Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syksyn kurssitarjontaa Aplicossa

Aplicossa tarjoamme monia kursseja peruspalveluidemme lisäksi. Nämä ovat jäsenetuhinnoin ja osa maksuttomia omille jäsenillemme, mutta samalla myös avoimia kenelle tahansa erillisellä kurssimaksulla. Kurssit ovat pääasiassa kestoltaan 4 viikkoa tai 8 viikkoa.

Kurssitarjonnassa tarjoamme mm. suositun X-METHOD GROUP – ryhmän. X-Method Group on vaativa, mutta palkitseva ryhmäliikuntaohjelma. Takaamme motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen – tulostakuulla! Kokoontuminen kerran viikossa ja toisen treenin teet oman
aikataulun mukaan. Yksi harjoittelukerta kestää 60 minuuttia ja se koostuu kolmesta 20 minuutin mittaisesta osa-alueesta; Kestävyys, Voima ja Kunto.

Tästä klikkaamalla syksyn kursskikalenteriin!

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla tästä!

 

 width=
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: