Laitepilates Aplicon syksyn kurssitarjonnan uutuutena!

Laitepilates harjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja -tuntemusta. Laitepilates harjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä Pilates laitteita (esim. Reformer, Tower, Wunda Chair), joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Laitepilatesharjoittelun tuomat hyödyt siirtyvät tehokkaasti myös muihin lajeihin ja arkeen ja se sopiikin kenelle tahansa. Vahvasta keskivartalosta ja oman kehon tuntemuksesta hyötyvät niin selkäkivuista kärsivä istumatyöläinen kuin aktiiviurheilijakin. Tuloksena voimaa vaan ei vääntöä. Laitteiden teho täytyy kokea, sitä ei voi selittää!

 width=”kymmenen kerran jälkeen tunnet eron, kahdenkymmenen kerran jälkeen näet eron ja kolmenkymmenen kerran jälkeen sinulla on uusi vartalo”. Joseph Pilates

”Laitepilates on ollut todellinen löytö! Muusikkona huomaan valtavan eron instrumentin teknisessä käsittelyssä & fyysisessä jaksamisessa jo muutaman kuukauden treenin jälkeen. Laitepilates on yhtä paljon ajatustyötä kuin lihasharjoitusta ja riittää siksi pitämään mielenkiintoa yllä pitkään ja tuo myös jatkuvasti eteen uusia haasteita.” Hanna L. 

Lohjalla nämä maailmalla suuressa suosiossa olevat PeakPilates-laitteet ja tunnit tarjoaa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico. Tuntien ja kurssien sisällöstä vastaa Sirpa Salmenoja ja tunnit ohjaavat Aplicon personal trainerit. Tunnit ovat maksimissaan 12 henkilön pienryhmiä ja ne ohjataan kurssimuotoisena. Kurssin kesto on 8 viikkoa. Tunnit käynnistyvät oheisella aikataululla 31.8.2020 alkaen. Valitse näistä neljästä kurssista omasi. Tervetuloa hakemaan terveyttä, iloa ja hyvää oloa!

Ma 12:00-13:00 -Sari Hankimo

Ma 16:30-17:30 -Päivi Rantamäki

To 08:00-09:00 -Päivi Rantamäki

To 18:15-19:15 -Sari Hankimo

 

Kurssin hinta 199,00 €

Aplicon jäsenetuhinta 159,00 €

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: sari.hankimo@aplico.fi

Ilmoittaudu ryhmään tästä linkistä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: