Juhannus Aplicolla

Aplico on juhannuksena 19.6.-21.6. avoinna omille jäsenilleen henkilökohtaisilla avainkorteilla.

Avainkortilla jäsenet kuntoilevat kuntosalilla ja virtuaalijumpilla 04:00-24:00 välisenä aikana. Lukujärjestyksessä on monia virtuaalitunteja klubilla tai voit valita haluamasi tunnin suoraan salista. Vinkkinä Les Mills Body Pump ja The Trip spinningsalissa. Mökillä on myös mahdollista tehdä meidän livestriimien tallenteita viikolta. Jäsenet saavat joka maanantai viikon livestriimilinkit sähköpostiin. Klikkaat vain sieltä auki ja treenaamaan. Esimerkiksi kahvakuulatreeni tai jooga laiturilla voisi toimia loistavasti juhannukseen. Tsekkaa myös vaikka ihan huvikseen meidän juhannusvideo YOUTUBESTA, jossa Risto ja Chrisu ovat vihdan teossa ja saunan lauteilla. Tästä videoon!

Hyvää juhannusta sinulle!

Aplicon vastaanotto on avoinna jälleen maanantaina 22.6. klo 09:00-21:00. Ryhmäliikunnat lukujärjestyksen mukaisesti: Tästä liikuntakalenteriin!

 width=
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: