Lohjan puistojumpat Aurlahdessa 1.6. – 6.8.2020

Yksi kesän parhaista jutuista ovat puistojumpat Aurlahdessa. Tuttuun tapaan Aplico on mukana ohjaamassa Ranta Zumbaa ja Ranta joogaa. Lämpimästi tervetuloa liikkumaan ulkona ja ohjatusti. Nämä kesäjumpat täytyy kokea itse. Tapaamisiin Aurlahdessa!

 width=Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaa tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja StudioFlo. Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa juomapullo ja joogaan myös jumppa-alusta tai viltti. Tunneille on 5 € kertamaksu, joka maksetaan rannassa tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla. Maksu suoritetaan sille toimijalle, joka tunnin ohjaa. Aplicon jäsenet pääsevät tunneille voimassa olevalla jäsenyydellä ja se todennetaan Travelpass-kortillasi. Tarkasta vain, että kortissasi on voimassaoleva leima niin pääset mukaan lisämaksutta.

Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, tänä kesänä tunneille ilmoittaudutaan, jotta mahdolliset tartuntaketjut voidaan kaupungissa määritellä. Lisäksi Liikuntakeskuksen asiakkaiden korteilta leimataan ryhmäliikuntatuotteet ilmoittautumisen mukaan. Toimittaan näin yhdessä niin saadaan nauttia yhdessä puistojumpista tänäkin kesänä. Tässä ohjeet ja vaihtoehdot miten voit ilmoittautua:

  • Aplicon jäsen voi ilmoittautua suoraan omaan varausjärjestelmään.
  • Etukäteen saman päivän aikana voit ilmoittautua tästä osoitteesta: Klikkaa tästä!
  • Huom: ilmoittautuminen on aina yhdeksi kerraksi kerrallaan.
  • Paikan päällä rannassa voit ilmoittautua QR-koodia käyttämällä tai kirjautumalla yllä olevaan osoitteeseen omalla puhelimella esimerkiksi puistojumppien Facebook-sivuilta.

Muistathan, että jumpille tulee saapua vain täysin terveenä ja rannassa kanssa jumppaajiin tulee pitää riittävää etäisyyttä. Näin yhdessä liikkuminen on turvallista ja olemme vastuullisia kaikki yhdessä.

Puistojumppien Facebook-sivulla on kaikki ajankohtainen tieto ja ilmoitukset koskien kesän puistojumppia. Pyrimme kesän keleissä ohjaamaan kaikki tunnit rannassa. Emme pysty sisätiloissa takaamaan näin suurelle massalle turvavälejä, joten tänä vuonna kovan sateen sattuessa emme siirry sisätiloihin minkään tunnin kohdalla.

 

Maanantaisin klo 18.00–18.55 Puistojumppa / Lohjan Liikuntakeskus Oy

Tehokas omalla kehonpainolla toteutettava tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta ja venyttelystä. Tunnilla ei mennä maahan, joten tunnille ei välttämättä tarvitse alustaa.

 

  • Tälle Lohjan Liikuntakeskuksen tunnille pääset 5 € kertamaksulla (maksut käteisellä tasarahalla!), Lohjan Liikuntakeskuksen Kunnon kortin ryhmäliikuntatuotteella tai Aplicon jäsenet voimassa olevalla Travel Pass-kortilla sekä StudioFlon Anytime-kortilla.

 

Tiistaina 9.6. ja 23.6.2020 klo 18.00–18.55 Lavis® / Lohjan Liikuntakeskus Oy

Lavis® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja ja opitaan eri lavatanssiaskeleiden perusteita.

 

  • Tälle Lohjan Liikuntakeskuksen tunnille pääset 5 € kertamaksulla (maksut käteisellä tasarahalla), Lohjan Liikuntakeskuksen Kunnon kortin ryhmäliikuntatuotteella tai Aplicon jäsenet voimassa olevalla Travel Pass-kortilla sekä StudioFlon Anytime-kortilla.

 

Keskiviikkoisin klo 18.15–19.00 Ranta Zumba® / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja Studio Flo

Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa tulee hiki vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

 

  • Tälle Aplicon ja StudioFlon tunnille pääset 5 € tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla, Aplicon jäsenet voimassa olevalla Travel Pass-kortilla, StudioFlon Anytime-kortilla sekä Lohjan Liikuntakeskuksen Kunnon kortin ryhmäliikuntatuotteella.

 

Torstaisin klo 9.15–10.00 Ranta-Yoga / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjanjärven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin.

 

  • Tälle Aplicon tunnille pääset 5 € tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla ja Aplicon jäsenet voimassa olevalla Travel Pass-kortilla.

 

Lisätiedot: www.facebook.com/LohjanPuistojumpat

Järjestäjien nettisivut:

www.lohjanliikuntakeskus.fi

www.studioflo.fi

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: