Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Tervetuloa liikkumaan Aplicoon, kesäkuun jäsentiedote

Arvoisa Aplicon asiakas,

Lämpimästi tervetuloa klubille Aplicoon! Maanantaista 1.6. alkaen on kaikki paikan päällä tapahtuva liikunta jälleen käytössänne. Kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily ja lapsiparkki. Tämän lisäksi tarjoamme tapahtumakalenterissa ison määrän ohjattua ulkoliikuntaa, jos liikut nyt mieluummin ulkona. Lisäksi jäsenyyteesi kuuluu vielä etävalmennusryhmät ja livestriimit, jotka voit toteuttaa kotona tai mökillä. Tänä vuonna meillä on näin ollen tarjota sinulle enemmän palveluita jäsenyyteesi, kuin koskaan aikaisemmin. Valitse vain sinulle sopivin tapa liikkua nyt ja tehdään tästä yhdessä upea liikunnallinen kesä!

 

MITEN TOIMIMME YHDESSÄ KLUBILLA

Hallituksen ohjeistuksen mukaiset ohjeet tulemme takaamaan seuraavasti:

 • THL:n kaikki hygienia ohjeistukset ovat edelleen voimassa. Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia. Sitoudutaan tähän edelleen yhdessä. Ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla olemme lisänneet desinfiointipullojen ja paperitelineiden määrää, jotta tämä olisi mahdollisimman sujuvaa.
 • Kaikki ryhmäliikunnat ohjataan sali 1:n tilassa, niin kaikilla on riittävä tila itselleen. Yhdelle tunnille otetaan kerrallaan vähemmän osallistujia, jotta tilaa on enemmän.
 • Sisäpyöräilytilassa tunteja ohjataan puolella kapasiteetista, jotta te asiakkaat voitte istua joka toisessa pyörässä ja pitää etäisyyttä muihin liikkujiin. Käytössä on aina parilliset tai parittomat pyörät ohjaajan ohjeistuksen mukaisesti.
 • Ryhmäliikuntatuntien alkamisajankohdat on mietitty siten, että väliä jää desinfiointiin, tilasta poistumiseen ilman monia kohtaamisia ja pukuhuoneeseen ei tule ruuhkaa.
 • Kengät on mahdollista jättää alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
 • Kuntosalilla noudatamme nyt 50 henkilön maksimia hallituksen suosituksen mukaisesti. Vastaanottomme seuraa tämän toteutumista aukioloaikoina. Tarvitsemme silti yhteistyötä jokaiselta salilla kävijältä, jotta kaikilla on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin liikkujiin. Käytäthän omaa hikipyyhettä penkeillä ja desinfioit pinnat käytön jälkeen.
 • Tapahtumakalenterin kautta tuomme myös paljon ohjattua liikuntaa ulos, jos koet sen nyt mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi. Aplico Outdoor on myös käytössäsi.
 • Livestriimaukset jatkuvat läpi kesän. Vaikka klubilla jumpat pyörähtävät käyntiin striimaamme silti kesäkuusta alkaen kerran päivässä klo 11:30 treenit kotiin. Näitä voi sitten katsoa myös tallenteelta oman aikataulun mukaisesti.
 • Etävalmennukset ja personal training verkossa-palvelut ovat valikoimissa edelleen. Nämä kaikki jatkuvat läpi kesän. Oma Pt:n saat myös virtuaalisesti kotiisi, niin halutessasi.
 • Lapsiparkin toiminta käynnistyy 1.6. ja tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmästämme tuttuun tapaan. Vanhemmat saapuvat ja lähtevät lasten kanssa Omppulaan aina käsinpesun kautta.
 • Vältetään turhia kontakteja ja pidetään etäisyyttä, on tällä hetkellä tapa toimia klubilla.
 • Treenaamaan tullaan aina vain terveenä.
 • Lopuksi nautitaan liikunnasta ja siitä, että voimme nyt liikkua niin monella tavalla myös ohjatusti!

 

SAUNA- JA PESUTILOJEN REMONTTI

Miesten puoli valmistuu tämän viikon loppuun mennessä. Ma 8.6. illalla on tila asiakaskäytössä. Tähän asti miesten väliaikainen pukutila on Klubitilassa, jossa on suihkut ja sauna. Naisten puoli valmistuu viikkoa myöhemmin, eli 15.6. Naisten väliaikainen pukutila on tällä viikolla sali 3:n tilassa. Suihkua voi tarvittaessa käyttää Aplicon vastaanotossa henkilökunnan tiloissa vastaanoton aukioloaikoina. Ensi viikosta naiset siirtyvät takaisin klubitilaan, miestenpuolen remontin valmistuttua. Suosittelemme kaikille naisille tällä viikolla, että saavutte mahdollisuuksien mukaan treeniasussa ja jätätte vain kengät aulan kenkätelineeseen. Kassit mahtuvat nyt hyvin ryhmäliikuntatiloihin, kun ryhmäkoot ovat pienempiä. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen kaikille. Pian meillä on tarjota teille täysin uudet ja upeat sauna- ja pesutilat. Loppusuoralla ollaan ja pian nautitaan myös uusista tiloista.

 

KESÄN PUISTOJUMPAT AURLAHDESSA

Puistojumpat alkavat Aurlahdessa kesäkuun ensimmäisestä viikosta. Aplicolla on keskiviikkoisin Ranta Zumba klo 18:15 yhdessä Studio Flon kanssa ja Ranta Yoga torstaisin klo 09:15. Tänä kesänä Aplicon jäsenet pääsevät osallistumaan veloituksetta myös LLK:n ohjaamaan Puistojumppaan maanantaisin klo 18:00. Muista ottaa oma Travelpass- korttisi mukaan tunneille, jossa on voimassa oleva leima. Tällä ohjaaja todentaa, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys ja pääset veloituksetta tunneille. Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, tänä kesänä tunneille ilmoittaudutaan Lohjan kaupungin linjauksen mukaisesti ennakkoon tuntivarausjärjestelmän kautta tai paikan päällä QR-koodin kautta. Aplicon jäsenet voivat varata tunnin meidän omasta varausjärjestelmästä. Tunneille pääsevät myös ei jäsenet 5 euron kertamaksulla. Maksu kortilla tai tasarahalla rannassa.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA KESÄLLÄ

Tänä kesänä Tapahtumakalenteristamme löytyy erilaisia ulkona ohjattavia ryhmäliikuntatunteja. Osa ohjataan Aplicon Outdoor- alueella ja klubin läheisyydessä, osa mm. harjun maastoissa.  Oma Personal Trainerimme ohjaavat näitä toivottuja tunteja kesällä kivana lisänä sisällä jumpattaville tunneille. Tunneille pystyt varaamaan paikkasi normaalisti tuntivarausjärjestelmästämme: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 

Koordinaatiota ja KUNTOPIIRIÄ Aplicon Outdoorissa -Joakim ma 1.6. alkaen klo 17:45

Koordinaatiotreenin tarkoituksena on opetella käyttämään kehoa ketterämmin ja hallitummin. Tähän kun yhdistetään kuntopiiri, saat itsellesi monipuolisen treenin kevyellä hiellä. Tämä sopii kaikille kuntoilijoille.

 

KUNTOPIIRI Aplicon Outdoor-alueella ti 2.6. alkaen klo 18:00 – Miikka

Kuntopiiriharjoittelua ulkona Aplico Outdoorissa! Syke nousee ja voimatasot kasvavat, kun köydet ja renkaat saavat Aplicon takapihalla kyytiä. Monipuolinen, koko kehon harjoitus, jossa jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan.

 

Peruskestävyys JUOKSULENKKI ke 3.6. alkaen klo 17:00 – Sari

Lähtö harjulta, jäähallin parkkipaikan kulmalta. Peruskestävyysharjoittelu mahdollistaa kunnon kasvamisen! PK-lenkeistä on myös hyvä aloittaa juoksuharrastus. Lenkillä saat edetä oman kunnon mukaan ja kävelläkin saa.

 

VETOVOIMATREENI Aplicon Outdoorissa to 11.6. alkaen klo 18:15 – Juha

Tunnilla pääset ulkoilemaan Aplico Outdooriin ja harjoittamaan vetävien liikkeiden voimiasi, joita tällä tunnilla ovat erilaiset roikkumiset, maastavedot, leuanvedot ja soudut. Leuanvetoa ei tarvitse osata, me opettelemme sitä. Erittäin hyvää vastapainoa viikon punnerrustreenille tai toimistotyölle.

 

APLICO OUTDOOR-treeni Chrisun kanssa to 4.6. alkaen klo 19.45 – Christian

Tehokas koko kehon harjoitus, joka haastaa ja kehittää sekä lihasvoimaa että hapenottokykyä. Kuntopiirityyppistä harjoittelua, jossa pääset kokeilemaan miltä aika ajoin korkea sykkeinen treeni tuntuu.

ETÄVALMENNUSRYHMÄT JATKUVAT KESÄLLÄKIN

Luomamme Etävalmennusryhmät ovat osoittautuneet suosituiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi. Kerran viikossa tapahtuvat valmentajan etätapaamiset ovat olleet hetkiä, joissa on voinut kysyä itseä askarruttavia kysymyksiä, saada tarkennuksia harjoitteisiin sekä päässyt valmentajan treenin pariin. Vaikka et pääse joka viikko osallistumaan liveen, ryhmään voi silti osallistua. Aikaisempina kesinä on monen huolena ollut miten liikkua, kun viettää koko kesän toisella paikkakunnalla? Osallistumalla ryhmään tai vaikka useampaankin, tuota huolta ei tänä kesänä ole. Kesän etävalmennusryhmät löydät tästä:

 

Etävalmennusryhmä Toiminnallinen keho ke klo 10:15 – Juha

Mitä ryhmässäni tehdään ja kenelle sopii? Toiminnallinen keho tarkoittaa sitä, että kehosi on toimintakykyinen. Aika usein käy niin, että kun meille kehittyy kehoon jumitiloja/heikkouksia, alamme välttämään kyseisiä liikeratoja, jolloin elämämme rajoittuu. Jos elämä rajoittuu kehollisesti, se saattaa rajoittua mielellisesti. Toiminnallinen keho – ryhmässä tavoitteenani on, että elokuussa jokainen ryhmäläinen roikkuu tangosta yhtäjaksoisesti vähintään yhden minuutin ja pystyy olemaan syväkyykyssä vähintään 10 minuuttia. Nämä ovat toiminnallisen kehon perusteet. Ilmoittautuminen: juha.koivuporras@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä Liikuntaa kotona mökillä ja ulkona ti klo 16:00 – Sari

Harjoituksia, joita pystyt tekemään missä tahansa kotoa löytyvillä välineillä ja omalla kehon painolla. Harjoitusten avulla pysyt läpi kesän kunnossa ja pystyt viettämään aikaa puutarhatöissä yms. kesän hommissa kivuttomasti. Ilmoittautuminen: sari.hankimo@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä Kiinteämmäksi- treenit kaveriporukan kanssa ma klo 13:00 – Petra L

Oletko kaivannut treenejä kavereiden kanssa? Vaikka lomakausi tulee, niin pidetään treeneistä kiinni. Lähde treenaamaan kanssani etänä ja ulkona. Tapaamme viikottain. Treenit sisältävät koko viikon treenit: Aerobinen, Lihaskunto ja Kehonhuolto. Ilmoittautuminen: petra.lindberg@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä FUSTRA ti klo 17:30 – Jussi

Fustra-harjoittelua etävalmennuksessa niska- hartia seudun vaivoihin. Saat treeniohjelmat sekä liikevideot valmentajalta sekä videoyhteyden kautta valmentajalta opastusta liikkeiden tekniikoihin. Ilmoittautuminen: jussi.huttunen@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä Juoksuharjoittelu / aloittelijat to klo 17:00 – Jussi

Etävalmennusryhmä Juoksuharjoittelu pe klo 17:00 – Jussi

Tämä etävalmennusryhmä valmentaa sinua juoksemaan. Saat joka viikko oman treeniohjelman. Juoksemisen lisäksi saat alkuverryttelyvinkkejä sekä lihaskunto- ja venyttelyvinkkejä, joilla tuet harjoitteluasi. Ilmoittautuminen: jussi.huttunen@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä Porrastreeni ke klo 16:00 – Joakim

Etävalmennusryhmä Porrastreeni ke klo 17:00 – Miikka

Tämä etävalmennusryhmä kehittää sekä hapenottokykyä että parantaa lihaskestävyyttä. Harjoitteet tehdään portaissa ja pitävät sisällään sekä hengästymistä että lihasten tärinää. Saat joka viikko uuden treeniohjelman, ja tarvittaessa vaihtoehtoja sen suorittamiseen. Ilmoittautuminen: joakim.niemi@aplico.fi tai miikka.vuorinen@aplico.fi

 

Etävalmennusryhmä Treeniä kotona, pihalla ja ulkona to klo 17:00 – Christian

Monipuolista liikuntaa mitä voit tehdä kotona sisällä sekä takapihalla. Lihaskuntoharjoitteita kehonpainolla sekä vastuksilla. Myös kehonhuoltoa luvassa. Lisäksi treenejä mitä voit tehdä esimerkiksi pururadalla/lenkkipolulla ja haastaa kestävyyskuntoasi ja hapenottokykyäsi. Ilmoittautuminen: christian.soderholm@aplico.fi

 

Ilmoittautuminen onnistuu myös:

http://aplico2.wp04.mmd.net/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

sekä info@aplico.fi tai soittamalla: 019 312 880

 

UUTTA: LES MILLS VIRTUAALEJA KLUBILLA

Tänä kesänä virtuaalitunteihinkin saatiin uutta tarjontaa. Sisäpyöräily-salissa pääset treenaamaan tuttujen RPM-tuntien lisäksi myös Les Mills THE TRIP®- tunnin parissa heti 1.6. alkaen. THE TRIP® on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 45 min treeni pyöräillään 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!

Yksi suurimmista suosikeista ryhmäliikuntatunneistamme BODYPUMP® löytyy 8.6. alkaen myös virtuaalitarjonnasta. BODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävää voimakestävyys-harjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. Tunti sopii sekä naisille että miehille. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. BODYPUMP®in yksinkertaisuus tekee aloituksen helpoksi ja sen tehokkuus auttaa näkemään tuloksia nopeasti.

 

SELKÄ KUNTOON APLICON JA FYSIOKSEN TERVEKEHO- PAKETILLA

Laitetaan yhteistyöllä etätyön rasittama selkä kuntoon Aplicossa ja Fysioksella! Tarjous nyt vain 99 euroa + 99 euroa. Tämä ainutlaatuinen paketti on sinulle, kun tavoitteesi on saada elvytystä niska-hartia kipuihin, selän toimintakykyä paremmaksi sekä helpotusta kireyksiin!
Paketti sisältää:
1 x 45 min fysioterapiaa
2 x 30 min hierontaa
2 x 45 min personal trainerin kanssa liikkumista
Osta omasi Aplicon vastaanotosta, oma personal trainerilta tai Fysiokselta.
Yksi 198 euron tarjouskortti/asiakas. Tämä tarjous voimassa 20.6. asti. Toimi siis nopeasti ja hyödynnä tämä etu oman terveytesi hyväksi!

Osta tästä: http://aplico2.wp04.mmd.net/tuote/tervekeho-paketti/

 

VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin.

 

KOKO PERHE LIIKKEELLE

Nyt jos koskaan on hyvä aika lähteä pitämään kunnosta huolta koko perheen voimin. Kesän kampanjalla on helppo aloittaa, kun jäsenyyden kesto on siinä 6 kuukautta. Se madaltaa mukavasti kynnystä aloittaa uusi harrastus ja lähteä kokeilemaan Aplicon palveluita kanssasi. Sinä jäsenenä saat tuoda perheenjäsenen tai ystävän ensimmäisen kerran veloituksetta tutustumaan.

 

HYÖDYNNÄ OMA PT-TAPAAMINEN KLUBILLA, ULKONA TAI ETÄNÄ

Jäsenyyteesi kuuluu kaksi Oma PT-tapaamista vuosittain. Nytkin on hyvä aika tapaamisille, sillä meidän kaikkien treenit ovat tänä keväänä kokeneet muutoksia. Osalta ne ovat saattaneet jäädä kokonaan tekemättä. Tuleva kesä antaa nyt mahdollisuuksia palata pikkuhiljaa normaaliin, tai uuteen normaaliin. Muistathan että Oma Personal Trainerimme ovat liikunnan alan ammattilaisia ja osaavat auttaa sinua tässä hetkessä varmasti. On sitten kyseessä tarve löytää liikunnan ilo uudelleen, tai vaikka päivittää vanha kuntosalitreeniohjelma niin heiltä saat avun. Jos koet että haluat liikkua tämän kesän etänä ryhmäliikunta-striimejä hyväksi käyttäen, voit ottaa tämän lisäksi etäyhteyden traineriisi ja katsoa mitä muuta sen lisäksi olisi hyvä tehdä. Tapaamalla livenä tai vaikka puhelimitse saat varmasti apuja, ohjeita ja vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen. Myös ulkoliikunta on mahdollista yhdessä Oma PT:n kanssa. Otetaan syksy 2020 vastaan hyväkuntoisina ja -voimaisina.

 

TIMANTTITIIMIN KESÄKAHVIT AURLAHDESSA

Perinteiset 65+ ryhmämme kesäkahvit vietetään tänä kesänä ulkona. Laitathan kalenteriin 17.6. ja klo 14.00. Tapaamispaikka on Aurlahdenranta. Kaikki Timattitiimiläiset tulevat saamaan vielä lisätietoja sähköpostiin Päiviltä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Elämme edelleen erilaisia aikoja, joten pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta hyvillä valinnoilla omassa toiminnassamme klubilla. Näin myös meillä on mahdollisuus tarjota palveluita paikan päällä. On ollut haastava ja jopa pelottava kevät. Nyt kuitenkin ilolla ja uudella uskolla toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi taas liikkumaan Ratakadulle kanssamme. Meillä on ollut yhteisiä liikuntahetkiä iso ikävä.

 

Hyvää oloa ja terveyttä sinulle toivottaen,

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: