Kiinnostaisiko aloittaa ryhmäliikunnan harrastaminen?

Oletko miettinyt motivoivan liikuntaharrastuksen aloittamista? Ryhmäliikunta on monipuolinen harrastus ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä ryhmäliikunnan starttikurssin kautta mukaan tämän lajin parhaimpiin puoliin.

Ryhmäliikunnan starttikurssi on kolmen viikon kestoinen kurssi, jonka tavoitteena on tutustuttaa kurssilaiset erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Kurssin aikana tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa ja jokaisella tapaamisella tutustutaan useampaan eri ryhmäliikuntatuntiin yhdessä jumpaten. Yhden tapaamisen kesto on yksi tunti. Yhteisten tapaamisten lisäksi saat käydä Aplicon ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla vapaasti koko kurssin ajan.

Ryhmäliikunnan starttikurssi sopii kaikille ryhmäliikunnasta kiinnostuneille liikuntataustasta riippumatta. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa eri ryhmäliikuntatunteihin tutustumisen turvallisesti ja matalalla kynnyksellä. Liikunnanohjaajalta saat lisäksi suositukset juuri sinulle sopiviin harjoituksiin kurssin aikana. Kurssilla tutustutaan lajien lisäksi ryhmäliikunnassa käytettäviin välineisiin ja niiden käyttöön.

 

Ryhmäliikunnan starttikurssi pähkinänkuoressa:

  • Ryhmän maksimikoko on 12 hlö, eli harjoitellaan pienrymässä
  • Kurssi starttaa keskiviikkona 5.4. ja tapaamiset klo 19-20 sali 3:n tilassa Aplicolla
  • Ensimmäinen tapaaminen poikkeuksellisesti jo klo 18.30 ja kesto 1,5 h
  • Hinta 29,90 €, joka maksetaan kurssin alkaessa vastaanottoon
  • Kurssin ohjaa Essi Juvonen

 

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: