Maaliskuussa vietetään selkä kuntoon kuukautta!

Tervekeho-tunnilla teemana selkä koko maaliskuun

Selän hyvinvoinnista pidetään huolta aina, mutta nostamme tämän teeman vielä erityisesti esille. Nyt laitetaan selät vetreäksi ja vahvemmaksi maaliskuun teemakuukauden aikana. Fysios Tervekeho -tunnin löydätte lukkaristamme ma klo 17:10 ja pe klo 10:20. Tunti on Fysios Mehiläisen fysioterapeutin vetämä ja pääset maaliskuussa tekemään selkäharjoitteita näillä tunneilla. Tule kuntoutumaan ja ennen kaikkea tekemään ennaltaehkäisevää harjoittelua Tervekeho -tunneille. Nämä tunnit sisältyvät Aplicon jäsenyyteen. Maaliskuun ajan tunneilla on teemana selän hyvinvointi.

 

Selkä-ryhmästä lisää harjoitteita selälle

Lisäksi ohjaamme toiveestanne toisen Selkä-ryhmän fysioterapeutti ja personal trainer Iiro Leinosen kanssa. Tämän ryhmän tavoitteena on päästä selkäkivuista eroon. Kuntouttavan valmennuksen avulla haastetaan kehoa oikealla tavalla, ja korjataan mahdolliset virheet harjoittelussa. Tämä 4 viikon Selkä-ryhmä tapaa pienryhmässä keskiviikkoisin 22.3. alkaen klo 16:15-17:15. Tämän kurssin jäsenetuhinta on 129,00 € ja muille 219,00 €. Ilmoittautua voi Aplicon vastaanottoon tai sähköpostilla: petra.vuorinen@aplico.fi

Kurssin voit ostaa myös suoraan verkkokaupastamme klikkaamalle tästä!

 

Aplicon jäsenetuna maksutonta fysioterapiaa vuosittain

Muistathan myös jäsenetusi Fysioksella, eli 30 min maksuton fysioterapia käynti vuosittain, joka sisältyy jäsenyyteesi. Käy hakemassa vinkkejä oman selän tai minkä tahansa tuki- ja liikuntaelinvaivan kanssa. Varaa aikasi tästä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja-fysioterapia

Laita lisätietoihin fysioterapeutille ”Aplicon jäsenen konsultaatio”. Maksuton aika koskee fysioterapiaa.

 

Miten sinun selkäsi voi?

Muista myös kysyä apua omalta OMA PT:ltäsi, kun hän on liikuntasi yhteyshenkilö ja tuntee kehosi tarpeet. Me autamme mielellämme. Laitepilates tai lattiapilates ovat myös oivat avut selän harjoittelussa. Aplicon lukujärjestyksestä löydät myös Terveselkä-jumpan joka keskiviikko. Yhdistä vaikka tämä 30 minuutin harjoitus omaan salitreeniisi tai sisäpyöräilytuntiin ja olet vahvempi selästäsi.

 

Terve ja hyvinvoiva selkä on iso osa arjen hyvinvointia!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: