Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Maaliskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 3/2023

Arvoisa asiakas,

 

Ystäväviikot on vietetty ja hypätään keväiseen maaliskuuhun sekä liikuntakalenterin uutuuksien pariin. Tässä treenien iloksi infoa klubilta. Valitse omasi ja laita kalenteriin jo nyt.

 

UUDET LES MILLS OHJELMAT OVAT TÄÄLLÄ!

Meidän upea Les Mills -tiimi on käynyt jatkokoulutuksissa ja opetellut uudet ohjelmat! Tällä viikolla, eli viikolla 10 lanseeraamme uudet treenit iloksenne! Laita itsellesi muistiin tämä aikataulu ja tule mukaan ensimmäisten joukossa testaamaan uudet treenit! Tunneilla on monta ohjaajaa ja spesiaali tunnelma on taattu.

 

Lanseeraus aikataulu:

MA 6.3 klo 18.00 BODYPUMP®

TI 7.3 klo 17.10 SH´BAM®

TI 7.3 klo 18.05 BODYATTACK®

KE 8.3 klo 18.25 BARRE®

TO 9.3 klo 18.15 BODYCOMBAT®

 

RYHMÄLIIKUNNAN VAIHTOVIIKOT MAALISKUUSSA

Muun ryhmäliikunnan vaihtoviikko on maanantaista 20.3 alkaen ja silloin myös muilla tunneilla on uudet musiikit ja koreografiat. Lämpimästi tervetuloa mukaan testaamaan uudet treenit, joita olemme iloksenne suunnitelleet. Tämä on hyvä hetki ottaa omaan liikuntakalenteriin kokeiluun jotain uutta.

 

HIKIPYYHE MUKAAN TREENEILLE

Hyvä tapa on edelleen pestä kädet mennen ja tullen treeneistä. Toivomme, että se pysyy kaikilla meillä mukana toimintamalleissa. Suosittelemme myös, että otat hikipyyhkeen jumpille mukaan sekä kuntosalille.

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on KAIKILLE jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Maaliskuussa pääset osallistumaan tälle tunnille vielä:

Ti 14.3. klo 19:15 / Jussi

Ke 29.3. klo 17:15 / Risto

 

TAPAHTUMAKALENTERI JÄSENILLE

Kevään tapahtumakalenteriin tulossa mm. ulkotreenejä ja juoksukoulua. Juoksukoulu on aloittelijoille ja edistyneille, ja molemmille ryhmille kuuluu sekä lihaskunto- että juoksuharjoitteita. Avanto ja perhefutis jatkuvat edelleen omilla paikoillaan.

 

MITÄ ON KURSSITARJONTA?

Meiltä kysytään välillä miksi osa kursseista ovat lisämaksullisia? Se on siksi, että ne ovat lisätarjontaa ja pienryhmiä/valmennuksia. Näin ollen niissä on myös lisähinta. Näihin kaikkiin on Aplicon jäsenillä jäsenetuhinta, kun joku kiinnostuu tekemään jotain enemmän. Liikuntakalenterimme ryhmäliikunta ja tapahtumakalenteri ovat aina jäsenyyteen kuuluvia juttuja, eivätkä ne vähene kurssitarjonnan, Laitepilateksen ym. alta. Kurssit ja lisäpalvelut ovat nimensä mukaan jotain tarjontaa lisää tämän talon sisällä.

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 15.4. klo 9:00-14:00

Kevään MY DAY on 15.4.!!! Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Syksyn MY DAY sai hurjasti positiivista palautetta, ja saimme toiveita kevään päivän sisältöön. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. eri voimaliikkeiden tekniikkaa pienryhmissä ja luentoja mm. kuinka tehdä Parempia valintoja. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat päivällä myös mm. oman treenin Timanttitiimille ja Äijille. Laitepilateksessa pääset kokeilemaan Power-Laitepilatesta, Flow-Laitepilatesta tai Äijien omaa Laitepilates-treeniä. Tämän lisäksi ohjataan myös kaksi tuntia aloittelijoille. Fysioksen ständillä asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi, ja voit käydä kuuntelemassa luennon Kivusta ja harjoittelusta. Ohjelmassa on myös mm. Saliharjoittelijan kehonhuoltotreeni, sekä Loikkatreeni ja juoksutekniikkaa ulkona. Kilpailuhenkiset pääsevät testaamaan omia voimiaan Maljakyykyssä. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

MAALISKUU ON SELKÄ KUNTOON KUUKAUSI

Nyt laitetaan selät vetreäksi ja vahvemmaksi maaliskuun teemakuukauden aikana. Fysios Tervekeho -tunnin löydätte lukkaristamme ma klo 17:10 ja pe klo 10:20. Tunti on Fysios Mehiläisen fysioterapeutin vetämä ja pääset maaliskuussa tekemään selkäharjoitteita näillä tunneilla. Tule kuntoutumaan ja ennen kaikkea tekemään ennaltaehkäisevää harjoittelua Tervekeho -tunneille. Nämä tunnit sisältyvät Aplicon jäsenyyteen.

 

Lisäksi ohjaamme toiveestanne toisen Selkä-ryhmän fysioterapeutti ja personal trainer Iiro Leinosen kanssa. Tämän ryhmän tavoitteena on päästä selkäkivuista eroon. Kuntouttavan valmennuksen avulla haastetaan kehoa oikealla tavalla, ja korjataan mahdolliset virheet harjoittelussa. Tämä 4 viikon Selkä-ryhmä tapaa pienryhmässä keskiviikkoisin 22.3. alkaen klo 16:15-17:15. Tämän kurssin jäsenetuhinta on 129,00 € ja muille 219,00 €. Ilmoittautua voi Aplicon vastaanottoon tai sähköpostilla: petra.vuorinen@aplico.fi

 

Muistathan myös jäsenetusi Fysioksella, eli 30 min maksuton fysioterapia käynti vuosittain, joka sisältyy jäsenyyteesi. Käy hakemassa vinkkejä oman selän tai minkä tahansa tuki- ja liikuntaelinvaivan kanssa. Varaa aikasi tästä: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja-fysioterapia

Laita lisätietoihin fysioterapeutille ”Aplicon jäsenen konsultaatio”. Maksuton aika koskee fysioterapiaa.

 

KAUNEUSHOITOLAN UUDET TUULET

Kauneushoitolamme Johanna Muhonen jatkaa töitä huhtikuusta alkaen keskustassa. Aplicon hoitolaan palaa tuttu kauneusalanyrittäjä Taina Andzinska. Tainan hoitoihin pääsee meillä huhtikuusta alkaen. Saatte tästä vielä lisätietoja, mutta Aplicon www-sivuilta tulette myös pääsemään Tainan varauskirjaan.

 

APLICON KEVÄTMARKKIMAT TULOSSA 18.5.2023

Perinteiset Aplicon kevätmarkkinat pidetään taas Helatorstaina 18.5.2023.

Myynti- ja esittelypaikat markkinoille ovat myynnissä nyt. Haluatko sinä ja yrityksesi tai seura tulla mukaan kevään iloiseen ulkotreeni päivään? Ohjelmaa ulkojumppien lisäksi myös perheen pienille mm. talutusratsastuksen ja pomppulinnan merkeissä.

Lohjalaisille seuroille meillä on erityinen haaste tulossa ja 500,00 € sponsorirahaa jaossa. Haluatko kuulla lisää: Ota yhteyttä emma.linden@aplico.fi

 

YRITYKSILLE VELOITUKSETON TAUKOJUMPPA JA LIIKUNNAN ILOA

Taukojumppa sopii esimerkiksi kokouksen tai työpäivän yhteyteen virkistämään ja tuomaan lisää energiaa työyhteisöön. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät ja stressin tunne kevenee jo tämän pienen jumppahetken aikana. Varaa vierailuumme n. 30min aikaa ja kuulette samalla liikkumisen mahdollisuuksista Aplicossa.

Jätä yhteystietosi emma.linden@aplico.fi ja olemme teihin yhteydessä ja sovimme taukojumppaan sopivan ajan ja paikan.

 

REMONTTI ALKAA OLLA VALMIS

Lämmitysjärjestelmä on muutettu kaasusta Vilp-järjestelmään nyt alkuvuoden aikana. Laaja remonttimme on nyt kokonaisuudessaan valmistunut. Nyt optimoidaan ja haetaan säätöjä, mutta nyt suihkujen paineet ja lämpötilat pitäisi olla jälleen kohdallaan. Kuulemme mielellämme, jos jotain huomioita aiheeseen liittyen vielä tulee. Toivotamme hyviä suihkuja ja löylyjä treenien yhteyteen!

 

APLICONLINE

Uusi tallenteita on toiveestanne kuvattu ja niitä tippuu sinne lisää viikoittain. Nyt jo nähtävissä uusi kehonpainotreeni Riston kanssa ja joogaa Jutan kanssa on tulossa tällä viikolla jne.

 

 

 

Nähdään klubilla treeneissä ja uusien tuntien ohjelmien parissa!

 

 

Liikunnallista ja hyvinvoivaa maaliskuuta!

 

Treeni terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi www.aplico.fi www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: