Les Mills -ohjelmien lanseeraus viikolla 10!

Uudet Les Mills -ohjelmat ovat pian täällä!

Meidän upea Les Mills -tiimi opettelee nyt uutta jatkokoulutuksien jälkeen, jotta viikolla 10 olemme valmiita lanseeraamaan uudet treenit iloksenne! Tämä on se viikko, jota mekin odotamme muurahaiset pöksyissä ja jännitystä on todella ilmassa!

Laita itsellesi muistiin tämä aikataulu ja tule mukaan ensimmäisten joukossa testaamaan uudet treenit.

Lanseeraus aikataulu:

MA 6.3 klo 18.00 BODYPUMP® – ohjaajina: Päivi S, Sari, Jukka ja Jussi

TI 7.3 klo 17.10 SH´BAM® – ohjaajina: Petra L, Petra V ja Päivi S

TI 7.3 klo 18.05 BODYATTACK® – ohjaajina: Päivi S ja Petra V

KE 8.3 klo 18.25 BARRE® – ohjaajina: Jutta ja Essi

TO 9.3 klo 18.15 BODYCOMBAT® – ohjaajina: Päivi S ja Pauliina

 

Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin. Tunnilla treenataan musiikin tahdissa. Tunneilla soitetaan kuuminta uutta musiikkia ja uusi koreografia tulee 3 kuukauden välein. Tämä kaikki yhdessä pitää sinut sitoutuneena ja inspiroituneena treenissäsi. Les Mills-lajivalikoima koostuu suosituimmista konseptitunneista. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme. Tunneilla ohjelma on sama ohjaajasta riippumatta ja ohjaajat käyvät opettelemassa uuden ohjelman jatkokoulutuksissa 4 kertaa vuodessa. Tule, testaa ja ihastu näihin tunteihin!

Nähdään tunneilla!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: