Marraskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 11/2021

Eletään harmaata kuukautta, mutta liikunnan parissa värit kirkastuvat! Tässä tiedotteessa olemme poimineet uutuuksia, jäsenetuja ja tulevia tapahtumia klubilla. Valitse näistä liikunnaniloa loppuvuoteen.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA TAPAHTUU

Keli on marraskuinen, mutta MÄKITREENI jatkuu Aplicon lähimetsässä. On upeaa huomata, että kun treenistä tulee tapa, ei keli ole sille esteenä. Tavataan Aplicon pihalla klo 17:00 ja siirrytään yhdessä treenipaikalle. Jokainen tekee treenin oman kuntonsa mukaan.

 

Myös LES MILLS BODYJAM– tunti saa jatkoa kolmen lauantain verran klo 12:15. Tämä Les Mills-perheen tanssitunti haastaa sinut koreografiallaan, vauhdikkuudellaan ja fyysisyydellään. BODYJAM on tanssihirmun tunti, jota siivittää uusimmat hitit, tyylit ja energia! Varaa paikkasi näille Oskarin ohjaamille tunneille.

 

Kaipaatko liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja aerobista kestävyyttä? Nämä kaikki on paketoitu yhteen harjoitukseen nimeltään MOBILITY CIRCUIT LIIKKUVUUSKUNTOPIIRI. Tätä tuntia pääset testaamaan sunnuntai aamupäivisin 21.11.–5.12. klo 10:30. Tämä treeni toimii hyvin omana harjoituksenaan, mutta myös esimerkiksi hyvänä lämmittävänä ja avaavana treeninä ennen kuntosalitreeniä.

 

LASTEN- JA PERHELIIKUNNAN JOULUJUHLA 27.11.

Tänä vuonna juhlimme syyskauden päätöstä tonttupolulla lauantaina 27.11 klo 10.30. Pukeuduthan sään mukaisesti. Tervetuloa kaikki perheliikuntaryhmäläiset, karhupaini- ja tiktok-ryhmäläiset sekä Omppulan pienet asiakkaat perheineen. Liikunnallisia tehtäviä ja arvoituksia sisältävä tonttupolku starttaa Aplicon pihapiiristä.

 

AAMU OMPPULAVUOROT JATKUVAT MARRASKUUSSA

Omppulan tarjontaan on lisätty ti 09:00-11:30 ja to 10:00-12:30 ohjaaja. Vuorot ovat varattavissa varausjärjestelmästä.

 

BLACKFRIDAY ON TULOSSA

Laita jo nyt kalenteriin, että muistat katsoa Aplicon Black Friday-tarjoukset perjantaina 26.11. Tuotteet tulevat myyntiin huimilla tarjouksilla vain tuon yhden päivän ajalle. Ne ovat katsottavissa verkkokaupastamme www.aplico.fi ja ostettavissa sieltä, tai vastaanotosta. Pysy kuulolla, ja jää odottamaan mitä on tulossa.

 

LIVESTRIIMIMARATON PIKKUJOULUTUNNELMISSA

Kuvaamme CMS klubien kanssa valtakunnallisen livestriimimaratonin jouluisella teemalla la 27.11. Saat tästä tapahtumasta linkit sähköpostiin. Omat tuntimme jäävät AplicOnlineen tallenteiksi, joilla voit jumppailla myös joulun välipäivinä.

 

VINKKI ISÄNPÄIVÄLAHJAKSI

Isänpäivälahjaksi 4 x kortti Äijäjoogaan, tai vaikka kuntosalille! Tämä lahja on helppo ostaa meidän verkkokaupastamme, tai vastaanotostamme. Nämä 4 käyntiä isä, pappa tai vaari voi käyttää kuntoklubillamme haluamallaan tavalla. Äijäjooga ja kuntosali ovat vain suosituksia. Kortilla pääsee treenin jälkeen nauttimaan saunaan. Hinta vain 39,00 €.

Verkkokauppaan ja tähän tarjoukseen tästä: https://aplico.fi/tuote-osasto/isanpaiva/

Voit myös ostaa isälle lahjakortin haluamallesi summalle, jonka voi käyttää jo olemassa olevan jäsenyyden maksuun, uuden ostamiseen tai vaikka PT palveluihin: https://aplico.fi/tuote/lahjakortti/

 

JOULUKALENTERI

Aplicon perinteiseen joulukalenteriin pääset Facebookissa ja Instagramissa. Joka päivä julkaisemme ja avaamme Aplicon Joulukalenterin uuden luukun. Luukuista löydät itsellesi liikuntavinkkejä, haasteita ja arvonnan päivittäin. Liikkumalla kanssamme paikan päällä tai live-striimeissä, osallistut myös 6 kk jäsenyyden arvontaan. Arvomme kaikki voittajat 26.12. ja siihen saakka on aikaa osallistua kaikkiin arvontoihin. Julkaisemme voittajat 30.12. Jännittäviä ja motivoivia joulunodotushetkiä meidän joukkueen parissa!

 

TIK TOK TANSSIKURSSI  7–12 v. SAA JATKOA

TikTok on tämän hetken suosituin sovellus ja tanssittaa monia lapsia ja nuoria kotona. Tunnilla pääsee nyt tanssimaan näitä suosittuja tansseja ryhmässä. Tunnille mukaan joustavat vaatteet, juomapullo sekä tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat. Tiiviskurssi: 4x  20.11-11.12.21. lauantaisin klo 12.00–12.45. Hinta Aplicon jäsenille 29,50€, muut 39,50€.

Ilmoittautuminen Aplicon vastaanottoon tai tästä linkistä: https://aplico.fi/lastenliikunta/

 

KEVÄÄN 2022 VALMENNUSRYHMÄT MYYNTIIN JOULUKUUSSA

Tulevan kevään Valmennusryhmien aikataulut, ja ryhmien myynti alkaa joulukuun toisella viikolla. Muista seurata mainoksiamme, jos tämä harjoittelumuoto kiinnostaisi sinua. Uutuutena ensi vuonna starttaa Fysioksen kanssa yhdessä valmennetut ryhmät.

 

MUISTATHAN MYÖS JATKUVAT JÄSENETUSI

  • Fysioksesta 30 min konsultaatio fysioterapiaan veloituksetta Aplicon jäsenille joka vuosi.
  • Lohjan Intersportista – 5 % alennus Aplicon jäsenkortilla.
  • Oma PT -palvelut ovat käytössä 2 tapaamista kalenterivuodessa.
  • AplicOnline- palvelu, jolla treenaat kotona ja reissuilla kanssamme livenä ja tallentein.

 

Toivomme liikunnan tuovan valoa marraskuulle! Nähdään treenien merkeissä niin klubilla, kuin etänäkin AplicOnline-palvelun kautta.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: