Maaliskuun jäsenkirje ja jäsenetuja 3/2024

Arvoisa asiakas, maaliskuu alkaa tänään ja tässä kuukauden infoa klubilta. Ota jäsenten aktiviteeteista omasi liikunnan tueksi! Tapaamisiin klubilla!

 

SAUNOJEN LAUTEET HUOLLETTU

Tänään on tehty huoltotoimet naisten ja miestensaunoissa.  Löylyihin pääsee taas normaalisti.

 

APLICO 4.0 KEHITYSHANKE

Meidän kehityshankkeemme etenee hienosti ja klubin uudistuksia suunnitellaan kovaa vauhtia. Päästään jo kevään aikana nauttimaan muutamista uudistuksista ja isommin sitten syksyllä, kun mm. kuntosalimme lähtee uudistumaan. Kehittyvistä palveluista tiedotamme lisää kevään edetessä. Hienoja juttuja on tulossa lohjalaiseen liikuntaan Aplicon kautta. Pysy kuulolla tiedotteissa ja somessa!

 

APLICOLLA ON UUSI LOGO

Yksi osa juhlavuoden uudistumista ja Aplico 4.0 -kehityshanketta on myös Aplicon logon uudistus. Meillä on nyt uusi ja upea logo, joka on tätä päivää. Tunnistat meidät tuttuun tapaan punaisesta logosta jatkossakin. Punainen on voimakas väri, joka kuvastaa energiaa ja elämää. Se on voiman, terveyden ja elinvoiman väri. Siksi se on ollut valintamme alusta saakka ja sopii loistavasti lohjalaisen liikunta- ja hyvinvointikeskuksen väriksi. Tästä se kaikki alkaa. Pienistä jutuista kohti suurempia juhlavuoden kokonaisuuksia

 

Tulossa LES MILLS – tuntien ja ryhmäliikunnan vaihtoviikko.

Les Mills – tuntien ohjelmat vaihtuvat 3kk välein. Uudet ohjelmat rantautuvat Aplicoon 11.3. Nyt on ihan loistava hetki kokeilla uusia lajeja ja hypätä näihin maailmanlaajuisestikin suosittuihin treeneihin mukaan. Lanseeraukset nautitaan taas monen ohjaajan johdolla seuraavan aikataulun mukaan:

 • MA 11.3. KLO 18.00 BODYPUMP – Sari H, Jussi, Jukka ja Päivi S.
 • TI 12.3. KLO 17.05 DANCE – Emma, Petra V. ja Päivi S.
 • TI 12.3. KLO 18.00 BODYATTACK – Petra V. ja Päivi S.
 • TO 14.3. KLO 17.45 BODYCOMBAT – Päivi S. ja Pauliina

 

Ryhmäliikunnan vaihtoviikko on 18.3. alkaen. Kaikilla muilla tunneilla ohjelmat vaihtuvat ma 18.3. alkaen. Uudet musiikit ja uudet liikkeet tuovat lisää motivaatiota treeniisi ja vaihtelua jo opittuihin koreografioihin. Tervetuloa testaamaan uudet tunnit ja nauttimaan liikunnan ilosta kanssamme!

 

RUSH- JA FLOW-TUNNEILLA UUDET OHJELMAT 4.3. ALKAEN

Nyt on hyvä hetki tulla kokeilemaan näitä upeita konsepteja. RUSH on yhdistelmä harjoittelua juoksumatolla, monipuolista lihaskuntoharjoittelua ja ryhmätreeniä, jossa on helppo ylittää itsensä. Tunnilla on selkeästi ohjattu kolme eri tasoa, joista voi valita oman treenitehon. Näin uskallat tulla tunnille kuntotasostasi riippumatta ja saada sinulle toimivan harjoitustehon. FLOW- tunneilla tehdään Pilateksen klassisia ja moderneja liikkeitä laitteilla soljuvana kokonaisuutena. Liikkeiden suoritustempo on rauhallinen ja tukea haetaan kehon syvistä lihaksista. Harjoittelemalla säännöllisesti kehosi on vahvempi, liikkuvampi ja voit paremmin. Tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai PREMIUM-jäsenyydellä.

 

KAUNEUSHOITOLA ANDZINSKA ESPOOSEEN

Kauneushoitola Andzinska palvelee jatkossa vain Espoon toimipisteessä. Yhteistyö Aplicossa päättyi helmikuun loppuun. Lämmin kiitos Tainalle yhteisestä matkasta ja onnea jatkoon!

 

ICE GOLD – POP UP HOITOLA APLICOSSA MAALISKUUN JA JÄSENETU

Tervetuloa Aplicossa POP UP-hoitolaan paikalliskylmähoitoon! Ice Gold Hyvinvointi Oy on yritys, joka tarjoaa hyvinvointipalveluita huipputeknologia laitteiden avulla. He tarjoavat upeat palvelut Suomalaisen CTN huipputeknologia yrityksen kehittämillä laitteilla ja maaliskuun ajan myös meidän tiloissamme. Laitteisiin ja niiden hyötyihin pääset tutustumaan nettisivuillamme www.icegold.fi

 

APLICON JÄSENILLE MAALISKUUN ICE GOLD HOIDOT VAIN 29,00 €

Ajanvarauksen voit tehdä nettisivuilta maaliskuun ajalle (valitse Aplico X-Cryo) www.icegold.fi

Suomessa kehitetty ja patentoitu X-CRYO™ huippukylmähoitolaite on suunniteltu käytettäväksi nivelten, ihon ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Huippukylmähoito voi vaikuttaa mm. kroonisiin niveltulehduksiin, auttaa käsi-, jalka-, selkä- ja hartiakipuihin, nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta sekä auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin. Hoitola POP UP Aplicon Hyvinvointikaaressa Kauneushoitolan paikalla. Tervetuloa!

 

TAPAHTUMAKALENTERI JÄSENILLE

Tapahtumakalenterissa toteutamme Aplicon jäsenten toiveita. Nämä tunnit löydät lukujärjestyksestä pinkillä värillä ja pääset varaamaan tuttuun tapaan niitä 2 viikkoa etukäteen.

 

 • Sisäpyöräilyn tekniikkaa uusille lajin pariin tulijoille on tarjolla torstaina 14.3. ja 4.4. klo 17:15. Tällä tunnilla harjoittelemme säätämään pyörän oikein ja rauhassa opettelemme pyöräilyn tekniikkaa. Tekniikkatunnilla haetaan kevyttä hikeä lopuksi pyöräillen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista osallistuaksesi tälle tunnille.
 • Avantovuorot Haikarissa jatkuu. Aplicon jäsenet pääsevät avantoon ja saunaan sunnuntaisin klo 11–12. Muistathan varata paikan etukäteen tuntikalenterista. Koodi pukuhuoneen oveen on: 936655 ja se on tarkoitettu vain Aplicon jäsenten käyttöön.
 • Palauttava Vinyasa Flow Yoga sunnuntaissa 3.3. ja 24.3. klo 10:00-11:15 Tämä on monipuolinen joogaharjoitus, jossa keskitytään tekemään liikkeet kehoa ja mieltä kuunnellen. Tunnilla liikkeitä eli asanoita tehdään hallitusti dynaamista ja hidasta liikettä vaihdellen. Tunnin aikana joogan perus asanat ja turvalliset linjaukset tulevat sinulle tutuiksi. Pääset välillä myös haastamaan itsesi uutta ja vanhaa yhdistäen, ilman suorittamista. Tunnin jälkeen olosi on palautunut. Tunti sopii sekä aloittaville että kokeneemmille joogaajille.

 

TULOSSA TAPAHTUMAKALENTERIIN:

 • Sisäpyöräilyn Maraton 28.3. klo 17:30-20:00
 • Huhtikuussa: Juoksukoulu ja Äijätreenit

 

65+ LÄHEISET LIIKKUMAAN – TEHDÄÄN YHDESSÄ TERVEYDEN ETEEN TEKO

Onko sinulla vanhempia tai ystäviä tähän ikäryhmään? Aktiivisesti Ikääntynen 6 viikon ryhmä alkaa keskiviikkona 6.3. Ryhmä tapaa keskiviikkoisin ja klo 10.00 Sari Hankimon johdolla. Lue lisää ja ilmoittautumaan: https://aplico.fi/aktiivisesti-ikaantyen-kurssi-1-2024/

 

KAIPAAKO PERHEEN NUORET LIIKUNTAA – NUORTEN KURSSI ALKAA 11.3.

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja sisäpyöräilyyn. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Kurssiin sisältyy 12 ohjattua harjoitusta. Ohjatut harjoitukset ovat maanantaisin ja torstaisin klo 16.00–16.45.  Aplicon jäsenetuhinta on 79,00 € ja perushinta on 119,00 €. Kurssi alkaa 11.3.2024.

Ilmoittautuminen: info@aplico.fi

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 13.4.

Kevään MY DAY on 13.4. Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Syksyn MY DAY sai taas hurjasti positiivista palautetta, ja saimme toiveita kevään päivän sisältöön. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. erilaisia kuntosalitreenejä pienryhmissä. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat mm. oman treeninsä Timanttitiimille ja Laitepilates-treenin miehille. Ohjelmassa on myös mm. Palaudu paremmin- kehonhuoltotreeni. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä. Varauksia tunneille pääsee tekemään jo 7.3. alkaen. Muista olla nopea.

 

UUTTA: ELÄMÄNI MUUTOS- KOKONAISVALTAINEN VALMENNUSRYHMÄ

Elämäni muutos – valmennus on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistämisen starttipaketti. Valmennus sisältää ratkaisukeskeisen psyykkisen ja fyysisen valmennuksen. Valmennuksen aikana luodaan henkilökohtaiset tavoitteet ja toimintasuunnitelmat osallistujan hyvinvoinnin edistämiseen. Valmennuspaketti sopii erityisesti henkilöille jotka

 • tarvitsevat tukea liikunnan aloittamiseen terveytensä edistämiseksi
 • ovat olleet joskus hyvässä kunnossa, mutta elämäntilanteen vuoksi kunto on rapistunut ja uusi aloitus on vaikeaa
 • ovat aina inhonneet liikuntaa, mutta tietävät etteivät voi enää välttää liikuntaa terveydellisistä syistä

Valmennukseen kuuluu kuusi 90min. ryhmätapaamista (8.3., 15.3., 22.3., 5.4., 12.4., ja 19.4.). Jokainen tapaaminen koostuu mielen hyvinvoinnin valmennuksesta ja fyysisestä valmennuksesta. Mielen hyvinvoinnin valmennusosiossa etsitään henkilökohtaiset positiivisen muutoksen mahdollistavat tekijät ja tehdään konkreettiset suunnitelmat, joilla muutos voidaan toteuttaa realistisesti. Fyysisessä valmennuksessa kokeillaan eri liikuntamuotoja ja rakennetaan juuri osallistujan mieltymykset ja taipumukset huomioiva yksilöllinen liikuntasuunnitelma.

Valmennus alkaa 8.3.2024. Ryhmä tapaa perjantaisin klo 17:45-19:15

Viikkohinta 55,50 €, saat sekä mielen että kehon harjoituksen tähän hintaan.

Koko valmennuksen hinta 330,00 €.

Ilmoittautuminen ryhmään: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

PARKKI KLUBIN PIHALLA

Kiitos kun katsot pihalla ajosuuntia, niin liikumme turvallisesti ja sujuvasti pihallamme.

Mikäli illalla piha täyttyy, niin Onnisen pihalle saadaan jättää klo 17.00 jälkeen. Tässä on hyvä vaihtoehto kiireisimmille illoille. Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä ja kiitos, kun saavut ajoissa niin ehditään asioida rauhassa pihalla.

 

PÄÄSIÄISEN ERIKOISAIKATAULU

Tämä kuukausi päättyy pääsiäiseen. Tässä jo hieman aikatauluja tuleville pyhille.

 • Torstaina 28.3. vastaanotto palvelee klo 09:00-19:30. Ryhmäliikunnassa erikoisaikataulu.
 • Perjantaina 29.3. Aplicossa liikutaan avainkortilla kuntosalilla ja virtuaalitunneilla klo 04:00-24:00
 • Lauantaina 30.3. vastaanotto palvelee klo 09:00-14:00. Ryhmäliikunnassa erikoisaikataulu.
 • Sunnuntaina 31.3. vastaanotto palvelee klo 16:00-20:00. Ryhmäliikunnassa erikoisaikataulu.
 • Maanantaina 1.4. Aplicossa liikutaan avainkortilla kuntosalilla ja virtuaalitunneilla klo 04:00-24:00.

Muistathan tarkistaa tuntikalenterista lähemmin pääsiäisen ryhmäliikunnan erikoisaikataulun. Kaikkina pyhinä pääset kuntosalille 04-24 välisenä aikana henkilökohtaisella avainkortilla. Ryhmäliikuntatiloissa (Sali 1 ja sisäpyöräily) virtuaalitunnit palvelevat myös vuoden jokaisena päivänä, sekä AplicOnline kotona!

 

NINAN ÄITIYSLOMA ALKOI – TUTTUJA KASVOJA VASTAANOTOSSA

Meidän joukkueesta Nina asiakaspalvelusta aloitti äitiysloman nyt maaliskuun alusta. Ihanaa pienen pojan odottelua nyt Ninalla. Asiakaspalvelussa häntä tuuraavat tutut tekijät: Melisa, Terhi ja Essi meidän bändistä!

 

 

Liikunnallisia elämyksiä maaliskuun treeneille! Nähdään klubilla!

 

Hyvänolon terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

 

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: