Tehosta hengitystä, tehosta treeniä-kurssi

Tervetuloa kurssille tehostamaan hengitystä! Kurssilla opit harjoituksia, joilla vahvistat palleaa, mikä parantaa hapenottokykyä ja kaikkea fyysistä treeniä. Hengityksen avulla rentoudut ja venytät kireitä lihaksia. Syvähengityksellä syvärentoudut ja käynnistät kehoa parantavan parasympaattisen hermoston. Näin palautuminen rasituksesta helpottuu ja vastaanottokykysi paranee.


To 4.4.-11.4. klo 20:00-20:45
Ohjaajana Sirpa Salmenoja


Kurssin hinta: Premium 0,00 €, Jäsenetuhinta 25,00 €, muut 38,00€

 

Sirpa Salmenoja on Suomen ensimmäisiä Pilates ohjaajia ja tarjonnut kehonhuoltotunteja sadoille asiakkailleen yli 20-vuoden ajan. Hän on tuonut Pilateksen, syvävenyttelyn ja mindflunessin Lohjalle. Nämä kolme kehon ja mielen hoitomuotoa ovat hänen terveytensä vankka pohja ja siksi hän myös innolla ohjaa näitä myös muille.

Sisilian lämmössä, hurmaavassa ympäristössä pääset syväsukeltamaan näihin menetelmiin ja tunnet niiden tehon. Pysähtymällä, irrottautumalla arjen kiireistä annat itsellesi mahdollisuuden rentoutua, notkistua, vahvistua ja löytää uutta iloa elämääsi.

Sirpan pitkä kokemus kehonhuollossa takaa sinulle luotettavan, henkilökohtaisen ohjauksen. Tunnit ovat monipuolisia, mielenkiintoisia kokonaisuuksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

 

Ilmoittaudu mukaan

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: