Liikunnan aloittaminen mielessä?

Haluatko tulla kokeilemaan palveluitamme? Tai onko nyt aika aloittaa oma liikunnallinen elämä? Tervetuloa kokeilemaan Aplicon liikuntapalveluita 10 päivän ajaksi nyt tai starttikurssilta elokuussa. 10 päivän treenikortti on voimassa yhtäjaksoiset 10 päivää hintaan 29,90 €.

Sinulla on mahdollisuus saada tähän kokeilukorttiin panttia vastaan sähköinen avainkortti, jolloin pääset liikkumaan pyhinä ja vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Pantti (5,00 €) palautetaan vastaanotossa kun palautat avainkortin. Ilman pantillista avainkorttia liikut paperisella kortilla vastaanoton aukioloaikoina. Kortti oikeuttaa liikkumaan rajoituksetta 10 päivän ajan kuntosalilla ja/tai ryhmäliikuntatunneilla. Voit varata paikan ryhmäliikuntatunneille omilla tunnuksillasi, jotka saat kortin oston yhteydessä tai soittamalla vastaanottoomme p. 050 356 3045 

Osta omasi Aplicon vastaanotosta tai verkkokaupastamme tästä!

 

3 viikon starttikurssilta liikkelle heti lomien jälkeen! Lähdetään yhdessä kohti terveellisempää elämää starttikurssin kautta. Aloita starttikurssilla ohjatusti Aplicolla ja tee päätös jo tänään!

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käymme läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti terveellisempää arkea osallistumalla starttikurssille.

Kolmen viikon starttikurssi 29,90 € sisältää:

  • Kolme pienryhmäohjausta kuntosalilla
  • Kolmen viikon ajalle sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • Kuntosaliopastuksen
  • Kolmen viikon ajan harjoitukset liikuntakalenteristamme tavoitteesi mukaan Aplicon tarjonnasta

Lue lisää starttikursseista tästä ja varaa omasi samalla!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: