Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikunnan iloa ja hupia kesän viinijoogasta!

Haluatko kokeilla jotain hauskaa liikuntamuotoa rennosti pieni pilke simäkulmassa? Lähde mukaan Aplicon järjestämiin viinijoogiin kesän aikana. Kyseessä on 45 min joogaharjoitus, jossa voit nauttia samalla ravintolassa lasin viiniä, olutta tai vaikka teetä valintasi mukaan. Itse harjoitus myötäilee joogaharjoituksen tunnelmaa, mutta viinilasi tuo siihen tietyn haasteen ja huvin sekaan. Tämä tunti on tehty tuomaan iloa ja elämyksiä arkeesi ja se otetaan vastaan huumorilla. Omasta onnistumisesta itsensä saa palkita vaikka huikalla lasista. Tärkeintä on hymy huulilla tämän tunnin jälkeen.

Tämä on kesän must, joka täytyy vain kokeilla! Mukaan voit vain saapua ja ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua! Jäsenet voivat toki ennakkoilmoittautua varausjärjestelmästämme niin saat tunnin kalenteriisi! Ota mukaasi oma patja tai pyyhe tunnille saapuessasi. Asu on vapaa, mutta suosittelemme jotain mikä joustaa iholla niin venytysliikkeet on mukavampia suorittaa.

 

  • to 1.7. klo 15.15 Viinijooga – Lauttaravintola Kaljaasissa Lohjan järvellä
  • to 8.7. klo 15.15 Viinijooga – Lauttaravintola Kaljaasissa Lohjan järvellä
  • to 15.7. klo 15.15 Viinijooga – Lauttaravintola Kaljaasissa Lohjan järvellä
  • to 22.7. klo 15.15 Viinijooga – Lauttaravintola Kaljaasissa Lohjan järvellä
  • pe 20.8. klo 19.00 Proseccojooga – Aurlahden rantakafessa

 

Lauttaravintola Kaljaasissa järjestettäviin viinijoogiin tarjotaan kuljetus veneellä veloituksetta klo 14.30-15.00 välillä Lasitehtaanrannasta. Vene kulkee väliä ko. aikana. Lasitehtaan venelaiturin löydät osoitteesta Pallotie, Virkkala. Paluu kuljetukset tehdään toiveenne mukaan samaan paikkaan. Huomaathan, että puistojumpan maksuun viini ei sisälly, vaan se ostetaan ravintolasta. Anniskelualueella omat eväät eivät ole sallittuja. Viinijoogan voit joogata virvoitusjuomilla, oluella tai nimensä mukaan viinillä oman valintasi mukaan.

 

Puistojumppien maksaminen, johon myös tämä viinojooga kuuluu: Tunneille on 5,00 € kertamaksu, joka maksetaan paikanpäällä Aplicolle tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla. Maksun voi maksaa myös paperisilla liikuntaseteleillä. Aplicon puistojumpat ja tämä viinijooga kuuluvat jäsenyyden vuosimaksuun. Meidän jäsenet liikkuvat näilläkin tunneilla veloituksetta jäsenyyteen kuuluvana, voimassa olevalla Travel Pass-kortilla. Muihin kortteihin ei ilmais etu kuulu esimerkiksi terveysliikuntakortti, kk-kortti ja kokeilukortit.

 

Lämpimästi tervetuloa hakemaan elämyksiä arkeen Aplicon, Lauttaravintola Kaljaasin ja Aurlahden rantakafen järjestämästä paikallisesta yhteistyöstä! Let’s have some fun!

Yhteistyössä: @Kaljaasi – Lohjan lauttaravintola ja @Aurlahden rantakafe

 

 

Haluatko omalle ryhmällesi tai työporukalle yksityistunnin? Voitte yhdessä kurottaa kohti hauskaa elämystä. Laita viesti: info@aplico.fi ja räätälöidään teille oma tapahtuma.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: