Kortti kesäksi Aplicoon?

Oletko kesän Lohjalla ja etsit liikuntapaikkaa? Tai onko kesällä ihanasti lisää aikaa liikkumiseen? Osta itsellesi kahden kuukauden kesäkortti tai vuokraa itsellesi jäsenyys sopivalle ajanjaksolle vuokrapörssistämme. Tervetuloa hakemaan terveyttä, iloa ja hyvää oloa Aplicosta!


2 kk kesäkortti 149,00 €

Kahden kuukauden kesäkortilla käytössäsi on kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit. Sisältäen myös Aplicon puistojumppat Aurlahden rannassa. Avainkortilla liikut klo 05-24 välisellä ajalla ja saat verkkotunnukset tuntivarausjärjestelmään. Kahden kuukauden kesäkortin voit ostaa 15.5-31.7. välisellä ajalla ja on ostopäivästä voimassa kaksi kuukautta.

Kortti on ostettavissa vastaanotostamme ja verkkokaupasta. Klikkaa verkkokauppaan tästä!

Vastaanottomme on avoinna läpi kesän:

Ma-to 09.00-21.00

Pe 09.00-20.00

La 09.00-15.00

Su 16.00-20.00

Vuokrapörssistä jäsenyys vuokralle

Aplicon vuokrapörssistä voit antaa ja ottaa vuokralle Aplicon jäsenyyksiä. Vuokrapörssistä voit valita vuokralla olevista korteista ajanjakson kauanko haluat meillä liikkua. Täältä voit tehdä myös hyviä löytöjä, sillä osa jäsenistä on saattanut vuorata kortin todella edullisesti. Hyppää vuokrapörssiin klikkaamalla tästä niin näet mitä juuri tänään on myynnissä?

Vuokralleantaja: Valitsemalla Jätä oma ilmoitus voit antaa jäsenyytesi vuokralle. Ilmoituksen jättämiseen tarvitset vain e-laskustasi löytyvän asiakasnumeron.

Vuokralleottaja: Etsi itsellesi sopivin ilmoitus ja saat sen ostettu verkkopankkitunnuksillasi Vuokraa painikkeesta. Maksun päätteeksi saat Aplicon palveluihin oikeuttavan vahvistuskoodin.

Viihtyisä 2700 m2 APLICO on tarjonnut liikuntaa ja hyvinvointia lohjalaisille jo vuodesta 2004 lähtien! Tervetuloa liikkumaan kanssamme Ratakadulle!

Kysy lisää tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: