Kesäkuun jäsentiedote ja uusia jäsenetuja 6/2019

Arvoisa asiakas, Aplicolla tapahtuu läpi kesän, sillä kesällä on ihanasti aikaa liikkua töiden hellittäessä. Koko kesän tuotamme myös videoita Aplicon YOUTUBE -kanavalle, joista voit poimia omia treenejä mukaasi, vaikka kesämökille. Tässä kesäkuun jäsentiedote, ole hyvä.

APLICON KESÄN ULKOTREENIT

Aplicon suositut puistojumpat ovat mukana ryhmäliikuntatarjonnassamme tänäkin kesänä. Nämä ovat ihanaa extraa kesän lukujärjestyksessä. Puistojumpat ohjataan Aurlahden rannassa, kauniissa maisemissa.

Kesän 2019 Puistojumpat:

Ranta Zumba keskiviikkoisin 5.6.-7.8. klo 18:30.

Ranta Yoga torstaisin 6.6.-1.8. klo 9:15.

Aplico Outdoor:

Puistojumppien lisäksi Aplico Outdoorissa pääset treenaamaan sekä ohjatusti että omatoimisesti niin pitkälle kuin kelit sallivat. Ohjatut tunnit ovat:

tiistaisin 18:30 ja perjantaisin 9.35. (5.7. poikkeuksellisesti 10.45.)

Perjantain ohjatulle Outdoor-tunnille saat ottaa myös vauvan rattaissa mukaan. Tämän lisäksi meillä on ohjattu lapsiparkki ulkona tuona aikana. Sateen sattuessa kaikki ohjatut Outdoor-tunnit ohjataan sisällä.

CMS APP

Olethan sinäkin ladannut itsellesi tämän APPin? CMS APP on yksi info-kanavistamme. Tänne päivitämme tietoa klubin tapahtumista ja tiedotamme esimerkiksi pyhien poikkeuksellisista aikatauluista. APP:sta löydät myös erilaisia kuntosaliohjelmia kokeiltavaksi. Tällä hetkellä siellä on esimerkiksi Jutan 30min pikatreeni, Lindan kuntosaliohjelma aloittelijoille, Riston vatsalihastreeni, Jussin jalkatreeni sekä Petran selkätreeni. APPin kautta pääset myös näppärästi ryhmäliikuntavarauksiin tai vaikka YOUTUBE-kanavallemme katsomaan treenivinkkejämme. CMS APP on ladattavissa veloituksetta Google Play-kaupasta tai APP Storesta.

APLICON VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos teet esimerkiksi pidemmän kesäreissun voi joku muu liikkua täällä meillä sen aikaa. Samoin jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin. Tästä pääset vuokrapörssiin: https://market.dorent.fi/fi/aplico/offers

SYKSYN VALMENNUSRYHMIEN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ
Julkaisimme Aplicon markkinoilla tulevan syksyn valmennusryhmät. Mukana ovat kestosuosikit Fustra- ja Kiinteämpi-ryhmät, mutta myös muutama uutuus. Päivin ohjaama KokoNainen-ryhmä on valmennusryhmä aikuiselle naiselle, joka pitää sisällään luentoja kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta ohjattujen treenin lisäksi. MiestenVuoro pitää ohjattujen kuntosalitreenien lisäksi mm. äijäjoogaa ja saunaillan Miikan johdolla. Tutustu valmennusryhmien aikatauluihin ja ilmoittaudu sinäkin mukaan.

Lue lisää valmennusryhmistä: https://aplico.demo.site/valmennusryhmat-2019/

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

LAPSIPARKKI OMPPULA UUDISTUU

Olemme panostaneet isosti lapsiparkkiimme ja tilanneet huikeat uudet leikkivälineet sinne Toygroupilta. Lasten kiipeily ja leikkiteline asennetaan torstaina 27.6. Samalla myös lattian materiaali vaihtuu pehmeään. Uudet lasten kuntosalilaitteet saapuvat myös ensi viikolla. Sisustamme tilan kokonaan uudelleen lasten ja vanhempien toiveiden mukaan. Juhlitaan uuden lapsiparkki Omppulamme avajaisia sitten heinä-elokuussa yhdessä.

FYSIOS YHTEISTYÖ

Olethan jo huomannut, että sinulla on jäsenetuja myös fysioterapiasta ja hieronnasta? Muista näyttää jäsenkorttisi niin saat hoidoista alennuksen. Tämän lisäksi huikea jäsenetusi on, että jos jokin vaiva treenatessa iskee voit varata maksutta 30 minuutin konsultaation fysioterapeutin kanssa. Varaa aika ja kirjoita lisätietoja kenttään, että olet jäsen ja 30 min konsultaatio. Ajanvaraukseen tästä: https://www.fysios.fi.

Aplicon jäsenille myös Fysioksen päivystyspuhelin-palvelu veloituksetta: https://www.fysios.fi/palvelut/paivystyspuhelin.

KESÄLOMALLE APLICON TREENIT VIDEOLTA MUKAAN

Muistathan Aplicon YOUTUBE -kanavan? Teemme näitä videoita juuri teille ja nappaa sieltä muutamat treenit kesämökille tai reissuun mukaan. Siellä on jo lähes 100 videota niin niistä on hyvä hakea inspiraatiota vaikka riippukeinussa pötkötellessä.

Tässä linkki Jutan joogaan: https://www.youtube.com/watch?v=tBy3hXvZ4mY&t=5s

Tässä linkki Riston Outdoor -treeniin: https://www.youtube.com/watch?v=UlgcyhOkzTk&t=6s

JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT

Torstaina vastaanottomme sulkee klo 20.15. Pe-su vastaanottomme ei ole avoinna, mutta jäsenemme kulkevat normaalisti kuntosalilla 5-24 välisenä aikana henkilökohtaisilla avainkorteillaan. Sali 3 ja sisäpyöräilysalin virtuaalitunneista saat vielä lisää tarjontaa pyhien ajaksi.

Rentouttavaa ja ihanaa juhannusta ja liikunnallista kesää Sinulle!ti 23.5. klo 18:00.Ilmoittautuminen varausjärjestelmästä tai vastaanotosta. Luennot ovat klubitilassa ja jäsenillemme maksuttomat!RenRet

 

Terveisin Aplicolta,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Ps. Onhan Aplicon syntymäpäivä jo kalenterissa? Aplico täyttää 15 vuotta 27.9. ja silloin vietämme juhlaa isosti jäsentemme kanssa. Laita päivämäärä jo nyt ylös!

Pps. Löydät meidät myös Whatsapista vastaanoton numerolla 050 3563045 ja Facebookin lisäksi Instagramista, Snapchatista sekä vlogin YouTubesta! UUTENA myös CMS APP:sta. Lataa jo tänään omasi, niin saat kaiken infon ja hyödyn palveluistamme!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: