Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aloita Aplicon jäsenenä – kesän liittymiskampanja

Oletko miettinyt säännöllisen liikunnan aloittamista? Kesällä on aikaa aloittaa uutta ja pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnista. Liity Aplicon jäseneksi nyt ja saat kesäkuukaudet -50% alennuksella.

Valitse kesänajan liikuntajaksoista sinulle sopivimmat kolme ja saat niistä tämän edun. Yksi liikuntajakso on aina neljä viikkoa.

Vaihtoehto 1.: 31.5-27.6  ,28.6-25.7 ja 26.7-22.8 -liikut nämä 3 liikuntajaksoa -50 % alennuksella

tai

Vaihtoehto 2: 28.6-25.7, 26.7-22.8 ja 23.8-19.9-liikut nämä 3 liikuntajaksoa -50 % alennuksella

Kysy lisää tai varaa aika omaan klubiesittelyyn klikkaamalla tästä! Katsotaan yhdessä mikä palveluistamme sopisi juuri sinulle. Autamme mielellämme!

Osta korttisi suoraan verkkokaupastamme klikkaamalla tästä!

Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita liikuntapalveluita, monipuoliset ja viihtyisät puitteet hyvinvoinnin ylläpitoon rakennuttamissamme 2700 m2 tiloissa. Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen, tai muu tavoitteellinen harjoittelu tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen. Me Aplicolla sitoudumme sinun hyvinvointiisi ja panostamme palveluun iloisella ja osaavalla henkilökunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme pysyvää hyvinvointia ja siksi olemme valinneet kattavat jäsenpalvelut ja jäsenyyden yrityksemme päätuotteeksi. Tehdään yhdessä elämyksiä arkeen!

Tiesithän, että perheestäsi jo toinen liikkuu alennettuun hintaan ja päiväjäsenyys on myös mahdollista. Mikäli vietät kesäsi golfkentällä tai kesämökki on Espanjassa voit valita itsellesi kausijäsenyyden, jossa on 12 viikkoa vuodessa mahdollista korttia tauottaa. Jos ikää on yli 65 + voit liittyä meidän ihanaan senioreiden timanttitiimiin, jossa tapaat ohjaajasi kaksi kertaa viikossa yhdessä tiimisi kanssa. Lue lisää eri jäsenyysvaihtoehdoistamme klikkaamalla tästä.

Tarvitsetko korttia vain kesäksi? Vuokraa itsellesi kesäkortti Aplicon vuokrapörssistä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: