Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kesäkuun jäsenkirje ja jäsenetuja 6/2024

Kesä on täällä ja niin myös kesän lukujärjestys. Ryhmäliikunnan tunnit löydät sähköisestä varausjärjestelmästä päivittäin. Aplicon vastaanotossa on kesäaika ja palvelemme elokuun puoleen väliin seuraavasti: Ma-to 09-20.00, pe 09-19.30, la 09-13.00 ja su 17–20.00. Kesällä on huikea määrä ulkotreenejä ja puistojumppia. Muista valita jotain kivaa sieltä omaan viikkoosi.

 

APLICO UUDISTUU UPEALLA TAVALLA

Joko luit meidän tiedotteemme? Aplicon ajankohtaisissa koko tarina täysin uusiutuvasta kuntosalistamme. Uudet laitteet asennetaan 12.8. alkaen. Pientä pintaremppaa tehdään pitkin kesää, mutta ne eivät vaikuta treeneihin klubilla. Lue lisää tästä: https://aplico.fi/aplico-uusiutuu/

 

TIEMERKINNÄT PIHALLAMME

Uudistukseen kuuluu monta uutta juttua ja yksi niistä on pihamme tiemerkinnät. Ne tehdään ma iltana 24.6. klo 21:00 alkaen. Klubilla treenataan, mutta autot jätetään parkkiin pihan ulkopuolelle mm. Onnisen pihalle saavuttaessa iltatreeneille ko. päivänä. Merkinnät tehdään kerralla, niin piha on sen jälkeen kunnossa. Kiitos jo nyt yhteistyöstä!

 

100 € LIIKUNTAETU JÄSENILLEMME

Myymme 80 uutta jäsenyyttä uudistuvaan Aplicoon. Jotta saadaan yksi tai useampi niistä teidän perheisiinne ja lähipiiriin on tämä kampanja teille. Kun joku liittyy läheisistänne Aplicon jäseneksi saatte 100,00 € liikuntarahaa käyttöönne. Sen voi jakaa tai käyttää uuden jäsenyyden maksuun. Kysy lisää vastaanotosta tai myynti@aplico.fi tai osta suoraan verkkokaupasta: https://aplico.cubemanager.fi/client/shop/products/service_id/15

 

UUTTA JÄRJESTELMÄSSÄMME (CUBE) – HELPPOUTTA ASIOIDEN HOITOON

Olemme päivittäneet myös monia toimintoja CUBE-järjestelmäämme. Nämä helpottavat ja nopeuttavat sinun asiointiasi klubin eri toiminnoissa:

  • AplicOnline löytyy nyt myös suoraan kännykästä, kun kirjaudut tunnuksillasi järjestelmäämme.
  • QR koodi kirjautumiseen löytyy myös kirjauduttuasi järjestelmään – näin liikut ilman avainkorttia klubilla ulko-ovesta ja kirjaudut sisällä tunneille.
  • Liikuntasetelitkin voit syöttää suoraan järjestelmästä omaan lompakkoosi.
  • Varausjärjestelmässä löytyy nyt ryhmäliikunta ja premium-kalenterit heti valittavana.
  • Verkkokauppa on uusiutunut ja pääset sinne myös järjestelmästämme.

 

UUSIA TALLENTEITA APLICONLINEEN

Parhaillaan kuvaamme uusia tallenteita AplicOnline – palveluun. Tulossa on pian nähtäväksi syvävenyttelyä, kahvakuulaa, erilaisia täsmä vinkkejä kehon huoltamiseen, äijäjoogaa, lihaskuntoharjoituksia, kuntojumppaa ja pilatesta. AplicOnlineen pääset myös ilman salasanaa kätevästi järjestelmästämme, kun olet kirjautuneena sisään. Kirjaudu vain sisään, kuten menisit varamaan ryhmäliikuntatunteja ja AplicOnline-nappi on siinä valittavanasi. Tämä palvelu kulkee mukanasi kesän reissuilla mökin laiturille tai vaikka ulkomaille asti. Voit liikkua kanssamme ajasta ja paikasta riippumatta.

 

KESÄN PUISTOJUMPAT JA ULKOTREENIT

Kesän ulkotreenit ovat mahtava juttu! Nämä palvelut tuovat lisää tarjontaa Aplicon kesälukkariin ja pääsemme yhdessä nauttimaan vaihtelevasta ohjatusta liikunnasta.

Aurlahden rannan jumppien lisäksi löydät lukkaristamme monipuoliset ulkotreenit. Ulkotreenit löydät tuntikalenterista pinkillä värillä. Ulkotreenit ohjataan Aplicon pihalla tekonurmella tai yhteistyökumppaneidemme tiloissa listauksen mukaan. Aplicolla pidettävät ulkotreenit kuuluvat jäsenyyteesi jäsentyyppisi mukaan. Rantajumpat ja yhteistyökumppanien tiloissa pidettävät jumpat kuuluvat kaikille jäsenille jäsentyypistä riippumatta. Aplicon ulkotreenejä ohjataan ajalla 29.5.2024-1.9.2024

Kesän puistojumpat Aurlahdessa:

Keskiviikkoisin klo 19.00–19.45 RantaZumba®

Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa tulee hiki vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunnit ohjataan Aurlahdessa poutasäällä ja ajalla 29.5.24-7.8.2024

Torstaisin klo 9.30–10.15 RantaYoga

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjanjärven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin. Tälle tunnille suosittelemme ottamaan oman alustan mukaan tai viltin tai pyyhkeen, sillä tunti tehdään alustalla seisten/istuen/maaten. Tunnit ohjataan Aurlahdessa ajalla 30.5.24-8.8.2024. Sateen sattuessa tunti ohjataan Aurlahden Rantakahvilan teltassa.

Aurlahti Rantakafe tarjoilee herkullista aamupalaa torstaisin joogan jälkeen. Hinta 12,50 € ja voit varata omasi helposti ennakkoon tai vain saapua paikalle: info@aurlahtirantakafe.fi

 

UUDET LES MILLS OHJELMAT APLICOLLA NYT

Nyt on loistava hetki hypätä mukaan Les Mills tunneille: Dance, Bodyattack, Bodypump ja Bodycombat. Kaikilla Les Mills tunneilla on tällä viikolla uutta koreografiaa. Tuntikuvaukset löydät helposti tuntikalenteristamme.

 

UUTTA LES MILLS CORE APLICOON

Nämä maailmallakin tunnetut lajit saavat syksyllä vahvistusta Les Mills Core -tunnista. Les Mills Core on keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Välineenä käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Tunti kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja keskivartalon voimaa. Viikkotunnit alkavat Aplicossa 2.9.2024

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA TAPAHTUU

Teema sisäpyöräily pe 14.6.

Perjantaina 14.6. toteutetaan yksi asiakastoive. Jukan spinningissä klo 17.10–17.55 soitetaan teidän valitsemaa musiikkia. Jätä biisitoiveesi meille ke 12.6. mennessä info@aplico.fi Tunnin soittolista julkaistaan perjantaina ennen tuntia. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

 

Sangria Salsaa Kaljaasissa to 13.6. ja to 20.6.

Tästä ei kesän treeni enää paremmaksi muutu. Tanssitunti keskellä Lohjan järveä Lauttaravintola Kaljaasissa. Tunnit pidetään 13.6. ja 20.6. klo 16.00. Venekuljetus lähtee Lasitehtaan rannasta Pallotieltä klo 15.30. Sangrian tai muun valitsemasi juoman voit ostaa Kaljaasista. Tunnilla harjoittelemme ensin Salsan perusaskeleet ja rytmiikkaa. Lopuksi tanssitaan pieni koreografia. Tunnilla säävaraus. Tämä tunti kuuluu Aplicon jäsenyyteen.

 

KESÄN PARAS TREENI – PREMIUM LUKUJÄRJESTYKSESSÄ

Kesän RUSH ja FLOW-konseptien tarjonta pitää sisällään kesätuotteen, jossa treenataan keskitetysti reisiä, vatsaa ja pakaraa. 30min RUSH-treeniä ja siitä jatketaan FLOW-saliin keskivartalon pariin puoleksi tunniksi. Tämä tuote on lukkarissa vain kesä, heinä ja elokuun!

 

Sirpa Salmenoja

SIRPA SALMENOJA JÄI ELÄKKEELLE 31.5.

Viikkotunnit päättyivät tähän kevätkauteen. Jutta Österberg jatkaa Sirpan tunteja Aplicolla. Kaikkiaan 30 vuotta työtä yhdessä. Sydämellinen kiitos Sirpalle kaikista vuosista Aplicon riveissä. Hieno matka on tehty ja onneksi se jatkuu vielä kurssien muodossa tulevaisuudessa!

 

KAUNEUSHOITOLA UNELMA ON AVATTU APLICOON – Satu Sandström

Tervetuloa tutustumaan kauneushoitolamme palveluita. Kysy myös Aplicon jäsenetuja, kun saavut hoitolaan. Varaa oma aikasi jo täältä: www.kauneushoitolaunelma.fi

 

JUHANNUS APLICOLLA

Torstaina 20.6. on klubilla erikoisaikataulu ryhmäliikunnassa. Vastaanottomme sulkee silloin klo 19:15. Pe-su 21.–23.6. klubilla liikutaan omalla henkilökohtaisella avainkortilla/QR koodilla. Virtuaalitunnit klubilla palvelevat ja AplicOnline siellä, missä ikinä oletkin.

 

Nähdään klubilla viileissä treeneissä ja ulkojumpilla nauttimassa kesästä!

 

Hyvänolon terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: