Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsentiedote ja jäsenetuja 1/2023 – Aplicon remontti alkaa 9.1.2023

Arvoisa asiakas,

 

Hyvää alkanutta uutta vuotta. Toivottavasti joulu ja pyhät menivät hyvin ja liikunnan ohella on ehditty vähän hengähtääkin. Mikäli joulun alla joulukirjeemme jäsenille on mennyt ohi, pääset hyödyntämään oman 20 € lahjakortin tämän linkin kautta: https://aplico.fi/aplicon-jasenten-joulukirje/ Nyt on vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen aika. Mukana on tärkeää tietoa alkavasta remontista, infoa kevään uutuuksista, jäsenetuja ja alkavaa kurssitarjontaamme. Laita heti kalenteriin tapahtumapäivä 14.1., jolloin pääset kokeilemaan kaikkia kevään uutuuksia ja paljon muuta. Tunnit löydät varausjärjestelmästämme. Tervetuloa terveyden, ilon ja hyvinvoinnin matkaan kanssamme

 

TYÖMIEHET OVAT TERVEHTYNEET JA REMONTTI ALKAA 9.1.

Remontin aikataulun mukaan olemme pienen hetken maanantaina kokonaan ilman vettä ja lyhyet pätkät ilman sähköä oheisen aikataulun mukaisesti. Nämä on pyritty ajoittamaan aikaiseen aamuun, jotta niistä on mahdollisimman vähän haittaa arkemme pyörittämisessä.

Kiitos, kun huomioit nämä jo ennakkoon niin ei tule yllätyksenä treenien yhteydessä. Rakennamme tässä toimivaa ja uutta tulevaisuutta siirtymällä kaasulämmityksestä vesi-ilmalämpöpumppu -järjestelmään kiinteistössämme. Pian on jo kymmenkertaistuneet kaasulaskumme historiaa ja saadaan toimitilakulut järkevämmäksi tämän remontin myötä. Suuri kiitos yhteistyöstä jo etukäteen teille kaikille!

 

ALUSTAVA REMONTIN AIKATAULU

 • Maanantaina 9.1.2023 on vanhan järjestelmän purkaminen. Vesi poikki talossa kokonaan klo 8.00–10.00. Lämminvesi on poikki tästä eteenpäin koko projektin ajan.
 • Tiistaina 10.1.2023 vanhan järjestelmän purku.
 • Keskiviikkona 11.1.2023 uusien tavaroiden asentaminen ja tarvittavien läpivientien tekoa.
 • Torstai 12.1.2023 sähköasennukset aamusta 6:00-8:00 eli sähköt poissa tämän ajan. Uuden laitteiston asentaminen.
 • Perjantai 13.1.2023 asennukset jatkuvat.
 • Maanantai 16.1.2023 mahdollinen sähkökatko aamusta 6.00–8.00. 
 • Tiistai 17.1.2023 asennukset jatkuvat.
 • Keskiviikkona 18.1.2023 alustavana tavoitteena on, että uusi laitteisto on käynnissä ja lämmintä vettä saadaan taas taloon.
 • Torstai 19.1.2023 ja perjantai 20.1.2023 ovat varapäivät säädöille ja viimeistelylle.

 

Tässä alustava aikataulua remontille ja muutoksia saattaa matkalla tulla toimittajan toimesta.

 

Mistä on kyse? Meillä alkoi marraskuun lopulla ensimmäiset vaiheet lämmitysjärjestelmän uusimisen osalta. Nyt on käsillä enää viimeiset sisätyöt, että saadaan koko remontti valmiiksi. Aplicossa suoritetaan ajalla 9.1.-20.1.2023 vesi-ilmalämpöpumppu -järjestelmän asennustöitä. Kuntosali, ryhmäliikunta ja ohjatut tunnit sekä valmennukset Aplicossa pyörivät normaalisti ko. aikana. Saunat ja suihkutkin ovat käytössä, sillä muutoksella, että remontin aikana suihkuista tulee vai kylmää vettä. Kun kaasukattila irrotetaan maanantaina 9.1. niin emme saa vettä lämmitettyä, ennen kuin uusi järjestelmä on kokonaisuudessaan asennettuna. Tavoitteena on, että asennus olisi valmiina keskiviikkoon 18.1. mennessä, mutta varaudutaan 20.1. asti.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA AVANTOUINTIA JA PALJON MUUTA

 • Suosittu avantouintivuoro jatkuu Haikarissa 15.1–262.2023. Vuoron aika on tunnilla aikaistunut ja Aplicon jäsenet pääsevät avantoon sunnuntaisin klo 11–12. Huomioithan, että pukuhuoneenkin tulee olla myös tyhjä klo 12.00 mennessä seuraavaa ryhmää varten. Pukuhuoneen koodi on vain Aplicon jäsenten käyttöön, kun kyseessä on jäsenyyteen kuuluva etu. Aplicon jäsenet ovat saaneet koodin 1/2023 jäsentiedotteessa sähköpostiin

 

 • Tapahtumakalenterissa kevään aikana täytämme toiveitanne lisää mm. 75min sisäpyöräilyllä, twerk-tanssitunneilla, ulkotreeneillä sekä tekniikkatunneilla.

 

KEVÄÄN OHJATUT LIIKUNTATUNNIT

Huikean kauden lukujärjestyksen löydät klikkaamalla tästä: https://aplico.fi/wp-content/uploads/Kevat_2023_Aplico.pdf

 

Lukujärjestyksellä aloitetaan kevätkausi 9.1.23. Valittavanasi on huimat yli 70 viikkotuntia jäsenyyteesi kuuluvana sekä lisäksi jäsenetunasi tapahtumakalenteri, jonka vaihtuvat tunnit tuovat vaihtelua ja motivaatiota treeneihisi.

 

Keväällä toteutamme ryhmäliikuntakyselyssä nousseita toiveita yhdistelmätreeneistä esim. Spinning + venyttely. Bodypumpista saamme 3 iltatuntia 60 min pituisella ohjelmalla. Uutta keskitason perusjumppaa löytyy kalenterista keväällä useampi tunti sekä olemme lisänneet uusia lajeja tuomaan kevään treeneihin vaihtelua ja virkistystä. Tuntien vaihtovälejä on myös toiveestanne lyhennetty. Näin iltaan mahtuu helpommin kaksikin treeniä kiireisessä arjessa. Uutta kevään lukkarissa on Step + lihaskunto, Power Jooga, Supernaiset sekä Äijätreeni.

 

Step + Lihaskunto = Tunnilla askelletaan helppoja aerobic-askelia ja haetaan hiki 20 min askeltaen. Kappaleen vaihtuessa vaihtuvat liikkeetkin, tunnelma tunnilla on energinen ja hauska alusta loppuun. Seuraava 20 min tehdään lihaskuntoliikkeitä perinteisin välinein ja viimeiseksi rauhoitutaan ja huolletaan kehoa tunnin jäljiltä. Kenelle tunti sopii: Tunti sopii kaikille rytmikkäästä perusjumpasta pitäville. Askellukset voi halutessaan tehdä ilman lautaa.

 

Power Yoga = Tämä tunti on nimensä mukaan haastavampi joogatunti. Joogan suurien perusliikkeiden lisäksi tunnilla on kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä, jotka haastavat koko kehoa tasapuolisesti. Monipuoliset liikkuvat ja paikallaan pysyvät liikkeet tuovat mielenkiintoisen kokonaisuuden sekä uudenlaisen treenin vaativallekin liikkujalle. Liikeitä yhdistämällä kehitetään kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

 

Supernaiset = Vanha tuttu Evergreen-jumppa on nyt päivitetty Supernaiset-treeniksi. Tunnilla askelletaan helppoja aerobic-askelia ja haetaan hiki voimabiisien ja radiohittien myötä. Kappaleen vaihtuessa vaihtuvat liikkeetkin, tunnelma tunnilla on energinen ja hauska alusta loppuun. Harjoituksen lopussa tehdään lihaskuntoliikkeitä perinteisin välinein ja viimeiseksi rauhoitutaan ja huolletaan kehoa tunnin jäljiltä. Tunti sopii kaikille rytmikkäästä perusjumpasta pitäville.

 

Äijätreeni = Tunti alkaa 5.2.23. Äijien treenissä otetaan hiki ja lämpö pintaan ennen Äijäjoogaa. Monipuolisia sykettä kohottavia liikkeitä, liikkuvuutta ja voimaa yksinkertaisen tehokkaasti.

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA – TERVETULOA KUNTOSALILLE YHDESSÄ

Tämä ohjattu treeni on kaikille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja ja motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Tammikuussa pääset osallistumaan tälle tunnille:

 • ke 18.1. klo 19:15 / Miikka
 • ti 31.1. klo 10:00 / Jenny

 

KUUKAUDEN JÄSENETUNA ON EMMYN LIIKUNTAVAATTEET

Shoppaile sporttivarusteet second handina Emmystä luontoa ja lompakkoa kuormittamatta! Emmy on Suomen suurin second hand -merkkituotteiden verkkokauppa Lohjalla. Valikoimassa on tuhansia laatumerkkien sporttilöytöjä naisille, miehille ja lapsille. Tammikuun jäsenetuna Emmyltä sporttivarusteet –20 % koodilla APLICO.

Tästä suoraan shoppailemaan Emmyn verkkokauppaan: Urheiluvaatteet: https://bit.ly/3QfyuNz ja Tennarit ja lenkkarit: https://bit.ly/3VSrqrK

 

PERHELIIKUNTA KUULUU JÄSENYYTEESI
28.1.23 aloitetaan lasten- ja perheliikunnan uusi kausi. Jäsenet voivat ilmoittautua perheliikuntaan varausjärjestelmän kautta. Uusi kurssi myös perheen pienille: 10kk – 2-vuotiaille perjantaissa. Perheliikunta on jäsenyyteen kuuluva etu. Muille kurssin hinta: 129 €, lyhyempi perjantain kurssi: 89 €. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/kurssit/

Ryhmät ja ajat:

Lauantaisin (28.1-22.4.23): klo 10.15 1–3 v.  ja klo 11.00 4–6 v.

Perjantaisin (3.2-31.3.23): klo 10.30 10kk- 2 v.

 

LASTENLIIKUNTA

Lasten omia liikuntaryhmiä keväällä ovat:

LA klo 11.50 Akro-Liikkari 5–7-vuotiaille

LA klo 11.30 Tanssi kuin tähti 7–9-vuotiaille

LA klo 12.15 Tanssi kuin tähti 10–12-vuotiaille

Nämä ryhmät liikkuvat ajalla 28.1.-25.3.23 lauantaisin. Lapsen oma harrastus mahdollistaa myös vanhemmalle treenin Aplicolla samaan aikaan. Nämä kurssit jäsenetuhintaan 79 €. Muille 89 €. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/kurssit/

 

NUORTEN KURSSI -PERHEEN NUORET MUKAAN SALILLE

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Kurssilta saa myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saa liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00-16:45. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/kurssit/

Kurssi pidetään ajalla: 10.1.16.2.23.

Kurssin jäsenetuhinta 79 €, muille 119 €.

 

TYHY-LIIKUNTAA YRITYKSILLE

Hauskan pitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa! Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Tai säännöllinen viikkotunti Aplicolla, yrityksenne tiloissa tai vaikkapa ulkoillen tiimillenne? Liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Räätälöidään teille sopiva paketti liikuntaa kerran, kaksi tai vaikka säännöllisesti joka viikolle. Aloitus sopimuksen mukaan. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi

 

PILATES KURSSI

Tule syventämään viikkotunnilla opittuja asioita Pilates-kurssille. Pilates on Josef Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilates ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, vahvistaa keskivartaloa ja saa olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehdyt rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin syvien lihasten löytyminen ja aktivoiminen on helpompaa. Kurssilla harjoitellaan pienryhmässä. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/kurssit/

Kurssi on torstaisin ajalla 12.1.-30.3.2023 klo 10:45-11:45, kesto 12vkoa.

Aplicon jäsenetuhinta 147,00 € (49,00 €/4 viikkoa). Kurssin perushinta on 228,00 €.

 

POWER LAITEPILATES KURSSI

4 viikon kurssi, jolta saat uusia haasteita ja oppeja Laitepilates-harjoitteluun. Kurssille voi osallistua, jos sinulla on kokemusta Laitepilates-treeneistä. Power- tunnilla tehdään sekä liikkuvuus- että voimaharjoitteita nimensä mukaisesti. Varaudu haastamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti. Kurssille mahtuu vain 12 osallistujaa. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/kurssit/

Kurssin ajankohta ti klo 19:30 24.1.-14.2.2023 (ensimmäinen kerta klo 20.10)

Jäsenetuhinta 69,00 €, muut 99,00 €.

 

KEVÄÄN 2023 VALMENNUSRYHMÄT VARATTAVISSA NYT

Suositut valmennuksemme alkavat tammi-helmikuussa 2022. Valmennusryhmät tullaan ohjaamaan sekä kuntosalilla, sali 2 tilassa, että ulkona. Valmennusryhmien kesto on 12–16 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

APLICON YOUTUBE-KANAVA

Aplicolla on oma treenikanava, jonka voit tilata veloituksetta YOUTUBE:sta. Kanava pitää sisällään treenivinkkejä, haasteita, henkilökunnan esittelyitä sekä myös videoita, joissa pääset nauramaan. Tämä on yksi lisäpalveluistamme, joka kannattaa ottaa seurantaan. Pyrimme tekemään sisältöä, joka palvelee juuri sinua. Toiveita sisällöstä voit laittaa: risto.viranen@aplico.fi

 

MUISATHAN VARATA OMAT TUNNIT

Tunneille on hyvä varata paikka niin samalla saat suunniteltua oman viikon liikunnat kalenteriin. Muistathan siis varata paikka tunneille mihin olet suunnitellut tulevasti, ja jos et pääsekään tulemaan, niin muista myös peruuttaa varauksesi, jotta joku toinen innokas pääsee liikkumaan tilallasi. Liikunta lisää meidän kaikkien jaksamista ja hyvinvointia, pidetään tästä aktiivisuudesta kiinni ympäri vuoden. Kysy lisää vastaanotostamme tai oma PT:ltäsi. Me autamme mielellämme ja olemme täällä sinua varten!

 

 

Tehdään tästä yhdessä hyvä hyvinvoinnin vuosi 2023!

 

Treeni terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: