Aplicon kauden startti ja avoimet ovet

Aplicon kevätkausi käynnistyy 9.1. Lukujärjestyksessämme valittavanasi on huimat yli 70 viikkotuntia jäsenyyteesi kuuluvana. Näiden tuntien lisäksi jäsenetuna Aplicolaisilla on tapahtumakalenteri, jonka vaihtuvat tunnit sekä aktiviteetit tuovat vaihtelua ja motivaatiota treeneihisi.

Huikean kauden lukujärjestyksen löydät klikkaamalla tästä!
Kevätkauden starttia juhlistetaan 14.1. avoimilla ovilla!

Tule tutustumaan kevään uutuuksiin ja kestosuosikkeihin yhden päivän aikana. Esittelyssä ovat mm. Power Yoga, Step + Lihaskunto, Supernaiset sekä Äijätreeni. Valitse omat tuntisi ja tule tutustumaan Aplicoon.

Ohjelma lauantaina 14.1.

09:30 Zumba – Anna

10:25 Lihaskunto – Anna

10.30 Supernaiset – Petra L

11:20 Flowride Cruiser – keskiraskas sisäpyöräily – Anna

11:20 Step + Lihaskunto – Sari H ja Jutta

11:30 Äijätreeni – Risto L

12:15 Power Yoga – Sari H ja Jyrki

13:10 Yoga Venyttely – Petra V

13:15 Bodypump – Les Mills – Sari H

 

Avoimet ovet ovat mahdollisuus tulla kokeilemaan yllä olevia tunteja ja tulla tutustumaan Aplicon tarjontaan veloituksetta. Kuntosalille on mahdollista tulla tutustumaan 09:00-14:00 välillä. Jäsenet voivat varata tunnit varausjärjestelmästä tuttuun tapaan. Jos haluat tulla tutustumaan voit varata paikkasi ennakkoon tai vain tulla paikalle info@aplico.fi tai 050 356 3045.

Puuttuuko sinulta vielä Aplicon jäsenyys? Aloita jäsenenä avoimissa ovissa ja saat alkuun 100 € alennuksen ja aloitat ilman liittymismaksua ko. päivän aikana. Tarjous on ostettavissa klubilta tapahtumapäivänä tai verkkokaupastamme.

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: