Jäsentiedote 10/2020 ja livestriimien kysely

Arvoisa Aplicon asiakas, tästä pääset meidän lokakuun jäsentiedotteeseen! Lue viimeisimmät uutiset, tapahtumat ja jäsenetusi. Vastaa ja vaikuta myös livestriimien jatkokehitykseen tiedotteen kyselyllä.

Kaksi viikkoa sitten uutisoitiin, että Aplicossa oli liikkumassa asiakas, joka seuraavana päivänä hakeutui testeihin oireiden alettua ja hänen todettiin sairastavan koronaa. Tästä syystä 25.9. aamusta meillä liikkuneita asiakkaita tiedotettiin tarkkailemaan omaa vointia mahdollisen altistumisen vuoksi. Ketään ei kuitenkaan asetettu karanteeniin meiltä Lohjan pandemia yksikön harkinnan mukaan, kun toimintaohjeita etäisyyksien ja hygienian osalta oli noudatettu. Kyseisenä aikana Aplicossa oli liikkumassa kuntosalilla vain 17 asiakasta noin 1000 m2 alueella.

Tänään kahden viikon seurantajakso tämän osalta päättyi ja iloksemme voimme kertoa, että yhtään jatkotartuntaa ei tämän asian tiimoilta ole tullut. Kiitos kaikille, kun noudatatte nyt ja jatkossakin yhteisiä toimintamallejamme. Näin mahdollisesti vältämme jatkossakin tartuntojen leviämisen ja voimme jatkaa liikuntaa yhdessä. Jos vielä mietit mitä nämä toimintaohjeet ovat niin tiedotteen lopussa on lyhyt kertaus.

Vastaamalla vaikutat Aplicon livestriimien tarjontaan

Aplico kehittää seuraavan 6 kuukauden aikana kovasti etäpalveluiden tarjontaa, joka on tullut palveluihimme jäädäkseen. Nyt vastaamalla tähän kyselyyn pääset vaikuttamaan livestriimien ja etävalmennustemme tarjonnan kehittämiseen. Vastaamalla pääset todella vaikuttamaan. Lämmin kiitos jo etukäteen. Tästä pääset kyselyyn: https://forms.gle/Wzb1dBExVtRJEMC96

Jäsenetu Kahvila Kuulakseen

Kahvila Kuulas sijaitsee Lohjan keskustassa Prisman katon alla. Kahvila Kuulas tarjoaa arkisin laajan salaattipöydän, päivän keiton ja kaksi pastaa, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Lokakuun 9.päivästä alkaen, sinä Aplicon jäsen, saat kassalla jäsenkorttia näyttämällä lounaan hintaan 8,90€ (muuten 10,90 €). Tämä etu on voimassa vuoden loppuun asti. Hyvä ja ravitseva ruoka on tärkeä osa hyvinvointiasi. Käy hyödyntämässä jäsenetusi ja testaamassa Kuulaan tarjonta.

Tapahtumakalenteritunnit ulkona syksyllä 2020

Kesän ja alkusyksyn tapahtumakalenteritunnit ulkona osoittautuivat hyvin suosituiksi. Palautteet näistä tunneista saivat meidät tekemään päätöksen, että näitä jatketaan myös syksyllä. Tässä alla näet syksyn ensimmäisten viikkojen tarjontaa. Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä, että mahdut mukaan.

  • Ulkotreeni Harjulla / Joakim – maanantaisin 5.–19.10. klo 18:10-18:55
  • Mäkitreeni Aplicon metsässä / Christian – torstaisin 29.10.–12.11. klo 17:00-17:45

Tapahtumakalenterissamme on Halloween-viikolla tulossa elokuvapyöräilyt. Näille tunneille voit tulla tekemään spinning-harjoituksen ja samalla katsoa kauhuelokuvan. Perheliikunnat liikkuvat ulkona halloween-teemalla samalla viikolla. Tunnit löydät pinkillä värillä viikolta 44.

Omppulassa vuoroja nyt myös arkiaamuissa

Syksyn aikana tarjoamme lisää Omppula-vuoroja. TET-harjoittelijat ja Kisakallion Urheiluopiston opiskelijat toimivat arkiaamuina Omppulassa ohjaajina. Seuraa varausjärjestelmää ja katso sopiiko nämä sinun treeniesi kanssa yksiin.

Etävalmennusryhmät syksyllä – UUSI JÄSENETUSI

Etävalmennusryhmät ovat 8 viikon mittaisia valmennuksia. Kerran viikossa tapaat valmentajan etänä ja saat seuraavan viikon ohjeet. Etävalmennus antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoituksen missä tahansa, koska tahansa. Ryhmät on startattu 2 viikkoa sitten, mutta mukaan saa liittyä vielä mukaan. Lisätietoa ryhmien sisällöstä saat valmentajilta. Voit ilmoittautua suoraan valmentajalle tai: info@aplico.fi

Uudet etävalmennusryhmät uusine aiheineen alkavat marraskuun puolessa välissä.

Virtuaalitunnit klubilla

Kotiin lähetettävien livestriimien ja YOUTUBE-kanavan lisäksi muistathan, että myös klubilla voit tehdä virtuaalitunteja. Sali 3:n tilassa löytyy monia ryhmäliikuntatunteja ja myös Les Mills BODYPUMP -virtuaalisena. Spinning-salissa on niin ikään monia vaihtoehtoja sinulle. Voit ajastettujen virtuaalituntien lisäksi käydä yksin tai kaverin kanssa yhdessä liikkumassa näissä tiloissa. Tiloihin saa mennä aina niiden ollessa vapaana. Painat pädiltä vain käyntiin ohjelman, jonka haluat tehdä ja painat play. Kaikki on automatisoitu ja videolta tulee ohjeet mitä tunnilla tarvitset. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat välttää ylimääräisiä kontakteja ja silti nauttia klubin tunneista.

Dog Run- hyväntekeväisyyslenkki

Voit osallistua asuinpaikastasi ja kellon ajasta riippumatta teemaviikon aikana, eli 11.10 asti. Voit kävellä tai juosta eläinystäväsi kanssa teille sopivan mittaisen lenkin, teille sopivassa maisemassa, teille sopivana ajankohtana. Osta oma hyväntekeväisyyspaikkasi tapahtumaan täältä:

https://aplico.fi/tuote/dog-run-hyvantekevaisyyslenkki/

ja klikkaa itsesi mukaan Dog Runin Facebook-tapahtumaan. Yhdellä lipulla lenkkeilee koko perhe. Osallistumalla tuet Lohjan Eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa. Jaathan kuvia lenkistäsi ja eläinystävästäsi somessa hästägillä #dogrunsuomi #aplicolohja

Henkilöstön kuulumisia

Meidän joukkueesta Nina Karhula jäi kesällä äitiyslomalle ja siellä on nyt pieni tyttö sulostuttamassa Ninan perheen arkea. Jenni Öhman on nyt Ninan äitiysloman sijaisena. Emma Ryynänen jäi myös äitiyslomalle ja vielä jännitämme vauvauutisia. Petra Lindberg toimii Emman äitiysloman sijaisena. Linda Tiirikainen ja Juha Koivuporras ovat siirtyneet työtehtävissään meillä tuntiohjaajiksi. Linda on nyt päivisin opettajana ja ohjaa meillä valmennusryhmiä ja sisäpyöräilyä. Lindan toimessa jatkaa Sari Hankimo. Juha aloitti kaupungilla liikuntakoordinaattorin virassa nyt vuoden määräaikaisen pestin. Juha jatkaa personal training -ohjauksia meillä aina torstaisin ja perjantaisin. Asiakasneuvoja tiimissä meillä on myös uusi tuntityöntekijä, Sami Honka.

Mitkä ovat yhteiset toimintamallimme klubilla

Me kaikki tiedämme, millaista aikaa juuri nyt eletään. On ensiarvoisen tärkeää, että yhdessä sitoudumme näihin hyviin käytänteisiin, jotta voimme liikkua mahdollisimman turvallisesti kuntokeskuksessamme yhdessä. Seuraamme päivittäin THL:n ja Lohjan kaupungin suosituksia ja päivitämme toimintamalleja tarpeen mukaisesti. Tehdään parhaamme ja nautitaan samalla liikkumisesta.

Hyvän kunnon ylläpito on sinun terveytesi kivijalka. Me olemme mielellämme mukana tukenasi, joko klubilla tai monilla etäpalveluillamme, jos valintasi on nyt liikkua kotona. Voisiko tämä erilainen aika olla jopa sinun aikasi tehdä oma kunnonkohotus projekti? Käyttää hyödyksi nämä viikot ja kuukaudet ja saada itselle siitä palkaksi terveyttä, iloa ja hyvää oloa? Se onnistuu kanssamme kotona ja klubilla. Oma personal trainerimme kertovat mielellään lisää vaihtoehdoistasi. Klikkaa tästä toimintamalleihimme: https://aplico.fi/yhteiset-toimintamallit-aplicossa/

Kiitos, kun olet matkassamme. Hyvää oloa ja terveyttä sinulle toivottaen,

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: