Yhteiset toimintamallit Aplicossa

Me kaikki tiedämme millaista aikaa juuri nyt eletään. On ensiarvoisen tärkeää, että yhdessä sitoudumme näihin hyviin käytänteisiin, jotta voimme liikkua mahdollisimman turvallisesti kuntokeskuksessamme yhdessä. Seuraamme päivittäin THL:n ja Lohjan kaupungin suosituksia ja päivitämme toimintamalleja tarpeen mukaisesti. Tehdään parhaamme ja nautitaan samalla liikkumisesta.

Hyvän kunnon ylläpito on sinun terveytesi kivijalka. Me olemme mielellämme mukana tukenasi, joko klubilla tai monilla etäpalveluillamme, jos valintasi on nyt liikkua kotona. Voisiko tämä erilainen aika olla jopa sinun aikasi tehdä oma kunnonkohotus projekti? Käyttää hyödyksi nämä viikot ja kuukaudet ja saada itselle siitä palkaksi terveyttä, iloa ja hyvää oloa? Se onnistuu kanssamme kotona ja klubilla. Oma personal trainerimme kertovat mielellään lisää vaihtoehdoistasi. Laita tästä klikkaamalla kysymyksesi.

Näillä malleilla meillä liikutaan ja toimitaan tällä hetkellä:

Kiitos jo etukäteen sinulle yhteisten malliemme noudattamisesta!

Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan etäpalveluihimme. Klikkaa tästä!

Klikkaamalla tästä pääset meidän Petran ja Riston matkassa katsomaan toimintamallejamme ja vaihtoehtoisia liikuntapalveluitamme. Klikkaa tästä!

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa sinulle!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: