Aplico 16 vuotta 27.9.

Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplico täyttää 16 vuotta! Suuri kiitos teille kaikille matkassamme kulkeville sekä kulkeneille! Te kaikki olette osa meitä ja mahdollistatte sen, että me Lohjalla saamme tehdä omaa unelma työtämme vuodesta toiseen. Synttäriemme tarjouksiin ja lukemaan lisää pääset tästä!Paljon olemme saaneet kasvaa ja kehittyä näiden vuosien aikana. Asiakkaiden toiveesta on monta uudistusta tehty ja tullaan vielä tekemäänkin! Olemme ylpeitä paikallisuudesta ja lohjalaisuudesta! Kahdeksan työntekijää ovat olleet palveluksessanne alusta saakka. 59 asiakasta, jotka ovat liittyneet jo ennen oviemme avaamista ovat yhä matkassamme! 16 vuotta on täynnä 27.9.2020.Viime vuonna tähän aikaan juhlimme lähes 500 vieraan voimin Aplicon 15-vuotisjuhlia Tanhuhovissa. Erilaista aikaa elämme nyt, mutta syvästi kiitollisena, että nämäkin synttärit saamme viettää!Hyvä sinä, hyvä me, hyvä meidän joukkue! Tervetuloa hakemaan liikunnallisia elämyksiä arkeesi meidän kanssa taas huomenna!

SYNTTÄRITARJOUKSIA KLUBILLA:Koko synttäriviikon ovat seuraavat tuotteet tarjouksessa vastaanotossamme:

– Aplico muki 6,00 €
– Pieni rulla ja fascia pallo 26,90 €
– Hikipyyhkeet 6,90 €
– Kunnon 15 min kirja 12,00 €

Synttäritarjouksena meiltä myydään 20 kappaletta 6 kuukauden jäsenyyksiä 60 € alennuksella ja 60 € arvoisilla lahjoilla. Lahjapaketista löydät Fysioksen lahjakortin arvoltaan 20 € (hieronta, fysioterapia tai osteopatia) sekä treenikassin arvoltaan 40 €. Omasi voit ostaa klubilta su 27.9- ma 28.9. tai suoraan verkkokaupasta. Kannattaa olla nopea, sillä kortteja on myynnissä vain 20 nopeimmalle! Tämä tarjous voimassa VAIN 28.9. asti.

Tästä verkkokauppaan ostoksille: https://aplico.fi/tuote/synttaritarjous-jasenyyteen/

Aplicon jäsen: Muistathan, että sinulla on myös jatkuvana jäsenetunasi Fysioksen 30 minuutin konsultaatio. Lisäksi sinulla on 100 € liikuntarahaa syksyn kampanjassa, joka on mahdollista käyttää personal training-palveluihin. Saat 100 € alennuksen 12 x tai sit suuremmista paketeista, jos päätät ottaa lisää vauhtia oman tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi kaverikampanja on voimassa vielä syyskuun loppuun, eli jos ystäväsi tai perheenjäsen liittyy Aplicon jäseneksi kauttasi niin sinä saat myös maksuttoman liikuntajakson.

Tiesithän, että meillä voit liikkua paikanpäällä Ratakadulla, jossa liikuntaryhmien koot ovat normaalia pienemmät tai livestriimein ja etävalmennuksin kotoa käsin? Tältä videolta näet tarkemmin miten meillä toimitaan tämän nykyisen maailmantilanteen aikana. Muistathan, että hyvässä kunnossa pysyminen on nyt tärkein terveysteko, jonka voit tehdä ja me olemme ilolla motivaatiosi tukena. Tästä videoon: https://www.youtube.com/watch?v=dXIShKOpAxA

Kuva Tanhuhovista 15-vuotis synttäreiltä 2019.

#aplico #lohja #terveys #ilo #hyväolo #aplicolohja #synttäritarjous #aplicolive #arjestaelämys

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: