Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Valtakunnallinen liikuntaviikko 21.-27.9.

Vuoden 2023 tapahtumaan klikkaamalla tästä!

On jälleen aika viettää valtakunnallista Liikuntapäivät.fi -tapahtumaa! Osallistu paikanpäällä tai etänä. Liikuntapäivien teemana on tänä vuonna “Vaikuttavaa liikettä” ja tavoitteena on nostaa esiin liikunnan vaikutus elämänlaadun parantamiseen – terveyskuntoon ja aktiiviseen elämään.

Mukana on myös tärkeä viesti liikunnan merkityksestä yhteiskunnassa ja alan yrittäjyyden tuoma elinvoima paikallisella tasolla. Liikunta on osa tulevaa SOTE-uudistusta tai pitäisikö sanoa SOTEHY- palveluketjua. Hyvinvointi ei ole projekti – se on jokapäiväinen tavoite. Liikkumalla terveyden kannalta riittävästi varmistamme terveyskunnon säilymisen tai sen kehittymisen. Liiku Aplicossa liikuntaviikolla 21.9.-27.9. välisenä aikana ja tägään someen #aplicolohja ja #liikuntapäivät2020 niin osallistut vielä tuotepalkintojen mm. Aplico hupparien arvontaan!

Aplico tarjoaa yhtenä alan yrittäjänä valtakunnallisen Liikuntaviikon aikana avoimien ovien periaatteella maksuttoman kokeilukerran kaikille liikuntaa aloittaville. Voit myös halutessasi ostaa koko viikon kokeilun vitosella. “Vitosen viikko” alkaa sinulla siitä päivästä, kun tulet kortin ostamaan. Voit itse päättää haluatko hyödyntää kokeilun kotona etänä livestriimiemme avulla vai tuletko klubille. Varaa oma vitosen viikkosi kotiin laittamalla yksityisviesti tai info@aplico.fi. Muuten tervetuloa vain ovesta sisälle viikon aikana.

Klikkaamalla tästä pääset myös verkkokauppaan ostamaan oman “vitosen viikon”.

Klikkaamalla tästä voit lähettää meille kysymyksesi.

Tapahtuma osa European Week of Sportia. Tapahtuman järjestää: Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY yhdessä alan yrittäjien kanssa. Aplico on yksi näistä yrityksistä!
Liikuntapäivät on tarkoitettu meille jokaiselle – innostu ja osallistu!

#aplico #lohja #liikuntapäivät2020 #liikuntapaivat2020 #terveys #ilo #hyväolo #sky #europeactive #beactive #aplicolohja

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: