Huhtikuun jäsenkirje ja jäsenetuja 4/2024

Arvoisa asiakas, tässä klubin tiedote ja tulevia aktiviteetteja tuleville viikoille. Pääsiäinen käynnisti huhtikuun ja valitse jälleen omasi palvelutarjonnastamme. Aplico on paljon enemmän, kuin kuntosali.

 

APLICO 4.0 KEHITYSHANKE JA APLICO SPORT

Meidän kehityshankkeemme Ratakadulla on loppusuoralla ja ensimmäisiä osia remonteista aloitellaan toukokuun aikana. Tiedotamme tarkemmin vielä, mutta kevään päivitykset tiloihin ei vaikuta liikkumiseen klubilla. Juhlavuosi tuo paljon uutta, joten pysy kuulolla. Pian näette jo kuvia ja videoita siitä mitä on luvassa.

 

Aplico SPORT-on uusi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon omistama kuntosali, joka avataan Tennariin uusiin tiloihin elokuussa. Aplicon jäsenillä on koko syksyn yhteiskäyttöoikeus molempiin saleihimme. Tennarissa on alasali ja yläsali, joissa tilaa yhteensä on noin 400m2. Aplicon nykyissä tiloissa kuntosali on 700m2 näin vertailun vuoksi. Tämä yhteiskäyttö oikeus on jäsenetu sinulle.

 

PIHAN MAALAUS TULOSSA

Uudet parkkiruudut ja ajosuuntamerkinnät saadaan pihalle, jahka kevät saapuu ja piha saadaan pestyä. Sillä saadaan toivottavasti vähän ryhtiä parkkeeraukseen ja kevyenliikenteen kulkemiseen pihalla.

Mikäli illalla piha täyttyy, niin Onnisen pihalle saadaan jättää klo 17.00 jälkeen. Tässä on hyvä vaihtoehto kiireisimmille illoille.

 

TIMANTTITIIMI 65+ YSTÄVÄPÄIVÄ TO 4.4. KLO 9:30-11:00

Kun tuo ystävän mukanaan joko 9:30 ohjattavaan Timanttitiimi-jumppaan (Päivi R) tai ohjatulle kuntosalitreenille (Jussi) samaan aikaan, lahjoitamme me 5,00 € jokaisesta ystävästä vanhusten mielenterveystyöhön. Treenin jälkeen tarjotaan kahvit ja pullat osallistujille. Jos sinulla on iäkkäämpiä läheisiä, joille liikunta, ja ennen kaikkea sosiaalinen ympäristö tekisi hyvää, kutsu hänet mukaan.

 

TAPAHTUMAKALENTERI JÄSENILLE

Tapahtumakalenterissa toteutamme Aplicon jäsenten toiveita. Nämä tunnit löydät lukujärjestyksestä pinkillä värillä ja pääset varaamaan tuttuun tapaan niitä 2 viikkoa etukäteen. Tapahtumakalenteri on aina jäsenetu.

 

Sisäpyöräilyn tekniikkatunti to 4.4. klo 17.15

Tällä tunnilla harjoittelemme säätämään pyörän oikein ja rauhassa opettelemme pyöräilyn tekniikkaa. Tekniikkatunnilla haetaan kevyttä hikeä lopuksi pyöräillen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista osallistuaksesi tälle tunnille.

 

BODYPUMP – tekniikkatunti la 6.4. klo 12.15

Tekniikassa harjoitellaan Bodypump -tunnilla tehtäviä liikkeitä. Harjoittelemme myös käyttämään välineitä ja painoja oikein ja turvallisesti. Tunti sopii aloittelijoille ja jo tunneilla käyneille. Bodypump on musiikin tahtiin tehtävää voimakestävyys-harjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Välineinä käytetään tankoja, levypainoja sekä käsipainoja. Tunti on rankka, sillä toistoja tehdään paljon. Koska BODYPUMP® on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa. Tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia.

 

Äijätreenit sunnuntaissa 7.4. ja 14.4.

Äijien treenissä otetaan hiki ja lämpö pintaan ennen Äijäjoogaa. Monipuolisia sykettä kohottavia liikkeitä, liikkuvuutta ja voimaa rennossa ilmapiirissä. Tunti on klo 17.45–18.15. Sopii kaiken tasoisille treenaajille. Treenin päälle tietysti saunotaan porukalla.

 

Avantovuorot Haikarissa jatkuu 5.5. asti.

Aplicon jäsenet pääsevät avantoon ja saunaan sunnuntaisin klo 11–12. Muistathan varata paikan etukäteen tuntikalenterista.  Koodi pukuhuoneen oveen löytyy jäsenkirjeestäsi sähköpostista. Se on tarkoitettu vain Aplicon jäsenten käyttöön.

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 13.4.

Kevään MY DAY on jo ensi viikon lauantaina 13.4.!!! Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. erilaisia kuntosalitreenejä pienryhmissä. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat mm. Palaudu paremmin- kehonhuoltotreenin, sekä Kehonpainotreenin. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

Seuraaville tunneille on vielä tilaa:

  • klo 9:00 Olkapää-treeni /Chrisu
  • klo 9:15 Sikakyykky-treeni / Jussi
  • klo 11:00 Käsipaino-treeni / Jussi
  • klo 11:15 Laitepilates-treeni miehille / Miikka
  • klo 12:15 Ensikertalaisen Laitepilates / Jenny
  • klo 12:45 Selkä-treeni / Essi

 

KOKO PERHEEN RETKI JA MAKKARAN PAISTOA

Lämpimästi tervetuloa Aplicon perheliikunnan retkelle lauantaina 13.4. klo 10.15.

Lähtöpaikkana toimii Lohjan jäähallin vieressä oleva ulkoliikuntapaikka osoitteesta: Rajavartiostonkatu 1, 08100 Lohja. Retkeilemme yhdessä tai omaan tahtiin Harjun ulkoilureittien varrella olevalle nuotiopaikalle. Matkaa on n. 1 km / suunta. Matkaa voi taittaa jalan, rattailla tai vaikkapa pyörällä. Liikumme yhdessä leikkien nuotiopaikan lähettyvillä ja herkuttelemme Aplicon tarjoamat makkarat ja mehut nuotiopaikalla. Jotta osaamme varautua oikeaan määrään evästä, niin ilmoittauduthan mukaan retkelle tuntikalenterissa. Voit varata niin monta paikkaa kuin teitä osallistujia on. Koko perhe on tervetullut mukaan.

 

APLICON JÄSENILLE VIELÄ HUHTIKUUN ICE GOLD HOIDOT VAIN 29,00 €

Ice Gold POP UP Aplicon tiloissa jatkuu vielä huhtikuun. Ajanvarauksen voit tehdä nettisivuilta (valitse Aplico X-Cryo) www.icegold.fi Suomessa kehitetty ja patentoitu X-CRYO™ huippukylmähoitolaite on suunniteltu käytettäväksi nivelten, ihon ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Huippukylmähoito voi vaikuttaa mm. kroonisiin niveltulehduksiin, auttaa käsi-, jalka-, selkä- ja hartiakipuihin, nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta sekä auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin. Hoitola POP UP Aplicon Hyvinvointikaaressa Kauneushoitolan paikalla. Tervetuloa!

 

UUSI INTERSPORT LOHJALLE – TULOSSA JÄSENETUJA

Seuraa somea ja klubin mainos TV:tä niin saat pian uudet jäsenetusi uudelle yrittäjälle.

 

LISÄPALVELUIDEN KURSSITARJONTAA

TEHOSTA HENGITYSTÄ. TEHOSTA TREENIÄ- KURSSI

Kurssilla opit harjoituksia, joilla vahvistat palleaa, mikä parantaa hapenottokykyä ja kaikkea fyysistä treeniä. Hengityksen avulla rentoudut ja venytät kireitä lihaksia. Syvähengityksellä syvärentoudut ja käynnistät kehoa parantavan parasympaattisen hermoston. Näin palautuminen rasituksesta helpottuu ja vastaanottokykysi paranee. Kurssi pitää sisällään kaksi ohjattua harjoitusta.

To 4.4.–11.4. klo 20:00-20:45. Ohjaajana Sirpa Salmenoja

Hinta: Premium 0,00 €, Jäsenetuhinta 25,00 €, muut 38,00 €

 

JUOKSUKOULU ALKAA 18.4.2024

Aplicon kurssitarjontaan sisältyvässä juoksukoulussa pääset aloittamaan juoksuharrastuksen turvallisesti ja nousujohteisesti. Juoksukoulu on tarkoitettu kaikille juoksusta kiinnostuneille.  Harjoitellaan juoksutekniikkaa koordinaatioiden avulla ja nostetaan motivaatiota juoksuun erityyppisten harjoitusten avulla. Innostutaan porukassa treenaamisesta oman kunnon mukaan. Tehdään erilaisia vetoja tuomaan vaihtelua omaan juoksuharjoitteluun. Lihaskunto- ja liikkuvuustreeni-vinkeistä saat hyvin tukea juoksuun. Kurssiin sisältyy 4 treeniä ohjatusti. Harjoitukset pidetään ulkona.

Kurssin ajankohta: 18.4.–16.5. (Helatorstaina 9.5. ei treeniä) Treenit torstaisin klo 17.45–18.30. Ohjaaja: Jussi Huttunen

Kurssin hinta: 76,00 € / Aplicon jäsen: 49,00 € / Premium-jäsen 0 €

 

KEVYEMPÄNÄ KESÄÄN- VALMENNUSRYHMÄ

Jennyn suosittu Kevyempi- valmennusryhmä saa jatkoa. Kevyempänä kesään- valmennus kestää 8 viikkoa. Startti torstaina 2.5., ja päättyy juhannukseen. Onko tavoitteenasi pudottaa muutama kilo painoa, tai junnaako hyvin alkanut painonpudotusprojektisi paikallaan? Kevyempänä kesään- valmennusryhmässä yhdistyvät painonpudotusta tukeva ruokavalio ja järkevä tavoitetta tukeva viikoittainen liikuntaohjelma. Valmentajan ja ryhmän tuen avulla tavoitteen saavuttaminen helpottuu huomattavasti. Mitä jos tänä vuonna aloittaisitkin painonpudotuksen järkevästi ja tulokset kestäisivät pidempään kuin pari kuukautta? Valmennusryhmän startti: to 2.5.2024. Treeniaika torstaisin klo 18:15 ja kesto 8 viikkoa.

Ilmoittautuminen ryhmään: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

KEVÄÄN TYHY-PÄIVIIN LIIKUNTAA JA LUENTOJA

Onko teidän tiimillänne kevään tyhy-päivien ohjelma vielä auki? Meiltä saat liikunnalliset elämykset liikkuen Aplicolla ja myös luonnossa kevätauringon paisteessa. Hyvinvointia tukevat luennot räätälöimme toiveidenne mukaan ja tarjoilut järjestämme puolestanne. Tervetuloa voimaan hyvin kanssamme!

Tarjouspyynnöt: emma.linden@aplico.fi / 0505421630

 

HARJOITTELIJA EMMIN TUNTEJA TARJOLLA

Kisakallion kampukselta Emmi on meillä vielä kuukauden työharjoittelussa. Löydät hänen extra-tuntinsa vaaleanpunaisella lukkaristamme. Loistavan palautteen saanut opiskelija ohjaa mm. kehonhuoltoa, sisäpyöräilyä ja perusjumppaa.

 

RUSH-TREENIÄ MUUN HARJOITTELUN OHEEN – JOKO SINÄ KOKEILIT?

Tässä asiakkaamme Piian ajatuksia treenistä: ”Ensin ajattelin, että RUSH olisi vain huippukuntoisille tositreenaajille. Rohkaistuin menemään kokeilutunnille ja yllätyin positiivisesti. Oli kiva huomata, että tunti sopii ihan kaikille. Ohjaaja antaa liikkeisiin eri vaihtoehtoja eli ne pystyy mukauttamaan omaan tasoon jos on vaikka jokin rajoite. On myös kiva, kun ryhmässä ihan kaikenikäiset, -kuntoiset ja -kokoiset treenaavat yhdessä ja vaikka jokainen keskittyy täysillä, vain omaan treeniinsä niin silti on sellainen positiivinen ryhmäpaine mikä laittaa yrittämään joka kerta parhaansa. Ihanan kamala RUSH! Treeni, joka koukuttaa – suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Jos sinun pitäisi valita vain yksi treeni viikkoon, niin se on tässä.”

Juoksumatolla juokseminen ja voimaharjoittelu on hyvä yhdistelmä, mutta RUSH-treeni vie tämän vielä pidemmälle. Tässä konseptissa käytettävä ainutlaatuinen juoksumatto mahdollistaa laskuvarjo- ja kelkkaharjoitukset sekä alamäkijuoksun. Tällä tunnilla kehität kestävyyttä ja lihaskuntoa. Tulokset ovat sekä näkyviä, että tuntuvia. RUSH-tunneilla voi käydä kertamaksulla, sarjakortilla tai PREMIUM-jäsenyydellä. Tule rohkeasti kokeilemaan. Ihastut varmasti. Lue lisää: https://aplico.fi/aplico-rush/

 

TULOSSA MARKKINAT HELATORSTAINA

Perinteiset koko perheen kevätmarkkinat HELATORSTAINA 9.5. klo 9.30–13.00. Ohjelmassa ulkoliikuntaa, Mölyapinat-bändi, talutusratsastusta, pomppulinna ja paljon muuta! Muuta huikea vieras saapuu liikuttamaan meitä tapahtumaan ja juontajana toimii rokkikukko Mato Valtonen. Laita päivä jo kalenteriin!

Haluatko sinä ja yrityksesi olla esille Aplicon kevätmarkkinoilla? Varaa markkinapaikka nyt ja ole mukana kevään liikunnallisessa tapahtumassa osoitteesta emma.linden@aplico.fi

 

APLICON PODCASTIIN UUSIA JAKSOJA

Uusi tuotantokausi alkaa tänään. Laita uudet asiakaskertomukset kuunteluun ja inspiroidu. Löydät Podcastimme Spotifysta, Youtubesta ja Acastista https://shows.acast.com/kynnyksen-yli-aplico-podcast

 

Nähdään klubilla ja monissa aktiviteeteissa!

 

Hyvänolon terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: