Huhtikuu on Äijätreenien kuukausi

Monipuolinen liikunta on meille kaikille hyväksi, mutta huhtikuussa kannustamme erityisesti “äijät” mukaan kaikille treeneille. Nyt herrat iästä riippumatta valintaan jokin laji, jota et vielä ole kokeillut. Olisiko se kuntosali, Äijäjooga, Kuntonyrkkeily tai vaikka sisäpyöräily. Kokeile jotain uutta ja hikoile hyvässä seurassa. Meillä treenit päättyvät aina saunan lauteille ja hyvä olo on taattu. Tervetuloa mukaan huhtikuun aktiviteetteihin!

 

Äijätreenit sunnuntaissa 7.4. ja 14.4.

Äijien treenissä otetaan hiki ja lämpö pintaan ennen Äijäjoogaa. Monipuolisia sykettä kohottavia liikkeitä, liikkuvuutta ja voimaa rennossa ilmapiirissä. Tunti on klo 17.45–18.15. Sopii kaiken tasoisille treenaajille.

 

Äijäjooga joka sunnuntai klo 18.25

Kehon ja mielen huoltoa, liikkuvuutta ja perusvenyttelyä. Haasteita pelkäämättä ja huumoria unohtamatta. Ei liian notkeille. Liikkeet ja alkuasennot ovat helppoja, ja kukin harjoittelee omien tavoitteidensa mukaan. Tavoitteita ei tarvitse asettaa omia varpaita kauemmaksi. Teemme vähintään ne perusvenytykset, jotka salilla liian usein jäävät tekemättä. Heavy balladit ovat tämän tunnin musiikkivalinta.

 

Kuntosalille itsekseen tai ohjatusti

Kuntosali on aina paikallaan ja sinne voi hypätä milloin vain sinulle sopii. Mikäli haluat tulla ohjatusti kuntosalille, valitse joku näistä sinulle sopivista ohjauksista:

  • Ti 16.4. ja 30.4. klo 09:30 – Ohjattu treeni kuntosalilla – Risto V.
  • Ke 10.4., 17.4. ja 24.4. klo 11:00 – on 65 v. + treenit kuntosalilla – Jussi
  • To 11.4. ja 25.4. klo 17:45 – Ohjattu treeni kuntosalilla – Jussi

 

Liikuntakalenterista muutama nosto

Valitse mikä vain mieleinen tunti kokeiluun. Liikuntakalenterissamme on lähes 100-tuntia joka viikko. Tässä pari esimerkkiä tunneista, jotka ovat asiakkaidemme suosiossa Äijäjoogan lisäksi:

  • Kuntonyrkkeily maanantaisin klo 19:10 – Risto L
  • Kevyt sisäpyöräilytunti maanantaisin klo 08:40 -> sisäpyöräilyjä on joka päivälle aamulla ja illalla
  • Lihaskuntotreeni torstaisin klo 16:45 – Jussi
  • Kehonhuolto maanantaisin klo 20:10 ja keskiviikkoisin klo 11:25 – Christian

 

Sunnuntaina 28.4. huhtikuun äijätreenien kuukausi päättyy saunailtaan

Vaikka meillä kaikki treenit päättyvätkin lauteille otetaan extraa vielä kuun viimeiselle sunnuntaille. Tarjoamme saunaoluet (alkoholiton) hyvien treenien päälle ja kiitoksena aktiivisuudestanne.

 

Mitä mukaan tunnille

Avoin mieli, hikipyyhe, juomapullo ja rennon vaatteet, joissa itse viihdyt.

 

Miten mukaan Äijätreenien tunneille

Kaikki yllä mainitut kuuluva Aplicon jäsenyyteen. Ei muuta, kuin mukaan vain!

Et ole Aplicon asiakas? Tutustumaan tunneille tai kuntosalille pääsee 2 x veloituksetta. Sen jälkeen voit ostaa vaikka 8 x kortin, joka on nyt tarjouksessa helatorstaille asti 88,00 €. Tästä verkkokauppaan ostoksille. Saat kortin myös vastaanotosta saapuessasi.

 

Kuuntele Äijätreenaajia Aplicon Podcastissa

Inspiroidu muiden tarinoista. Kynnyksen yli-podcastimme kolmas tuotantokausi on täynnä äijätreenejä. Löydät Aplicon Podcastin Spotifystä, Youtubesta ja Acastista. Klikkaa tästä podcastiin. Ensimmäisessä jaksossa kuulet Äijien äijän, eli Mato Valtosen ajatuksia liikkumisesta ja hyvinvoinnista. Jaksoja tulee yhteensä kuusi ja ne julkaistaan kerran viikossa.

 

Tapaamisiin treenien parissa!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: