Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Viisi kulmakiveä onnistumistarinoiden taustalla

Meidän klubin 15. syyskausi alkaa huomenna, 3.9.2018. Jokunen tunti ollaan lohjalaisia liikutettu näiden kuluneen 14 vuoden aikana. Jos oikein alkaa ynnäämään päästään aika moneen kuntosali ja ryhmäliikuntatuntiin. Ratakadun omissa tiloissakin tulee keväällä jo 10 vuotta täyteen. Monesti meiltä kysytään miten luomme vuodesta toiseen onnistumistarinoita asiakkaidemme kanssa? Meidän toiminnan taustalla on viisi kantavaa ajatusta, joihin pohjaamme toimintaa. Näillä eväillä ja meidän joukkueen avulla pääsee alkuun, tekee tuloksia ja mikä tärkeintä, voi nauttia ja voida paremmin. Kauden alkuun on hyvä miettiä miten tarinat syntyvät. Kurkistetaan nyt kuoren alle ja näitä viittä kulmakiveä.

 Aloittaminen meidän kanssa on helppoa.  
 

Autamme sinut alkuun, jos liikunnan kipinä on päässyt katoamaan. Me tiedämme, miltä sinusta tuntuu. Me myös tiedämme, miten sinua pitää auttaa. Meillä on auttamisesta, aktivoimisesta ja ihmisten liikuttamisesta pelkästään Aplicossa jo 14 vuoden kokemus. Kynnyksen yli pääsee siitä rohkeasti astumalla. Starttikurssit ja erilaiset teemoitetut aktivointiryhmät ovat hyvä tapa aloittaa liikkuminen. Näitä ryhmiä ovat mm. Äidit kuntoon ja Aktiivisesti ikääntyen -ryhmämme, nuortenkurssit sekä sennujen oma Timanttitiimitoiminta.

Meiltä saat tukea harjoitteluusi.

Henkilökuntamme on täällä sinua varten. Talossamme sinua odottaa 29 liikunnan – ja hyvinvoinnin moniosaajaa, etkä jää yksin. Viihdyt kanssamme varmasti. Me – Aplicon perhe – viihdymme töissä ja olemme valmiita auttamaan sinua, jotta sinäkin pääset niiden lukuisten Meidän Tarinoiden joukkoon, joita me kirjoitamme täällä joka päivä. Tule sinäkin kirjoittamaan oma tarinasi onnistumiseen.

Meiltä löydät aina itsellesi sopivan liikuntamuodon. 

 

Valittavanasi yli 100 ryhmäliikuntatuntia ja pienryhmää viikoittain ja 700 m2 kuntosali. Aplicon neljästä ryhmäliikuntatilasta löydät laajan tuntivalikoiman. Ohjelmassa on joka päivä perustunteja, koreografiaa, lihaskuntoa ja sisäpyöräilyä vaativaankin makuun. Venyttely, jooga ja rentoutus -tunnit puolestaan huoltavat lihaksia ja rentouttavat mieltä kiireisen arjen keskellä. Tilavalta kuntosaliltamme löydät aerobiset laitteet, painopakkalaitteet, toimintasalin sekä venyttelytilan. Kaikille jäsenillemme kuuluu omaohjaaja, joka auttaa sinua liikuntalajien valinnassa. Meidän joukkueen, eli liikunnanohjaajiemme tavoitteena on tehdä jokaisesta liikuntatuokiosta sinulle sopiva.

Tarjoamme 2700 m2 elämykselliset liikuntatilat käyttöösi.
 
Liikunnan ei kuulu olla pelkkää suorittamista ja puurtamista. Harjoittele, rentoudu ja nauti liikunnasta meidän tiloissa. Aplico on itse rakennuttanut Ratakadun toimitilat liikuntatoimintaa varten. Kiinteistön suunnittelussa pohjana ovat toimineet asiakkaiden toiveet ja henkilöstön kokemukset yli 20 vuoden ajalta. Mallia haettiin myös maailmalta ja tavoitteenamme on tuoda elämykselliset tilat liikuntaharrastustasi tukemaan. Tilat toimivat koko perheen harrastamiseen ja saunan lauteilla mieli lepää treenin päätteeksi.

Uudistuminen lisää motivaatiota.
 
Jatkuva kehittyminen on osa arkeamme. Aplico kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Aplico haluaa olla alansa edelläkävijä, suunnannäyttäjä, joka uskoo omaan tekemiseen ja omiin arvoihin. Meidän asiakkailla on ollut ilo, ja on tulevaisuudessakin mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin henkilökuntamme kanssa. Toimintaa tehdään asiakkaille, ihmisiltä ihmisille, uudistuen, palvellen ja auttaen. Mukana on aina myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Näillä työkaluilla tehdään Arjesta Elämys.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: