Valtakunnallinen liikuntaviikko liikutti lohjalaisia

Valtakunnallista liikuntaviikkoa, liikuntapäivä.fi -tapahtumaa vietettiin viikolla 39! Meillä oli ilo olla liikuttamassa asiakkaitamme, yrityksiä ja seuroja tapahtuman tiimoilta jo seitsemättä vuotta. Tapahtumaviikko oli osa Euroopan liikuntaviikkoa, European Week of Sportia #letsbeactive. Koko liikuntaviikon euroopanlaajuisena tavoitteena on olla avoin tapahtuma, joka tukee liikkumisen ilosanomaa ja terveysvaikutuksia. Tällä tapahtumalla pyrimme yhdessä aktivoimaan ihmisiä liikunnan pariin matalan kynnyksen avulla. Onnistuimme Lohjalla tässä tavoitteesa hienosti, kun niin moni otti liikunnallisen haasteen vastaan.

Haastoimme seurat ja yritykset mukaan aktivoinnin talkoisiin ja meille ilmoittautuikin huikeat 68 porukkaa mukaan. Toki ilman ryhmääkin liikuttiin ja hyvin liikuttiinkin. Meillä kävi liikkumassa jumpilla ja kuntosalilla yhteensä 3444 asiakasta koko viikon aikana. Liikuntaviikon haastelapuja täytettiin viikon aikana huikeat 831 kpl. Yli 160 näistä henkilöistä ei ollut Aplicon omia jäseniä. Kisan kolme parasta palkitsimme tyhy -rahalla. 1000 € voittajalle, 500 € toiselle ja 200 € kisan kolmannelle. Voittajaksi pääsi ryhmä, joka keräsi eniten käyntejä omissa nimissään viikon aikana.

Liikuntaviikon Aplicon kisan kolme parasta:
1. LYL (128 käyntiä)
2. LoPa (101 käyntiä)
3. Lohjan kaupunki (71 käyntiä)

Tänä vuonna viikko oli myös Aplicon juhlasyksyn 15 v. synttäriviikko! Viikon aikana oli paljon tapahtumaa tämänkin ympärillä. Aplicon omalla Wall of Famella kuvattiin paljon tuntien jälkeen ja 15 -teemaisia juttuja tempaistiin joka päivä. Viikko huipentui perjantaina 27.9. asiakkaillemme järjestettyyn juhlaan Tanhuhovissa. Juhlaa vietimme lähes 400 vieraan kanssa ja ilta säilyy mielissämme varmasti pitkään. Ilta oli meidän kaikkien Aplicon asiakkaiden, henkilökunnan ja yhteisyöyrittäjien kunniaksi. Ilman teitä ei olisi meitä ja siitä emme voi kylliksi kiittää. Tätä työtä on ilo tehdä ja juuri teidän kanssa.

Olemme ylpeitä myös lohjalaisten aktiivisuudesta. Hauskaa

hikoilua tehtiin viikolla mm. Les Mills -tunneilla. Lanseerasimme uudet koreografiat kaikilla tunneilla usean ohjaajan voimin. Tämä on aina mahtavaa liikunnan ilotulitusta ja sopi hienosti liikunta- ja juhlaviikkomme ohjelmaksi.Kiitos vielä kaikille liikunta- ja juhlaviikosta! Onnea vielä kerran kaikille voittajille ja kiitos jokaiselle osallistujille viikon aikana! Ensi vuonna uusi kisa pystyyn! 

Nyt nautitaan liikunnasta osana arkea!

Terveisin, koko Aplicon joukkue

Katso Aplicon 15 vuotta blogi tästä: https://www.youtube.com/watch?v=GuPcTQDYCHo&t=14s
Lue lisää valtakunnallisesta liikuntaviikosta: https://liikuntapaivat.fi/

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: