Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Historiasta tähän päivään- lohjalainen Aplico

Ensimmäisiä mainoskuvia 2004

Lohjalaisen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon tarina alkaa vuodesta 2004, jolloin Lohjan Naistensalin liiketoiminta ostettiin Aplicolle. Toiminta alkoi meille remontoiduissa 800 m2 tiloissa Karjalankadulla 27.9 2004. Kovan kysynnän vuoksi jo seuraavana vuonna tilat Karjalankadulla laajennettiin 1000 m2.
 
Lohjan, Omenakaupungin mukaisesti kuntokeskuksen nimeksi valikoitui Aplico, joka on johdettu latinankielestä. Omenalajikkeet näkyvät hienosti Aplicon toiminnassa muutenkin, esimerkkinä lastenparkin nimi, Omppula ja uusimman kuntoilutilan, toiminnallisen salin nimi, Kuulas. Nimessä näkyy myös Aplicolaisten omenan muotoinen sydän.
Aplico on aina halunnut olla kehityksen kärjessä, joten perustamisestaan asti Aplico on kuulunut CMS-klubienyhteistyökeskittymään, jonka ensisijainen tarkoitus on tarjota laadukkaita ja edistyksellisiä kuntoilupalveluja klubien asiakkaille.
Ratakadun rakennusvaiheita
Ratakadun tilojen laajentaminen ja uusiminen, vastaamaan jälleen muuttuneita asiakastarpeita, aloitettiin vuonna 2008 ja 15.5.2009 päästiin nauttimaan erittäin nykyaikaisista liikuntatiloista, jotka vastaavat vielä nykyäänkin vaativankin kuntoilijan tarpeita. 2.500 neliöön saatiin mahtumaan erinomaisesti Ratakadun 1.200 asiakasta, jotka nyt pääsivät nauttimaan tasokkaasta palvelusta moderneissa tiloissa.
Kun ihmisten kuntoilutarpeet jatkoivat kehittymistä ja Aplicon asiakasmääräkin jatkoi kasvuaan, nyt jo kahteen tuhanteen, vuonna 2013 esiteltiin asiakkaille laajennussuunnitelma, Aplico 3.0. Tämän projektin tuloksena Aplicon kuntokeskuskokonaisuus täydentyi toiminnalliseen harjoitteluun sopivalla tilalla. Toiminnallisesta, vapailla painoilla harjoittelusta oli tuossa trendikästä, joten Aplico halusi jälleen olla ensimmäisten joukossa tarjoamaan tuon vaihtoehdon asiakkailleen. 200 neliön tila avattiin asiakkaille 23.5.2013 ja tila tuli tarpeeseen ja on ollut koko asiakaskunnan käytössä.
 
Teknologian hyödyntäminen nousee liikunta-alalla kovaa vauhtia. Jo vuonna 2008 pilotoimme Suomessa ensimmäisenä Suunto Fitness Solution järjestelmän, joka on asiakkaidemme käytössä yhä. Vuonna 2015 toimme Lohjalle ensimmäiset virtuaalijumpat live – tuntien ohelle. Kesällä 2017 lähdimme mukaan jälleen uudistumaan ja aloitimme sisäpyöräilysalin remontin. Tila oli uuden kotimaisen virtuaali -tuotteen show room. Samalla myös kuntosalimme varustettiin iWallilla, jonka avulla asiakkaamme saavat lämmitellä pelien seurassa.
Viimeisin suurin kehityshanke on suomen suurimman fysioterapiaketju –Fysioksen tuominen Lohjalle ja Aplicon tiloihin. Rakennutimme jälleen lisää tilaa tätä varten toukokuussa 2019 ja nyt Fysioksella on käytössä 7 hoitohuonetta tiloissamme. Tavoitteenamme on tuoda terveys vielä enemmän esille tekemisessä, sillä se on iso osa strategiaamme. Uudet palveluketjut on nyt sisään ajettu ja kehitystyö jatkuu tuloksia seuraamalla.
Tänään Aplicolla on tilaa 2800 m2, joissa liikkuu 2041 jäsentä sekä työskentelee 32 työtekijää. 15 tästä jengistä työskentelee täysipäiväisenä.

Aplico – Arjesta Elämys

Meidän joukkuetta 2019

Ratakatu 24, Lohja
info@aplico.fi 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: