Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ratakadun tiloissa jo kymmenen vuotta

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on ollut omissa Ratakadun tiloissa jo vuodesta 2009. Toukokuun 15. päivä tuli täyteen tasan 10 vuotta. Kulunut viikko on vietetty tilojen synttäriviikkoa juhlien monilla tavoilla. Yksi viikon mieleenpainuvimmista hetkistä oli, kun vietimme jälleen asiakkaidemme kanssa 10- vuotiskahveja. Kakkukahveja juotiin asiakkaiden kanssa, joilla on tullut 10 vuotta jäsenenä täyteen kevään aikana. Lahjan saajia oli tänä keväänä kaiken kaikkiaan 42 kpl. Iso kiitos vielä kerran teille kaikille.

Aplicon asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäikäisiä. Lähdes puolet asiakkaistamme ovat olleet Aplicon jäsenenä yli viisi vuotta. 244 heistä on ollut tänään talossamme yli 10 vuotta. Myös Aplicon työntekijöistä suuri osa on ollut kanssamme jo yli viisi vuotta ja 10 meistä on tehnyt töitä yhdessä jo 10-15 vuotta. Myös yhteistyöyrittäjissä on omat kivijalkatuotteemme. Kampaamomme SoHair ja Method Putkisto -Studiomme juhli tällä viikolla myös pitkää historiaa Aplicolla.
Kampaamo SoHairin tarina alkoi 10 vuotta sitten
So Hair:n tarina sai alkunsa, kun uuden Aplico Ratakadun hyvinvointipalveluja suunniteltiin. Sinne tuleviin palveluihin sopi täydellisesti myös kampaamon palvelut.  Minna Ristimäki ohjasi silloin Aplicolla tunteja ja kampaili hiuksia vuokratuolilaisena Lohjan keskustassa. Kun kysyttiin, haluaisinko avata kampaamon Aplicon yhteyteen, ei tarvinnut asiaa harkita. Tämä oli yksi Minna Ristimäen haaveista, oma kampaamo ja sopivasti vielä liikuntapaikan yhteyteen. Mammalomalta Minna siirtyi suurin piirtein suoraan kampaamoa kalustamaan ja jännittämään tulisiko niitä asiakkaita? No tuli, ja paljon.
Alusta asti vuokratuolilaisena on ollut Tarja Kesälä ja vuoden verran mukana on ollut myös Karoliina Blomberg.
”Aplico on tarjonnut loistavan toimintaympäristön myös kampaamolle. Upeille asiakkaillemme ja Aplicon työyhteisölle Super Kiitokset kuluneista vuosista!
Ilolla eteenpäin. ”-Minna
Method Putkistoa Aplicossa jo 15 vuotta
Aplicon sisällä toimiva osaaja, Sirpa Salmenoja on Suomen ainoa Method Putkisto – MP Pilates ohjaaja, joka toimii kiinteästi yhteydessä kuntokeskukseen.  Oman kuntokeskus- historian jatkoksi oli luontevaa jatkaa toimintaa liikuntamaailman sykkeessä. Sirpa on aina ollut tästä hyvin iloinen ja ylpeä. Yhteistyö Aplicon kanssa on alkanut jo 15 vuotta sitten silloisissa Karjalankadulle remontoimissamme liikuntatiloissa. Ymmärrys liikuntamaailmasta auttaa ohjaustyössä hyvän konseptin ohella. Aplicolle yhteistyö on ollut myös huikea, sillä Sirpa on Suomen ensimmäisiä Method Putkisto ja MP Pilates -ohjaajia. Ammattitaidon jakaminen tukee molempia.
10 vuotta Ratakadun tiloissa ovat antaneet Sirpalle mahdollisuuden erikoistua yhä enemmän Method Putkiston tarjoamaan kehonhuoltoon, jota työskentely Pilates-laitteilla tukee. Kaunis tila toisessa kerroksessa tukee kehon ja mielen hyvinvointia liikkumisen ohella. Sinne on hyvä rauhoittua ja pysähtyä hetkeksi.
” Olen tuntenut, että pitkää työkokemustani arvostetaan ja olen voinut tukea Aplicon taitavia ohjaajia omilla tiedoillani.On myös ilo kuulla, kun asiakkaani kertovat saaneensa kehuja Aplicon Personal Traineriltä, että hänen ryhtinsä on hyvä ja kehonhallintansa vahvaa.  Yhdessä voimme antaa ihmiselle vielä enemmän liikunnan vapautta ja riemua! Uutena tuotteena toivon jossain vaiheessa lanseeraavani Aplicon kanssa Mindfulness-Pilates kurssin. Tässä visio tulevaan!” -Sirpa


Kiitos kaikille matkasta tähän asti. Tarinamme jatkuu ja uutta taas tulee Lohjalaisten iloksi! Syksyllä 27.9.2019 juhlimme istosti koko 15 vuotista historiaamme Aplicona.

T. Koko Aplicon Joukkue

www.aplico.fi
Ratakatu 24, Lohja
019 312 880
info@aplico.fi
Kyllä, haluan tulla tutustumaan Aplicoon 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: