Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Uudistuminen lisää motivaatiota – Jatkuva kehittyminen on osa arkeamme!

Aplico kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Aplico haluaa olla alansa edelläkävijä, suunnannäyttäjä, joka uskoo omaan tekemiseen ja omiin arvoihin. Meidän asiakkailla on ollut ilo, ja on tulevaisuudessakin mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin henkilökuntamme kanssa. Toimintaa tehdään asiakkaille, ihmisiltä ihmisille, uudistuen, palvellen ja auttaen. Mukana on aina myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Näillä työkaluilla tehdään Arjesta Elämys.

Toiminta alkoi meille remontoiduissa 800 m2 tiloissa Karjalankadulla 27.9 2004. Kovan kysynnän vuoksi jo seuraavana vuonna tilat Karjalankadulla laajennettiin 1000 m2.
Ratakadun tilojen laajentaminen ja uusiminen, vastaamaan jälleen muuttuneita asiakastarpeita, aloitettiin vuonna 2008 ja 15.5.2009 päästiin nauttimaan erittäin nykyaikaisista liikuntatiloista, jotka vastaavat vielä nykyäänkin vaativankin kuntoilijan tarpeita. 2.500 neliöön saatiin mahtumaan erinomaisesti Ratakadun 1.200 asiakasta, jotka nyt pääsivät nauttimaan tasokkaasta palvelusta moderneissa tiloissa.
Sisäpyöräilysalin virtuaalimaailmaa

Kun ihmisten kuntoilutarpeet jatkoivat kehittymistä ja Aplicon asiakasmääräkin jatkoi kasvuaan, nyt jo kahteen tuhanteen, vuonna 2013 esiteltiin asiakkaille laajennussuunnitelma, Aplico 3.0. Tämän projektin tuloksena Aplicon kuntokeskuskokonaisuus täydentyi toiminnalliseen harjoitteluun sopivalla tilalla. Toiminnallisesta, vapailla painoilla harjoittelusta oli tuossa trendikästä, joten Aplico halusi jälleen olla ensimmäisten joukossa tarjoamaan tuon vaihtoehdon asiakkailleen. 200 neliön tila avattiin asiakkaille 23.5.2013 ja tila tuli tarpeeseen ja on ollut koko asiakaskunnan käytössä.

Kesällä 2017 lähdimme mukaan jälleen uudistumaan ja aloitimme sisäpyöräilysalin remontin. Uudenaikainen tekniikka ja teknologia luovat upean virtuaalielämyksen kaikille tunneillemme. 
Rakennusvaiheita laajennuksesta 2019

Ratakadun tilojen nyt täyttäessä 15.5.2019 jo 10 vuotta, meillä on ilo esitellä jälleen uusi konsepti ja tila asiakkaillemme. Synttärilahjaksi olemme rakentaneet lisäsiiven kiinteistöömme ja siinä avaa ovensa Suomen suurin fysioterapiaketju Fysios. Tällä uudenlaisella yhteistyömallilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin enemmän terveyttä tukevan ympäristön liikkua. Kivun iskiessä apu on lähellä ja konsultointikäynti fysioterapiassa on jäsenillemme maksuton jäsenetu. Tulemme tarjoamaan myös yhteistyötunteja ja asiakkaamme pääsevät syksystä viikoittain fysioterapeutin ohjaamille liikuntatunneille. Terve ja toimiva keho antaa pohjan kaikenlaisen liikunnan harrastamiseen sekä mahdollistaa hyvän olon arjessa!

”Se kaikki, mitä Aplicon 15-vuotisella taipaleella on tapahtunut, on saanut minut pysymään jäsenenä. Asiakkaiden mielipiteitä ja toiveita on otettu huomioon monessa asiassa ja palautteisiin reagoidaan aina.”

Päivi, jäsenenä 15 vuotta


Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: