Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Välkettä pimeään syksyyn

Klubin yhdeksänsiä pikkujouluja vietettiin lauantaina 27.10. Yli kolmesataa vierasta saapui viettämään iltaa lukion juhlasaliin. Alkumaljojen jälkeen henkilökunta esitteli klubin lajeja tekemällään näytöksellä. Amarillo oli valmistanut juhlapöydän antimet, joista nautittiin ennen onnistujien palkitsemista. Kaikki ovat ansainneet kiitoksen ja onnittelut hyvästä liikunta-aktiivisuudestaan klubilla. Tänä vuonna palkitsimme tästä suuresta joukosta muutamia asiakkaita erityisen hyvistä tuloksista, elämän muutoksesta, aktiivisuudesta sekä valitsimme vuoden ilopillerin. Ennen yhteistansseja, ohjaajien tekemä tanssishow viihdytti vieraita. Jäsenillan päätyttyä lukiolla klo 23:00, oli juhlien viralliset jatkot ravintola Primessä, jossa satakunta juhlijaa jatkoi iltaa.

Juhlien taustalla on suuri määrä ennakkovalmisteluja. Juhlan suunnittelu on alkanut jo syyskauden alussa. Markkinointi ja tiedottaminen olivat ensimmäinen näkyvä osa juhlan järjestelyjä. Valitsimme paikaksi Lohjan lukion juhlasalin nyt toista kertaa, sillä tila toimii suurella vierasmäärällä. Ohjaajat suunnittelivat kaiken kaikkiaan kahdeksan tanssia vieraiden iloksi. Viimeisellä viikolla ennen juhlaa vahvistettiin vielä menu, hankittiin tarjoilut ja lahjat sekä järjesteltiin juhlasali Lohjan Kisaveikkojen poikien avustuksella. Juhlapäivänä tilan koristelu ja tarjoilun valmistelut aloitettiin jo aamusta. Janne Penttinenrakensi valoja ja äänentoistoa jo edellisen yön. Ohjaajien kenraaliharjoitus pidettiin vielä iltapäivällä ja lahjapaketit laitettiin paikoilleen, jolloin kaikki alkoi olla valmista juhlaan. Jäsenillan järjestäminen vaatii paljon, mutta palkitsee joka kerta, kun ilta onnistuu ja vieraat viihtyvät. Saamme tästä yhdessä välkettä pimeään syksyyn.

Jäsenilta ja pikkujoulut ovat viime vuosina vakiintuneet lokakuun viimeiseen viikonloppuun. Varaa aika kalenterista jo nyt ja nähdään ensi vuonna!

 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: