Hulluttelua ja horroria halloweenina

Halloween on Yhdysvalloissa joulun jälkeen suosituin juhlapyhä. Pyhäinpäivän yhteydessä vietettävä kurpitsajuhla on Suomessa nostanut suosiotaan niin lasten, kuin aikuistenkin keskuudessa. Historian mukaan omena on yksi suosittu lahja ja ruoka halloweenina. Omenateemaa kantavalle klubillemme tämäkin oli hyvä syy hullutella halloweenina.

Lastenliikuntaohjaajat Oili ja Susanna rakensivat koko perheen halloweenin pihalle 31.10. Täysi kuu oli kuin tilattu tähän keskiviikkoiltaan. Kynttilöin viitoitettu rata vei lapset aikuisineen elämysmatkalle klubin lähimetsään. Palkinnoksi rohkeudesta tarjoiltiin karkkimatoja ja tikkareita.

Samana iltana lasten ja nuorten Zumbatomic –ryhmät aloittivat illan jännittävällä radalla, arvaillen ja tunnustellen, mitä purkkeihin oli piilotettu. Aikuiset saivat nauttia syksyn aikana opituista tansseista ryhmien esittämänä. Emma oli panostanut upeasti sisutukseen ja tunnelma oli käsin kosketeltavissa.

Saman viikon perjantaina sisäpyöräilysalin valtasi horror – tunnelma. Jukan Scary Basic, Päivin Mountain Hell ja Sarin Horror Cardio toi taloon 117 innokasta pyöräilijää. Best Brakes opasti pyöräilykenkien hankinnassa tuntien ohessa. Liikunnan ilo innoitti asiakkaat ideoimaan jo ensi vuoden tapahtumaa. Ensi vuonna tuommekin tunnelmaa myös muihin saleihin. Tervetuloa Bloody Body Pump ja Corny Combat!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: