Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Lohjalla Suomen parasta ryhmäliikuntaa

Aplicossa työtämme ohjaa asiakastyytyväisyys. Asiakkaiden palautteet ovat ensiarvoisen tärkeitä ohjaajien ja toiminnan kehittämiseen. CMS klubit toteuttavat tämän tueksi tutkimuksia asiakastyytyväisyydestä kolmesti vuodessa. Tutkimukset tuottavat puolueeton markkinatutkimusyritys IPartners. Tutkimusten tulokset raportoidaan valtakunnallisesti CMS ketjun omistajien kokouksissa.

Ryhmäliikuntatutkimus on tutkimuksista tuorein. Kysely suoritettiin lokakuun aikana. Suomen parasta ryhmäliikuntaa tarjottiin kolmella CMS klubilla. Aplico oli yksi niistä huikealla 8,9keskiarvolla. Saman pistesijan kanssamme jakoivat Turun ja Joensuun klubit. Pisteet tulevat asiakkaiden antamista arvosanoista, jossa arvioidaan mm. ohjaajien ammattitaitoa, tiloja sekä ryhmäliikuntatuntien laatua ja toimivuutta.


Lämmin kiitos kyselyyn vastanneille asiakkaille avoimesta asenteesta ja ajasta vastausten kanssa. Opimme jälleen paljon ja saimme arvokasta tietoa. Tämänkin tutkimuksen tulosten pohjalta teemme kehityssuunnitelman, johon koko henkilökuntamme sitoutuu. Tulokset ja toimenpiteet julkistetaan joulukuun jäsentiedotteessa. Nyt jo voimme kertoa, että lukujärjestyksessä keväällä nähdään paritanssia vakiokurssina sekä 16–17 -vuotiaat saavat oman SportAge -liikuntaryhmän.

Teemme ryhmäliikuntaa täydellä sydämellä. On hienoa, että se välittyy myös eteenpäin. Pidetään jatkossakin yhteistyöllä Lohja ketjun ykköskaartissa. Tavataan taas tunneilla hauskan hikoilun merkeissä!
 
Terveisin, Aplicon ryhmäliikuntaohjajat
 
Pokkasimme taulun
CMS AMT -päivillä 10.11.2012.
 
 
 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: