Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Uusi klubin johtaja aloittaa elokuussa

Jutta ja Tiia

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicon toimitusjohtaja, Jutta Österberg-Hurme jäi klubin kymmenennen kevätkauden päätteeksi äitiyslomalle. Klubi haki keväällä henkilöä toimimaan klubin johtajana tänä aikana. Pestiin valittiin Tiia Norppa-Ruotsalo, joka aloittaa työt virallisesti maanantaina 4.8. 

Fibon messuilla maaliskuussa


Liikunnan osaaminen talossa on ensiluokkaista, joten arvotimme hakuprosessissa johtamistaidot korkealle. Etsimme paikkaan henkilöä, jolla on vahva ja monipuolinen aikaisempi työkokemus johtamisesta ja projektityöstä.¨

Hyvän asiakaspalvelun lisäksi henkilökunnan hyvinvointi on yrityksen johdolle erittäin merkityksellistä. Tämä seikka on ollut mukana uuden klubin johtajan valinnassa. Katsoimme suureksi eduksi sen, että Tiia on kaikille entuudestaan tuttu ja avoin henkilö, jonka kanssa uskomme yhteistyön sujuvan hyvin kaikkiin suuntiin.


Tiia asiakkaan kanssa salilla


Tiialla on vankka kokemus liiketoimintakonseptien ja projektien kehittämisessä, lanseerauksessa ja johtamisessa, esim. TeliaSonera Oyj:ssä, Pohjoismaisella tasolla ja sekä Sony Netservices:n palveluksissa, Euroopan markkinoilla.Tiian koulutustausta rakentuu markkinointiviestintään, kauppatieteisiin ja johtamiseen. 

Tiia on ollut aina intohimoinen liikunnan harrastaja ja kolmen lapsen syntymän jälkeen hän sai rakkaasta harrastuksesta uuden ammatin. Tiia on klubilla monille jo tuttu toimittuaan pian kaksi vuotta Personal Trainerinä Aplicossa.

Lämpimästi tervetuloa uuteen toimeen Tiia!


Toimitusjohtajan tervehdys:

On ollut suuri ilo ja kunnia johtaa klubia päivittäin nämä 10 vuotta. Nyt on toisenlaisen päivätyön aika. Se on omistettu pienelle vaaleanpunaiselle nyytille ja perheelleni. 

Uskon klubin nousevan entistäkin suurempaan lentoon Tiian ja upean henkilöstömme ansiosta. Klubin toimitusjohtajana ja omistajana olen jatkossakin taustalla mukana klubin toiminnassa ja kehityksessä. Ryhmäliikuntatunneilla tapaamme varmasti jo loppusyksystä. Nautin kuitenkin pääsääntöisesti klubin palveluista ja haen täältä kanssanne elämyksiä arkeeni! Tapaamisiin siis jumppatrikoissa takarivissä!

Liikunnallista syksyä toivottaen,
Jutta Österberg-Hurme

Kuoren alta: Jutta Österberg-Hurme

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: