Punaisten nenien päivä

Aplicossa vilahti viime maanantaina toistakymmentä punaista nenää. Oli kuvauspäivä, jossa Lohjalle syntyi nenäpäiväksi “palloillaan” -tanssi. Luksian ryhmä saapui punaisten pallojen kanssa, laitettiin punaiset nenät päälle ja liikuttiin hetki Pirkko Mannolan tahtiin. Päätavoitteena oli pitä hauskaa ja saada alueen nuoret ensi viikolla mukaan pallojen kanssa hullutteluun.

Mukana videolla nähdään mm. Radio Aallon Anna Perho, Omenatyttö Janina Hannula, Lohjan kaupungilta Satu Huttu-Melin ja hänen tyttärensä Pihla Meling. Salon Klipsistä videolla esiintyy Jenni Takala ja Niina Peltonen sekä Aplicon asiakkaita ja ohjaajia. Koreografiasta on vastannut Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja vuoden nuoreksi yrittäjäksi ja Lohjan Lauriksi valittu Jutta Österberg. Videolla nähdään myös Ratas -projektin vetäjät.

Pallotanssi tullaan näkemään mm. Lohjan torilla Palloillaan-Nenäpäivätempauksessa. Lohjan ja Vihdin yrittäjät, ammatillisten oppilaitosten nuoret, nuorisopajanuoret ja peruskoulun yläluokkalaiset yhdistävät tapahtumassa voimansa. Palloillaan- Nenäpäivätempauksessa yritykset ja muut tahot kantavat välillisesti yhteisvastuuta myös ”meidän nuorista” ja edistävät yhdessä nuorten kanssa välittämisen kulttuuria.

Palloillaan-päätapahtuma järjestetään Lohjan torilla 30.10.2013 klo 13-16. Tapahtuma on yläkoulujen ”Hyppytunti” jossa yläkoulujen nuoret palloilevat jumppapalloilla yhdessä toistensa ja yritysten kanssa. Toritapahtumassa pidetään hauskaa Sami Tenkasen johdolla.

Valtakunnalisesti Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja
yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen. Nenäpäivä järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Kolmen viikon kampanja huipentuu Yle TV2:n Nenäpäivä-show’hun, jossa mukana on Suomen kirkkaimpia tähtiä. Nenäpäivää 2013 vietetään 8.11. Kampanja on käynnistynyt 16.10.

Pallo on heitetty! Tulevaisuus tehdään yhdessä-NYT!

Lohjalla Aplicon tavoin mukaan voit lähteä lahjoittamalla mm. palloja. Koko tuotto menee lyhentämättömänä Nenäpäiväkeräykseen Ylen nenäpäivätiimin meidännuoret.fi kautta.

Lue lisää Meidännuorista ja katso palloillaan video.

Nenäpäivä -sivut

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: