Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikuntaa ja yhdessäoloa äideille ja vauvoille

Mitä tapahtuu aamuisin klubilla, kun rattaat saapuvat klubin pihalle. Lapsiparkki Omppulassa on kivaa kuhinaa. Jumppasaliin kurkistaessa pienet varpaat heiluvat äitien sylissä musiikin tahtiin. Taitaa olla tiistai- tai perjantaiaamu ja äiti-vauva jumpan aika.

Meillä Aplicossa kannustetaan äidit ja perheet liikkeelle yhdessä vauvojen kanssa monella tapaa. Tänään kurkistetaan kuoren alta, miten se tapahtuu?

Bailamama2baby -tunneilla treenataan äidin lantionpohjalihaksia ja ollaan yhdessä vauvan kanssa. Tunti on tehokasta ja palauttavaa liikuntaa äidille ja samalla huomioidaan sekä tuetaan vauvan yksilöllistä kehittymistä. Vauvan suositusikä tunnille on 0-1v. Jumpatessa vauva on paljon sylissä ja lattialiikkeissä lasketaan patjalle. Lasten kasvaessa on luonnollinen siirtymä Aplicon perheliikuntatunneille.

Bailamam2baby on:
35 % HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
40 % TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25 % RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA 
100% = AINUTLAATUINEN HETKI SINULLE JA VAUVALLESI

Nämä hetket ovat rentoa yhdessäoloa äitien ja vauvojen omalla rytmillä. Bailamama2baby -tunti alkaa, kun kaikki ovat valmiita. Nälän iskiessä saa syödä vaikka heti ja vaipanvaihtokin onnistuu Omppulassa kätevästi. Useasti myös joku nukahtaa muodikkaasti kesken tämän tunnin. Perheen muut lapset voivat tulla mukaan jumppaamaan tunnille vaikka oma nalle kainalossa. Ennen tämä tunti oli pelkästään perjantaiaamuisin. Nyt keväästä avasimme toisenkin tunnin tiistaiaamuun yhteistyössä Lohjan liikuntakeskuksen kanssa.

Tämän palvelun lisäksi lukujärjestyksessämme löytyy kuntosalilla ja virtuaalijumpilla muutamia päiväaikoja, jossa lukee “koppa kuntosalilla” tai “koppa sallittu mukaan”. Näillä merkityillä ajoilla vanhemmat saavat ottaa vauvan kopassa mukaan oman salitreenin tai virtuaalijumpan ajaksi. Tässä on hyvä paikka hyödyntää pienen perheenjäsenen päiväuniajat ja saada oma treeni rauhassa tehtyä.

Lapsiparkki Omppula leikittää perheenpienimpiä silloin, kun on vanhempien yhteinen aika. On helppo jaksaa arjessa, kun vanhemmat voivat hyvin. Lapsiparkissa on ohjattua toimintaa maanantaista torstaihin ja lauantaisin. Siellä on lasten helppo viihtyä. Lapset ovat lähellä vanhempien treenatessa. Esimerkiksi 45 minuutissa ehtii tehdä hyvän hikoilun ja ladata akkuja. Sen jälkeen voi levähtää klubin kahviossa vaikka haukkaamalla banaanin ja mehua koko perheen voimin.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: