Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

iWall on monipuolinen yhdistelmä liikuntaa ja pelejä

iWall on riemastuttava ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa. Kivaa vaihtelua perinteisiin lämmittelylaitteisiin tai kehonhallintaan ja venyttelyyn. Ota vaikka sykkeen kohotus välillä yksin tai kaverin kanssa!

Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää sekä tehokkaaseen treenaamiseen että virkistävään taukoliikuntaan tai perheen ja kavereiden yhteiseksi ajanvietteeksi.

Pelata voi vain hetken tai halutessaan iWallilla voi tehdä pidempikestoisen treenin keskittyen esimerkiksi lihas- tai kestävyyskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen tai tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Uusia pelisisältöjä luodaan jatkuvasti lisää yhdessä liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa ja niitä kohdennetaan eri osa-alueiden kehittämiseen.

iWallin on kehittäny suomalainen CSE. Yritys on Kajaanista ja on ollut ilo tukea kotimaista liikuntatuotetta. CSE:n motivaatio on tarjota vaihtoehtoja kardiotreenille ja inspiroida kaikenikäisiä ihmisiä pitämään hauskaa liikunnan parissa. Vuosien tuotekehityksen jälkeen yhteistyö Englannista lähtöisin olevan yrityksen, Pulse Fitnessin, kanssa on avannut uuden aikakauden aerobisille laitteille. CSE Entertainment tunnetaan maailmalla liikuntaa ja pelejä yhdistävien tuotteiden edelläkävijänä.
 
Tervetuloa testaamaan ja hikoilemaan meidän toimintasaliin ja iWallille. Aplicon oman iWallin löydät meidän toimintasalista. Tähän jää positiivisella tavalla pelikoukkuun ja hiki virtaa. Tervetuloa hauskaan hikoiluun ja mukaan iWallille.

Katso video Aplicon You Tube -kanavalta miten Jutan ja Riston iWall -pelit sujuivat: https://www.youtube.com/watch?v=B0rZiPUkwEo 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: