Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Mitä löytyy kuoren alta lajista nimeltä Les Mills BARRE?

Blogissamme, Kuoren Alta kurkistamme tänään yhden uutuutemme sisältöön. Tunti on Les Millsin uutuus BARRE. Laji on kokeilussa nyt muun Euroopan tapaan myös Suomessa. Mitä tämä laji on ja miksi tunnille kannattaa mennä mukaan? Lue loppuun asti niin tiedät miksi.

Tämä balettiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti kestää vain puolituntia. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä. Tämä tunti on kaunis kokemus.

Les Mills tuntinimikkeen alussa tarkoittaa yritystä, jossa se on tuotettu. Les Mills on Uusi-Seelantilainen yritys, joka tuottaa ryhmäliikuntakonsepteja. Yritys on maailman suurin lajissaan. Barre taas kuvaa tätä lajia, vaikka tunnilla ei tuttuja balettitankoja nähdäkään.

Tunti suoritetaan salissa ja tarvitset tunnilla pääsääntöisesti vain oman kehonpainosi. Tunnin lopussa on kaksi kappaletta, jossa on lisäpainona 1 kg käsipainot. Viimeisessä kappaleessa tarvitset itsellesi jumppamaton. Liikunta-asun lisäksi mukaan tarvitset omat jumppatossut tai saavu tunnille sukat jalassa niin sinulla on kaikki mitä tarvitset.

Uusi Les Mills BARRE-tunti on vain kolmella salilla Suomessa ja Lohjan Aplico on yksi niistä. Pilottiin valittiin Helsingin Esport Bristol, Tampereen Go Go ja Lohjan Aplico. Koulutukset pidettiin Helsingissä ennen joulua. Meidän joukkueesta koulutuksessa olivat Riikka Ketola ja Jutta Österberg-Hurme. Tunti sai ennakkoesittelynsä meillä jo ennen vuodenvaihdetta ja on nyt yksi kevään lukujärjestyksemme uutuus.


Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan!
Tunnit kevään 2018 lukujärjestyksessä:
Ma 16:05 tai to 19:05

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: