Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikunnasta virtaa lisäävä harrastus koko perheelle

Liikkuminen on luontaista pienelle lapselle. Iän myötä lähipiiri, harrastukset ja kokemukset liikunnasta muokkaavat sitä miten suhtaudumme liikuntaan myöhemmin. Onneksi joka iässä on mahdollisuus saada hyviä ja positiivisia kokemuksia hikoilemisesta. Aina voi löytää uutta ja ihastua uuteen lajiin. Itsensä aktiivisena pitäminen kun on tärkeää ihan läpi elämän.

Me Aplicossa uskomme siihen, että yhdessä perheen tai ystävän kanssa liikkuminen lisää harrastuksen mielekkyyttä. Lisäksi on tutkittu, että motivaatio pysyy paremmin yllä, kun on seuraa, jonka kanssa liikkua. Hektisessä arjessa säästetään myös aikaa, kun harrastuspaikka on koko perheelle sama. Lisäksi siinä saa esimerkiksi yhteistä aikaa vaikka parisuhteelle, kun treenataan kimpassa. Lapsiparkki Omppulassa on kivaa tekemistä perheen pienimmille, kun vanhemmat haluavat liikunnallista laatuaikaa yhdessä.

Liikuntamahdollisuudet Aplicossa alkavat perheille jo lapsen odotusaikana. Bailamama -tunnit keskittyvät mm. tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Äidille ja vauvalla oma ryhmä on hyvä startti liikunnan pariin pian synnytyksen jälkeen. Koppa kuntosalilla -tunneilla vanhempi voi tiettyinä aikoina liikkua kuntosalilla tai virtuaalijumpassa lapsen päiväunien aikaan. Isät ja äidit ja kopat ovatkin uusi ja motivoiva näky päiväsaikaan klubilla.

Aplicon perhejumpissa on laatuaikaa tarjolla koko perheelle. Vanhemmat liikkuvat ryhmissä yhdessä lasten kanssa. Jumpissa on myös vakioitunut ihana perinne, jossa isovanhempi tulee lapsenlapsen kanssa liikkumaan. Tämä on aika huikean ihanaa yhdessäoloa. Lasten kasvaessa on karhupaini tai tanssi kuin tähti -ryhmät hyvä jatkumo omalle harrastamiselle.


Sportage on perheen teinien oma sporttiryhmä, jossa tutustutaan liikuntaan monipuolisesti. Kuntosali tulee tutuksi ja harrastaminen on rentoa. Tässä ryhmässä ei kilpailla vaan tehdään liikunnasta hauska harrastus. Ryhmässä tutustutaan myös hyvään ja terveelliseen syömiseen. Tämä on ponnahduslauta, josta päästään sitten vanhempien kanssa yhdessä harrastamaan kuntosalia jatkossa.


Talomme tukee koko perheen liikkumista. Perheliikunta sisältyy jäsenyyteen ja lastenryhmien kausimaksuissa on omat jäsenetuhinnat. Perheestä jo toinen saa jäsenyyden huokeasti 49 eurolla, jotta kynnys on matala aloittaa pariskuntana ja ottaa vielä teinitkin matkaan. 

Isovanhemmille on olemassa oma timanttitiimi. Tämä on 65+ ryhmä, jolla on oma viikoittainen kuntosalitapaaminen ja oma jumpparyhmä. Tuttu ohjaaja ja saman henkinen porukka pitää liikuntaa yllä kivalla tavalla. Pitkät kahvit meidän kahviossa kruunaa vielä treenit ja huoltaa samalla mieltä sekä sosiaalisia suhteita.

Meillä on ilo liikuttaa monia perheitä. Parista tuhannesta jäsenestämme yli 400 liikkuvat koko perheen voimin Aplicossa. Kolmessa sukupolvessa liikkuvia on useita perheitä. Itselläni on ilo liikuttaa perhettäni jopa neljässä polvessa. Kolmevuotias pienemme perhejumpassa ja toisessa ääripäässä vaarini liikkuu kuntosalilla. Tämä 92 vuotias teräsvaarini on upea esimerkki siinä miten koko elämän kestävä säännöllinen liikunta pitää hyvässä vireessä. 


Jutta Österberg-Hurme, Tj
Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico
Ratakatu 24, Lohja
019 312 880
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: