Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Lohjalainen liikuttaja omenanmuotoisella sydämellä

Monesti meiltä kysytään mistä Liikunta – ja Hyvinvointikekus Aplico on saanut nimensä. Lohjan, Omenakaupungin mukaisesti kuntokeskuksemme nimeksi valikoitui vuonna 2004 Aplico. Nimi on johdettu latinankielestä ja omenasta. Omenalajikkeet näkyvät hienosti Aplicon toiminnassa muutenkin, esimerkkinä lastenparkin nimi on alusta asti ollut Omppula. Kaikki tilat talon sisällä on nimetty omenalajikkeiden mukaan. Esimerkiksi toimintasalimme on Kuulas, sisäpyöräilysali Kaneli ja kuntosali nimeltään Samo. Ulko-oven edessä asiakkaamme vastaanottaa kaksi punaista omenaa. Nimessämme näkyy myös Aplicolaisten omenan muotoinen sydän.
 
Lohjalaisena yrityksenä valinta omenahenkisyydestä oli helppo. Paikallisuus, omenan terveellisyys ja vielä historia omenalogoon toivat ajatuksen integroida omena mukaan toimintaamme. Moni varmasti muistaa myös logon, josta historiamme juontaa juurensa. Lohjan Naistensalista, jonka logossa oli naisen vartalo, omenan keskustan muotoisena.
 
Omenakaupungin historia on pitkä. Lohjan ja omenoiden tarina juontaa juurensa jo parin vuosisadan taakse, 1530-luvulle. Perinne on edelleen vahvasti näkyvissä etenkin omenasadon aikaan, jolloin Lohjalla järjestetään Omenakarnevaalit sekä valitaan kaupungin oma Omenatyttö. Ensimmäiset omenakarnevaalit järjestettiin jo vuonna 1992.
 
Omenakaupunkilaisena liikuttajana Aplico oli mukana myös tänä vuonna omenakarnevaaleilla. Olemme olleet vuosia yksi omenatyttökilpailun sponsoreista. Meidän Emma oli mukana tänä vuonna haastattelemassa ehdokkaita. Minulla oli kunnia julkistaa tuomareiden valinnan perustelut ja julkistaa Lohjan uusi omenatyttö. Uusi omenatyttö Melissa Puhakka voitti myös vuoden jäsenyyden ja näemme häntä klubilla jatkossa.
 
Pidetään yhdessä omenakaupunki liikkeellä ja ollaan ylpeitä Lohjalaisuudesta ja sen tarjoamista kaikista hienoista liikuntamahdollisuuksista!
 
 
 
 
 
 
Jutta Österberg-Hurme, Tj
Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico
Ratakatu 24, Lohja
019 312 880
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: