Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Les Millsin tarina ja tie meidän palvelutarjontaan

Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ryhmäliikuntatuotteita valmistava yritys. Historia juontaa juurensa jo 1968 luvulle, jolloin Phillip Mills vanhempi perusti ensimmäisen kuntosalinsa Aucklandiin. Hän seurasi vaimonsa Jackien kanssa, kuinka Yhdysvallat valtasi suuri ryhmäliikuntabuumi. He päättivät yhdessä aloittaa aerobic -tuntien ja erilaisten voimaa kehittävien tuntien suunnittelun. Philipillä oli takataskussaan neljä Olympiamestaruutta ja tässäkään lajissa ei tyydytty vähään. Kaikessa piti olla paras. Niin myös tässä lajissa, jonka nimi oli ryhmäliikunta.
Phillip Millsin poika Phillip Mills junior aloitti yrityksessä täysipäiväisenä 1980. Hän kehitti innovatiivisesti erillaisia tapoja motivoida liikkujia. Hän yhdisti musiikkiin tehtävän ryhmäliikunnan motivoivaan musiikkiin ja sai apua musiikki- ja viihdebisneksestä. 1990 he yhdistivät levytangot ryhmäliikuntuntiin mukaan ja tuote sai massiivisen suosion Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. BODYPUMP oli syntynyt ja sai nimensä vuonna 1997. Tiimi lähti tienpäälle ja maailmalle. Näin Les Mills International syntyi.

Tänään Les Mills International tuottaa yhteensä 18 erilaista fitness ohjelmaa. Lisäksi on vielä virtuaalituntien tarjonta ja erilaiset innovaatiot laitteiden saralla. Tuotteita on 15 500 eri kuntokeskuksessa yli 80 eri maassa. Meiltä Aplicosta löydät Les Mills BODYPUMPin, BODYCOMBATin, BODYATTACKin, SH’BAMin, BARREn ja virtuaalitarjonnasta sisäpyöräilytuotteen nimeltä RPM! Les Millsin BODYPUMPia ollaan vedetty Lohjalla lähes 20 vuotta. Tuote alkoi jo Naistensalin aikana ja on ollut Aplicon tuotetarjonnassa BODYCOMBATin kanssa koko 15 vuotisen historiamme ajan. Ensimmäiset ohjaajamme lajiin olivat Petra Vuorinen, Päivi Suutarinen, Johanna Österberg ja Jutta Österberg-Hurme. Ohjelman numero oli silloin 42.

Les Mills -tuotteet sytyttävät yhä uudelleen ja uudelleen ohjaajamme ja sitä kautta myös asiakkaat. Meidän fanitus huipentui viime syksynä, kun vierailimme Ruotsissa Les Mills Live tapahtumassa. Siellä pääsimme fiilistelemään tunteja tuhansien muiden kanssa ja imemään näiden maailmanluokan tuntien ja ohjaajien energiaa. Les Mills Livessä kuvataan aina tulevia ohjelmia. Tunnelma oli huikea ja menemme varmasti vielä tapahtumaan uudelleenkin. Tapasimme myös Phillip Mills nuoremman.

Nähdään Aplicolla Les Mills -tunneilla. Tervetuloa hakemaan sitä kuuluisaa fitness taikaa kanssamme! Ohjelmat lanseerataan yhä monen ohjaajan voimin aina kolmen kuukauden välein, kun Les Mills julkaisee uudet koreografiat. Silloin on kaikilla uudet musiikit ja uudet liikkeet tunneilla. Järjestämme myös tekniikkatunteja lajeista, niin niiden kautta on myös helppo lähteä mukaan uusien tuntien pariin. Mistä sinä aloittaisit?

Lue lisää maaliskuun Les Mills -kuukaudesta Aplicolla ja eri tuntien sisällöistä klikkaamalla tästä!

Katso tästä Aplicon seikkailuja matkaltamme Ruotsin Les Mills -livessä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: