Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Maaliskuu on Les Mills -kuukausi Aplicossa!

Maaliskuussa Aplicon ryhmäliikunnan teemana on Les Mills!

Tutustu tarjontamme Les Mills -tunteihin tässä kuussa. Kuukausi huipentuu vielä uusien ohjelmien lanseeraukseen 18.3.-24.3. Silloin kaikki Les Mills -tunnit saavat uudet koreografiat. Kerää maaliskuun aikana itsellesi 10 käyntiä Les Mills -tunneiltamme ja osallistut 10 Les Mills -tuotepaketin arvontaan. Pääpalkintona on Les Mills -yksityistunti valitsemallesi porukalle. Palauta korttisi 31.3. mennessä niin olet mukana arvonnassa.

Haluatko kokeilla Les Mills -tunteja 10 kertaa ja et vielä ole meidän jäsen? Osta 70 € Les Mills -tuntien 10 x kortti ja tule kokeilemaan. Tarjous voimassa maaliskuun ajan. Haluatko varata omasi tai kysyä jotain? Ota meihin yhteyttä tästä klikkaamalla tätä linkkiä tai soita/laita Whatsappia 050 356 3045.

Mitä on Les Mills ja miten tunneille pääsee?

Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ryhmäliikuntatuotteita valmistava yritys. Aplico on valinnut vuosien mittaan palvelutarjontaansa seuraavat suositut Les Mills -tunnit. Valitse niistä omasi ja kokeile rohkeasti jotain uutta! Jotta mahdut varmasti mukaan tunnille, varaa omat tuntisi Aplicon vastaanotosta, Whatsappilla tai soittamalla 050 356 3045, info@aplico.fi  tai varausjärjestelmästämme (jäsenet).

 

 

BODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävää voimakestävyys-harjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. Tunti sopii sekä naisille että miehille. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Välineinä käytetään tankoja, levypainoja sekä käsipainoja. BODYPUMP®in yksinkertaisuus tekee aloituksen helpoksi ja sen tehokkuus näkyy nopeasti.

BODYPUMP® – tunnit Aplicossa: Ma klo 18:00, Ke klo 10:15, To klo 20:10, Pe klo 18:05, Su klo 10:00.

 

 

 

BODYCOMBAT® on tunti, missä on paljon voimaa ja energiaa. Voit haastaa kuvitellun vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista kuten karate, teakwondo, capoeira, nyrkkeily ja muay thai samalla kun kulutat runsaasti energiaa, tulet taitavammaksi, vahvemmaksi ja saat paremman itseluottamuksen. Kuka sinä olet? Laura Croft vai Bruce Lee?

BODYCOMBAT® -tunnit Aplicossa: Ma klo 19:10, To klo 18:10.

 

 

 

BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalleista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnalliset voimaa ja vartalonhallintaa kehittävät liikkeet. Treenin dynaamisuus ja energinen musiikki kannustavat jokaisen tavoitteeseen.

BODYATTACK® – tunnit Aplicossa: Ma klo 9:45, Ti klo 17:05, Su klo 17:00.

 

 

 

Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät SH´BAM- tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti- vaikka ei olisikaan tyypillisintä sinua.
– Kehität koordinaatiokykyäsi, ja opit uusimmat tanssiliikkeet
– Parannat aerobista kuntoasi intervallityyppisen treenin avulla
– Koet tanssinriemua- sinulla on niin hauskaa, että unohdat olevasi treenaamassa.

SH´BAM™ -tunnit Aplicossa: Ti klo 18:15, To klo 10:30, Su klo 18:15.

 

 

 

Tämä on balettiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä.

BARRE® tunnit Aplicossa: Ke klo 19:05, Su Klo 11:15

 

 

 

RPM on Les Millsin kehittämä sisäpyöräilyn muoto, jossa ajetaan spinning-pyörällä vauhdikkaan musiikin tahdissa. Ohjaaja johtaa ryhmän kohti erilaisia simuloituja maastoja, joita ulkona pyöräillessäkin tulisi vastaan. On mäkistä maastoa, tasamaata, sekä myös rankkoja nousuja kohti vuorenhuippuja, unohtamatta etäisyys- ja aika-ajoja. Löydä sisäinen urheilijasi – hikoile ja polta kaloreita endorfiinin virratessa kehossa. Tämä on VIRTUAALI -tunti, joka esitetään sisäpyöräilysalissa elokuvateatterin tyylillä.

RPM Virtuaali -tunteja on joka päivä monia. Les Mills -kuukauden aikana tarjonnassamme on mukana myös Les Mills SPRINT ja THE TRIP! Katso aikataulu www.aplico.fi/ryhmäliikunta

 

Kyllä, haluan tulla tutustumaan Aplicoon!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: