Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Maaliskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 3/2019

Arvoisa asiakas,

Tässä sinulle vuoden kolmas jäsentiedote, ole hyvä. Valitse tästä omat jäsenetusi, lue tapahtumista ja uutuuksistamme!

FYSIOS SAAPUU APLICOON TOUKOKUUSSA

Suomen suurin fysioterapiaketju Fysios saapuu Lohjalle ja Aplicon katon alle. Seitsemän toimijaa on toukokuun puolesta välistä alkaen myös sinun liikkumisen ja terveyden tukena. Sopimukset on allekirjoitettu tänään. Fysiosta varten tullaan rakentamaan lisää tilaa Aplicon etupihalle. Tämä ei vaikuta muuhun toimintaamme. Tulemme tiedottamaan asiasta vielä lisää ja kerromme kaikista uusista jäseneduista, joita tämä tuo tullessaan. Olemme ylpeitä tästä uudistuksesta, jonka saamme tuoda teille pian 15 vuotta täyttävän Aplicon kylkeen!

LES MILLS KUUKAUSI

Maaliskuussa Aplicon ryhmäliikunnan teemana on Les Mills! Tutustu tarjontamme Les Mills -tunteihin tässä kuussa. Kuukausi huipentuu vielä uusien ohjelmien lanseeraukseen 18.3.-24.3. Silloin kaikki Les Mills -tunnit saavat uudet koreografiat. Kerää maaliskuun aikana itsellesi 10 käyntiä Les Mills -tunneiltamme ja osallistut 10 Les Mills -tuotepaketin arvontaan. Pääpalkintona on Les Mills -yksityistunti valitsemallesi porukalle. Palauta korttisi 31.3. mennessä niin olet mukana arvonnassa. Kokeile myös virtuaalitunneista THE TRIP. Tämä täysin uusi virtuaalitunti on Aplicon sisäpyöräilysalissa maaliskuun ajan. Tämä pitää kokea!

Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ryhmäliikuntatuotteita valmistava yritys. Aplico on valinnut vuosien mittaan palvelutarjontaansa useita suosittuja Les Mills -tunteja. Valitse niistä omasi ja kokeile rohkeasti jotain uutta!

X-METHODILLA KESÄKUNTOON?

Tiesitkö, että tutkimuksen (IHRSA) mukaan 2-3 prosenttia saavuttaa tavoitteensa yksin? 80-85 prosenttia saavuttaa tavoitteensa personal trainerin kanssa. Kesäkunto tehdään nyt ja tarjoamme siihen ratkaisuksi X-Method personal training -pakettia. Kyseessä on 8 viikon valmennuspaketti, jossa on huikeat 16 valmennustapaamista personal trainerin kanssa. Hinta nyt vain 1250 euroa. Tämän voi maksaa kerralla tai osissa. Tarjous on voimassa 5.4. asti. Valmennuksessa on 100% tulostakuu. Jos et kehity saat rahasi takaisin. Haluatko näytetunnille?

Klikkaa tästä näytetunti itsellesi!

X-METHOD GROUP-KURSSI TULOSSA SOPIVASTI VIELÄ ENNEN KESÄÄ
Mikäli ryhmäliikunta on sinun juttusi, on tämä hyvä valinta myös! Seuraava X-Method Group- kurssi alkaa 13.3. keskiviikkona klo 19:15. Ensimmäinen kerta on demo, jolla pääset tutustumaan tulevaan treeniin. Käydään läpi liikkeiden tekniikoita ja tutustutaan harjoituksen kulkuun. Olet tervetullut testaamaan, olisiko tämä sinulle sopiva treeni. Kurssi kestää 8 viikkoa ja on erinomainen tapa saada puhtia omaan harjoitteluun. Treenejä on 2 kertaa viikossa, toinen keskiviikkoisin klo 19:15 ja toinen lauantaisin klo 12:30.
Jäsenetuhinta 2 x 45 euroa jäsenet/ muut 2 x 125 euroa. Veloitus 4 viikon välein.

Ilmoittaudu kursseille tästä!

Kysy lisää tästä!

KEVÄÄN VIIMEISET VALMENNUSRYHMÄT KÄYNNISTYVÄT MAALISKUUSSA

Onko sinulla tulossa kesällä juhlia tai jotain tapahtumia, joihin haluaisit päästä parempaan kuntoon? Esimerkiksi joku juoksutapahtuma, johon tarvitsisit valmentajan ohjausta? Tai kesäjuhlat, joissa haluat mahtua suosikki mekkoosi? Aplicon 12 viikon, 8 henkilön valmennusryhmätreenit ovat osoittautuneet hyvin tehokkaiksi ja upeita tuloksia tuottaviksi. Valmentajan ammattitaito ja tuki ovat sellaisia asioita, joita me kaikki välillä tarvitsemme. Olisiko nyt sinun aikasi?

Vauhtia juoksuun voimaharjoittelulla-ryhmä torstaisin 14.3. alkaen klo 19:30

Core & liikkuvuus- ryhmä tiistaisin 12.3. alkaen klo 17:00

Häät kesällä 2019 / Kiinteämpi-ryhmä maanantaisin 18.3. alkaen klo 19:00

Varaa paikkasi ryhmiin tästä!

Kysy lisää tästä!

FORTNITE-TANSSIKURSSIT JA KARHUPAINIA LAPSILLE

8.3. perjantaina alkavat Fortnite-tanssikurssit täyttyivät ennätysvauhtia ja tästä syystä järjestämme vielä yhden kurssin. Keskiviikkona 13.3. klo 17:15 ryhmään mahtuu vielä muutamia tanssista kiinnostuneita 7-12- vuotiaita mukaan. Jäsenetuhinta 25 euroa , muut 30 euroa.

Toiselle Karhupaini-kurssille tuli myös toiveita ja tämä alkaisi 8.3. perjantaina klo 16:10. Tämä kurssi on 4-6- vuotiaille lapsille. Karhupaini järjestetään kahdeksana perjantaina (ei Pitkäperjantaina). Jäsenetuhinta 59 euroa, muut 69 euroa.

Ilmoittaudu kursseille tästä!

Kysy lisää tästä!

TAPAHTUMAKALENTERISSA MM.  TANSSIA JA MARATHON-SISÄPYÖRÄILYÄ

Maaliskuussa pääset tanssimaan Annan ohjauksessa Funkia. Tunnit ovat torstaisin 7.3.-21.3. klo 19:15. Funk on hauskaa, helppoa ja rentoa tanssimista, pääosin hiphop- ja funk- musiikin tahdissa.

Aplicon oma sählyvuoro jatkaa lauantaiaamuissa klo 9:00 Mäntynummen liikuntahallilla. Uusia harrastajia on tullut kivasti mukaan. Liity sinäkin tämän hauskan ja tehokkaan treenin pariin, ei missään nimessä tarvitse olla pelannut ennen. Tärkeintä on tulla pitämään hauskaa porukalla. (16.3. liikuntahalli on koulun omassa käytössä ja ei pelailla sählyä.)

24.3. sunnuntaina järjestämme Tekniikka kuntoon: Les Mills Barre- tunnin klo 10:30 – 11:10. Tule hiomaan omaa tanssitekniikkaasi ja opettelemaan liikkeet rauhassa.

30.3. lauantaina sinulla on mahdollisuus päästä Sisäpyöräily- Marathonille klo 13:00-16:00. Jukka ohjaa tämän kolmen tunnin hikisen urakan. Lähde sinäkin mukaan!

PALVELUHINNASTOMME PÄIVITTYY

Aplicon palveluhinnastoon tulee muutama muutos 1.4.2019 alkaen. Nämä alla olevat hinnat koskevat vain UUSIA asiakkaita, jotka liittyvät jäseneksemme 1.4.2019 jälkeen.

Päiväkortti/Timanttitiimi 49,90 euroa / 4 viikkoa

Kausi/päiväjäsenyys 59,90 euroa / 4 viikkoa

Perusjäsenyys 66,90 euroa / 4 viikkoa

Kuukausikortti 89 euroa

Olemassa olevien jäsenyyksien ja korttien hintaan tulee 0,90 euron lisäys / 4 viikkoa 3.5.2019 veloituksesta alkaen.

TULOSSA ASIAKASETUJA

  • Ryhmäliikuntatuntien vaihtoviikot ja Les Mills -tuntien uudet tunnit jumpataan 18.-24.3.
  • Aplico Ratakadun tilojen 10 vee juhlaviikko 13.-19.5.
  • Aplicon Kevätmarkkinat to 30.5.
  • Aplicon 15v- Syntymäpäivät ja isot juhlat tulossa perjantaina 27.9.

 

Liikunnallista maaliskuuta ja nähdään Les Mills -tunneilla!

Terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: