Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Lavatanssijumppa LAVIS hurmaa kuntokeskuksissa

Lavatanssijumppa LAVIS on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, valssi, foksi, rock, jive, cha cha, tango, salsa ja samba. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tämän päivän lavatanssibuumi näkyy tunneilla, kaiken ikäisinä harrastajina.

LAVIS-tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita, kuntoilun ohella. Useat kappaleet tansseineen ovat monille tuttuja. Siinä on varmasti yksi kovaa vauhtia kasvavan ja suosiota lisäävän LAVIKSEN taika. Tunnille tarvitset vain itsesi ja jalkaan omat tossut tai sisälenkkarit. Aloittaminen on helppoa, kun aikaisempaa lavatanssi- tai tanssikokemusta ei tarvita. Kiinnostus hauskaan liikkumiseen riittää. Tunnilla tanssitaan aina kaksi samaa tyylilajia peräkkäin, kuten lavoillakin. Tunti päättyy niin ikään aina “illan viimeiseen valssiin” ja muutamiin palauttaviin venytyksiin.

LAVIS on liikunnanohjaaja Sirkku Pusan ja fysioterapeutti Johanna Partasen kehittämä jumppatuote. Sirkun elämässä tanssi ja lavat ovat olleet aina. Omassa työssä on ollut luontevaa yhdistellä tansseja helpoksi kokonaisuuksiksi. Niistä syntyivät ensimmäiset ryhmät, joissa hänellä on ollut huikeat 150 osallistujaaviikoittain. Varsinainen LAVIS-lavatanssijumppa kehittyi näiden naisten monien kokemusten pohjalta ja sai lopullisen nimensä ja muotonsa. Jumppatuote on kasvattanut huimaa vauhtia suosiotaan. Sirkku aloitti tammikuussa 2016 täysipäiväisenä LAVIS-kouluttajana ja keskittyy lajin kehittämiseen Suomessa.

Joulukuussa LAVIKSEN lisenssiohjaajiksi Aplicosta kouluttautui Anna, Linda, Jutta, Risto ja Jussi. Aplicolle LAVIS rantautui tammikuussa. Tunti on ollut yksi lukujärjestyksen suosituimmista siitä asti. Tanssi kiinnostaa monen ikäisiä ja näiltä tunneilta on hyvä ponnistaa myös kesän tanssilavoille. Tunti toteuttaa hienosti ajatustamme liikunnasta: terveyttä, iloa ja hyvää oloa!


Kesällä nautitaan myös ulkoilmasta, kun LAVISTA ohjataan puistojumpassa. Aurlahdentarjonnasta tunti löytyy koko kesän Aplicon ohjaamana. Tästä ei kesän aurinkoiset treenit enää parane!

 
LAVIS in the air!
 
 Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: