Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Elementeistä ja väreistä selkeyttä ryhmäliikuntatuntien valintaan


Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicotarjoaa 98 tuntia ryhmäliikuntaa viikoittain. Ryhmäliikunnan tuntinimikkeitä mahtuu kymmeniä tuohon määrään. Millä asiakkaat oppivat nämä nimikkeet ja millä voisi löytyä uusia lajeja, joihin ihastua? Tämän olemme pyrkineet ratkaisemaan, tai ainakin helpottamaan, elementeillä ja väreillä.

Saman tasoiset ja tyyliset tunnit ovat lukujärjestyksessä samalla värillä. Tämän tarkoitus on madaltaa kynnystä kokeilla jotain uutta. Esimerkiksi, jos oma tuttu ja turvallinen valinta on ollut sisäpyöräilyssä Mäki-tunti, vihreällä värillä lukujärjestyksessä mäen lisäksi löytyvät myös Teema- ja Cruiser-tunnit. Uutta kokeilemalla saa lisää vaihtelua harjoitteluun ja valinnanvaraa omaan viikkolukkariin. Lajittelu tekee kokeilemista helppoa ja turvallista. Liikuntaelämys säilyy fyysisesti samalla tasolla, lajista ja tuntinimikkeestä riippumatta.

Tässä kuussa esittelemme teille tarkemmin elementeistä värit vihreä-metsäja oranssi-tuli.

METSÄ-vihreä

Soljuvaa liikettä ja aerobista liikuntaa on luvassa vihreän metsä-elementin alla. Lajeina elementin alla on mm. suosittu ikivihreä, Evergreen-jumppa. Metsä-lajeja kuvaavat: Selkeys, rytmikkyys, tuttu ja turvallinen, mukaansa tempaava, sykettä elämään.

Mitä taitoja tarvitset tunneille osallistuessasi?

Metsä-elementin ja vihreän värin alta löydät kaikki klubimme perus- ja keskitason tunnit. Tunneilla on luvassa rentoa ja mutkatonta liikuntaa hyvässä seurassa. Perusliikkeet opit muutaman harjoituskerran jälkeen ja sitten onkin aika vain nauttia.

Tunnit kehittävät perus- ja vauhtikestävyyttä. Tunnit ovat helppoja tai keskiraskaita. Harjoittelun tuloksena huomaat arkiaskareiden helpottuvan ja peruskunnon kehittyvän. Liikunnan ilo tuo hymyn huulillesi.

Lukujärjestyksestämme löydät seuraavia vihreitä metsä-tunteja:


CMS Evergreen – Helppoa perusjumppaa ikivihreän musiikin tahdissa. Tunnilla on perusliikkeistä koostuvaa jumppaa ja lyhyt lihaskunto-osuus.

Rumbita® Fiesta – Helpon lämmittelyn jälkeen rakennamme koreografiaa Espanjalaisin rytmein.

LAVIS-lavatanssijumppa – Hauskaa hikoilua lavatanssimusiikin ja lavatanssien parissa.

Bailamama Women® – On kaikkien naisten tunti, jossa perusjumpan ohella lantionpohjalihakset vahvistuvat ja opit niiden toiminnasta.

Flowride Groove® – Peruskestävyysharjoitus sisäpyöräilyssä. Tästä kuuluu aloittaa pyöräily-tunnit.

Teema- ja Mäki sisäpyöräilytunnit sekä Flowride Cruiser® – Ovat perus- ja vauhtikestävyysharjoituksia sekä menevää musiikkia pyörän päällä.

Kuntonyrkkeily – Tehokasta kuntojumppaa nyrkkeilyn tekniikoita käyttäen, Hanskat saat klubilta tunnille saapuessasi.

65+ jumppa – On seniori-ikäisten oma ryhmäliikuntatunti. Vaihtelevat jumpat ovat suunniteltu kohderyhmän mukaan.

TULI-oranssi

Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tuli-lajien pariin. Tämän elementin alta löydät itsellesi haastetta fyysisesti sekä kaikki vauhdikkaat erikoislajimme. Tuli-lajeja kuvaavat: Haasteet, energia, vauhdin huuma, menoa ja meininkiä vaativan liikkujan makuun.

Mitä taitoja tarvitset tunneille osallistuessasi?

Tuli-elementin lajit haastavat sinut sekä koreografian tasolla että fyysisyydellään. Oranssin värin alta löydät mm. pyöräilyn rankimmat tunnit ja koreografiset jumpat. Lajit ovat suunnattu kuntoliikkujille, jotka omaavat jo peruskunnon ja ovat liikkuneet säännöllisesti pidempään.


Tunnit kehittävät vauhti- ja maksimikestävyyttä sekä koreografiset jumpat haastavat koordinaatiota.

Tunnit takaavat sinulle hikisen ja energisen elämyksen, johon on helppo jäädä koukkuun. Tule hakemaan haasteita omaan liikuntakalenteriisi.

Lukujärjestyksestämme löydät seuraavia oransseja tuli-tunteja:

CMS Power Step – On alavartaloa tehokkaasti harjoittava ja vauhdikas penkkiaskellustunti.

Zumba – Lattarirytmien tahdittama kestosuosikki. Kappaleen vaihtuessa vaihtuvat myös helpot tanssiliikkeet.

Flowride Radical® – Fyysisesti haastava sisäpyöräilytunti, josta ei energiaa puutu.

Les Mills Body Attack® – Voimaa ja maksimikestävyyttä kehittävä intervallitunti, jonka liikkeet ovat juoksua ja erilaisia hyppyjä mielenkiintoisesti yhdisteltynä.

Les Mills Body Combat® – Tunnilla haastat itsesi kuvitellun vastustajan kanssa käyttäen eri taistelulajien tekniikoita kuten karate, taekwondo, capoera ja nyrkkeily.

Les Mills SH´BAM® – Yksinkertaiset ja vauhdikkaat tanssiliikkeet takaavat hikisen liikuntaelämyksen.

 

Tervetuloa hakemaan elämyksiä arkeen!

 Aplicon ryhmäliikuntalukkariin: https://aplico.bypolar.fi/web/1/webPage.html
 
 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: