Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kuoren alta: Päivi Suutarinen

Aplicon Vuoden valopilkku 2015 –palkinnon saaja Päivi Suutarinen ohjaa jokaisen tunnin mielettömällä energialla ja hyvällä tunteella. Päivi on ollut Aplicon tuntiohjaajana ihan alusta alkaen. Nyt pääsemme kurkistamaan Päivin ajatuksiin ja taustaan hiukan tarkemmin.

Millainen ohjaaja olet?

Energinen. Teen ja ohjaan aina täysillä. Saan kylmiä väreitä hikiseen ihoon ja taas toisaalta olen myös vuodattanut muutaman kyyneleenkin tunnilla mielettömästä fiiliksestä…

Omaa taustaasi?
Olen Kajaanista kotoisin ja sieltä Kuopion Yliopiston kautta muutin työn perässä Vantaalle, josta muutimme Nummelaan.  Oman talon valmistumisen myötä asettauduimme sitten Lohjalle vuonna 2004. Olen harrastunut jazz tanssia aina vaihto-oppilasvuoteeni (16v) saakka. Lisäksi olen tanhunnut ja voittanut ryhmämme kanssa muutaman Suomen mestaruudenkin J.  Lasketellut olen 6 vuotiaasta lähtien.

Mikä on tuonut sinut ohjaamisen pariin?

Nummelassa olin lasten liikunnan ohjaajana sekä vedin myös Lohjalla äiti-lapsi jumppia omien poikien ollessa pieniä. Les Mills –tuntien pariin päädyin jo Naisten Salin aikaan. Ohjaamisen pariin minut toi intohimo liikkumiseen ja musiikin ihmeellinen voima yhdistettynä liikkeeseen. Halusin haastaa itseni… J

 Olin Lohjalla Naisten Salilla asiakkaana ja kysyin sitten kerran Tiina –ohjaajalta, olisiko tarvetta lisäohjaajille. Siihen aikaan kävin Body Pump ja Combat -tunneilla. Tiina oli puhunut minusta eteenpäin ja yksi päivä Sirpa (nyk. Salmenoja) sitten soitti ja tätä kautta pääsin Les Mills –peruskoulutuksiin. Ensimmäiset Pump ja Combat-tunnit ohjasin joulukuussa 2003.

Aloitin siis Naisten Salilla ja siirryin ”vanhana” ohjaajana Aplicolle. Aloitin BodyPump ja Combat -tunneista ja sitten vuosien aikana olen pitänyt lähes kaikenlaisia tunteja. Uusimpana minulla on tämän syksyn BodyAttack lisenssi – vanhakin siis jaksaa vielä J.

Mitkä ovat lempilajisi ohjata?

Olen aina pitänyt Les Mills tunneista! En voisi vielä kuvitella jättäväni mitään neljästä ohjaamistani Les Mills- tunnista vielä pois: BodyPump, BodyCombat, SH’BAM ja BodyAttack.

Mitkä ovat oman hyvinvointisi avaimet?

Perhe. Ja tietenkin liikunta, joka on itselle samalla täydellinen henkireikä ja vastapaino omalle leipätyölle, joka vaatii koneella istumista pitkät päivät (Päivi työskentelee Tietoliikenne -alalla Konsulttina). Omaan hyvinvointiin liittyy myös riittävä vapaa-aika ja lepo.

 Mistä saat mielettömän hyvän energian ja draivin ohjaamiseen?

 Nautin liikkumisesta, minkä antamaa hyvää oloa ei voi kuvata: musiikki ja liike yhdistettynä! On mielettömän hienoa, jos asiakas kokee liikkumisen fiilistä ohjaamallani tunnilla – siitä saa aivan valtavasti energiaa. Ohjaamisen jälkeen on mielettömän hieno olo!

 Miten kannustat uusia asiakkaita/aloittelijoita mukaan tunneillesi?

 Kaikkea kannattaa ja pitää kokeilla! Ei ole olemassa ikärajoja ja kaikille rankoillekin liikkeille on vaihtoehdot. Me ohjaajat olemme itsekin aloittaneet joskus, ja neuvomme mielellämme.

 Mistä haaveilet?

Niin kuin jokainen meistä, haaveilen hyvästä elämästä ja siitä, että pysyisin terveenä myöskin tästä eteenpäin! Elämä on ihanaa – vaikka ihan aina ei tunnukaan siltä.

Mitä terveisiä haluat lähettää asiakkaille?

Nähdään jumpilla J

Aplicon 10-vee juhlassa syyskuussa 2014 palkittiin 10-vuotta Aplicossa työskennelleet, joista Päivi oli yksi heistä.Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: