Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Hyväntekeväisyyttä Haitiin

Lohjan lukio on aloittanut hyväntekeväisyysprojektin, jossa tavoitteena on rakennuttaa ekokoulu Haitiin. Lohjan lukio viettää 100-vuotisjuhlaansa vuonna 2014. Juhlavuoden kunnianhimoinen tavoite on tehdä hyvää ja saada aikaan jotain pysyvää. Koulu rakennetaan Kirkon ulkomaanavun toimesta Myrdud-nimiseen kylään Haitissa. Varoja projektiin kerätään mm. erilaisilla tempauksilla ja tapahtumilla. 

Aplico on yhtenä lohjalaisena yrityksenä mukana tukemassa lukion hanketta. Olimme mukana jo alkusyksystä tukemassa projektiin liittyvää muotinäytöstä. Nyt järjestämme Tennarin Lukiosalissa hyväntekeväisyysjumppaillan keskiviikkona 24.10. Ohjelmassa on Kuntojumppa ja Terveselkä- tunti, Les Mills Sh´Bam sekä Jooga venyttely. Lukion opiskelijat pitävät perheen pienimmille temppurataa jumppaillan ajan, klo 17.00-20.00. Aikuisten osallistumismaksu on 5 € tunti tai 10 € koko ilta. Maksu menee kokonaisuudessaan lukion hankkeen hyväksi. 

Olemme valinneet Lohjan lukion projektin yhdeksi monista tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteistamme. Aplico on lohjalaisten yritys ja suurin osa henkilökunnastamme on Lohjan Yhteislyseon lukion kasvatteja. Tehdään yhdessä hyvää itsellemme ja toisillemme jumppaillassa liikkumalla. 

Tapaamisiin Tennarissa 24.10. 

Lukion Haiti projektin etenemistä voit seurata mm. tästä: http://haitiprojekti.blogspot.fi/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: