FUSTRA – hyvää oloa ja voimaa arkeen!

Tammikuusta lähtien olemme täällä Aplicossa tarjonneet personal training-palvelua jossa ohjaamme asiakkaita FUSTRA-metodilla.
FUSTRA on toiminnallinen harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa, korjaamaan ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta. Niinpä Fustra-harjoitusmetodin perustana ja kivijalkana toimivat:

·                     hyvä ryhti,
·                     oikeaoppinen hengitystekniikka,
·                     keskivartalolihaksiston hallinta ja
·                     toiminnallisten liikkeiden oikea suoritustekniikka.

 FUSTRA-metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. FUSTRA soveltuu kaikille, sukupuolesta, iästä ja lajista riippumatta. Jokaiselle räätälöidään henkilökohtainen ruoka- ja harjoitusohjelma, sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa. Aplicossakin nuorimmat FUSTRAlla harjoittelevat ovat olleet parikymppisiä ja vanhimmat yli 70-vuotiaita.
 

Seuraavassa FUSTRA-metodilla harjoitellut Aplicon asiakas Kirsi Palmroos kertoo kokemuksiaan:

”Kun tulokset liikunnassa ja painonhallinnassa olivat junnanneet paikallaan pidemmän aikaa, suositteli oma-ohjaajani kokeilemaan Fustraa.

Näytetunnilla minua viehätti eteenkin se, miten tarkasti ohjaaja opasti ja seurasi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Huomasin, että vaikka itse olin kuvitellut tekeväni perusliikkeet oikein, oli niissä paljon parannettavaa. Miten voi kyykkyjen oikein tekeminen kepin kanssa olla niin vaikeaa. Tavoitteeksi asetimme liikkeiden oikean suoritustekniikan opettelun lisäksi lihasmassan lisäämisen.

Kävin Fustra-tunnilla 1-2 kertaa viikossa riippuen omista aikatauluistani, liikunnan kokonaismäärä ei lisääntynyt. Ruokavalioon lisäsin proteiinia, muuten se pysyi hyvin samankaltaisena kun aikaisemminkin.

Neljän viikon jälkeen meillä oli ”väliarviointi”. Koska lähtötasoni oli suhteellisen hyvä, en odottanut kovin suuria muutoksia. Oli todella suuri yllätys, kun InBody-mittaus kertoi, että 2 kg rasvamassaa oli hävinnyt ja tilalle oli tullut 1 kg lihasmassaa. Myös liikkeiden suoritustekniikassa olin kehittynyt huimasti ja pystyin tekemään pidempiä puhtaita sarjoja.

Voin suositella Fustraa kaikille! Uskon, että meillä kaikilla on parannettavaa perusliikkeissä ja

lihaskunnossa. Ja kun plussana tulee vielä hauskat ja tehokkaat tunnit, sekä rasvaprosentin laskeminen ja lihasmassan lisääntyminen, kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Aplicoon ja varaa itsellesi FUSTRA näytetunti 25 euron hintaan. Tällä demo-tunnilla pääset itse kokemaan FUSTRAn tehokkuuden.

Terveisin,

Sami, Tiia ja Kari

Aplicon FUSTRA trainerit

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: