Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Haluaisitko elämääsi vähemmän kiirettä ja stressiä?

Mikäli vastasit kyllä voisi kolmen tunnin Mindfulness -kurssi olla juuri sinua varten!

Mindfulnessissa on kyse mielemme, ajatustemme sekä tunteidemme rauhoittamisesta erilaisin yksinkertaisin harjoituksin. Mindfulness, suomennettuna hyväksyvä tietoinen läsnäolo tai tietoisuustaidot, on taito jota voi harjoitella ja kehittää. Opimme harjoitteiden myötä hyväksymään ajatuksemme ja tunteemme sekä olemaan enemmän tietoisesti läsnä elämässämme.
Harjoittelun myötä mielemme selkenee, kehomme rentoutuu sekä terveytemme ja hyvinvointimmeparanee. Opimme hallitsemaan stressiä paremmin sekä helpottamaan mahdollista ahdistusta. Harjoitukset parantavat myös keskittymiskykyä sekä kehittävät sosiaalisia taitoja. Opimme myös hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme, ilman arvostelua tai tuomitsemista.
Viime keväänä ohjasimme kahdeksan viikon Minfulness -kurssin. Nyt syksyllä kurssi on jaettu kolmeen yksittäiseen kokonaisuuteen. Jokaisena perjantaina on kolme tuntia, joista on voinut valita yhden kerran tai osallistua kaikkiin. 
Asiakkaamme ajatuksia kurssin jälkeen olivat mm., että viikonloppu tuntui pidemmältä ja lasten kanssa jaksaminen lisääntyi sekä töiden jäsentely helpottui. Haluatko Sinä kokeilla mitä saisit tästä kolmen tunnin kokonaisuudesta itsellesi? Siihen on mahdollisuus perjantaina 11.11. Kurssi ohjataan Aplicolla Sirpa Salmenojan johdolla klo 18-21.00. Tervetuloa mukaan voimaan hyvin.
 
Ilmoittaudu mukaan: info@aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: